Jamie Oliver opent restaurant in Markthal

21 januari 2015 |
Jamie Oliver opent restaurant in Markthal<

Jamie Oliver en Italian Food Concepts kondigen met trots de opening van het eerste Jamie’s Italian restaurant in Nederland aan. Italian Food
Concepts is de exclusieve partner van Jamie’s Italian in Nederland, België en Noordrijn-Westfalen, Duitsland. Het eerste restaurant zal in het najaar van 2015 openen in Rotterdam. Gevestigd in de Markthal, een levendige overdekte markt waar mensen samen komen, genieten van eten en waar je zintuigen ontwaken.

Duizenden fans
Jamie’s Italian heeft duizenden fans gewonnen door het creëren van ‘neighbourhood’ restaurants, geïnspireerd op de Italiaanse tafel, waar mensen relaxen, delen en genieten van elkaars gezelschap. Jamie’s Italian is ontworpen als betaalbaar en toegankelijk,waar iedereen welkom is en iedereen zich op zijn gemak voelt. De ‘casual dining experience’ is gebaseerd op het bieden van smakelijk en simpel Italiaans eten, gemaakt van de beste verse ingrediënten. Alle producten die worden gebruikt in Jamie’s Italian hebben hoge welzijnsnormen, deze bewuste kijk op kwaliteit en verantwoordelijkheid wordt sterk gedeeld door Italians Food Concepts.

Getalenteerd team
Jamie Oliver zegt: “I'm delighted to be partnering with the brilliant guys at Italian Food Concepts to open Jamie's Italian in the Netherlands, Belgium and Nord Rhein Westphalen area, Germany. They're a talented, creative and ambitious team and I can't wait to get started on our first site in Rotterdam's Markthal, right next to the historic market. We’re going to be on the lookout for some amazing people to come and join our team in the not too distant future, so please keep an eye on our website and get in touch“.

Uitbreiden
In 2008 werd het eerst Jamie’s Italian restaurant geopend in Oxford, en is nu geliefd over de hele wereld in landen als Australië, Rusland, Singapore en Zweden. Terwijl Italian Food Concepts en Jamie’s Italian verder zullen uitbreiden in Nederland, België en Noordrijn-Westfalen, Duitsland, is het gehele team nu gefocust op het openen van het eerste restaurant in Rotterdam.

“We zijn verheugd om onderdeel te zijn van restaurants die de schoonheid van authentiek, vers en creatief Italiaans eten laten ontdekken. We willen gasten verblijden met heerlijk eten, goede service, mooie restaurants en betaalbare prijzen. We kijken er naar uit om onze deuren te openen in 2015” zeggen Willem Tieleman en Souad el Hamdaoui, directeuren van Italian Food Concepts.

Meer over Jamie's Italian
Het eerste Jamie’s Italian restaurant opende in 2008 in Oxford, Engeland. Een samenwerking tussen Jamie Oliver en Gennaro Contaldo, een weerspiegeling van hun passie, nederigheid en warme gevoel voor Italiaans eten. Er zijn nu 35 Jamie’s Italian restaurants in het Verenigd Koninkrijk en 13 internationale restaurants van Sydney tot aan Dublin.

Meer over Italian Food Concepts
Italian Food Concepts is de exclusieve partner van Jamie’s Italian in Nederland, België en Noordrijn-Westfalen, Duitsland, met hopelijk een uitbreiding naar de rest van Duitsland. Het eerste Jamie’s Italian Restaurant in Nederland zal in het najaar van 2015 opengaan in Rotterdam. In de zomer van 2016 zal het tweede restaurant openen in Noordrijn-Westfalen, Duitsland en meer restaurants zullen volgen in de komende jaren.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Coronacrisis
"Kabinet verlengt coronamaatregelen die gelden tot 6 april "

Het kabinet besluit aanstaande dinsdag 31 maart hoe het land verdergaat in de strijd tegen het coronavirus. De maatregelen die tot en met 6 april gelden, waaronder het sluiten van eet- en drinkgelegenheden en musea, worden dan verder besproken. Verschillende landelijke media, waaronder NU.nl en ...

Blog Coronacrisis
Fernando Jonker, Dagboek in crisistijd: parelhoen en guilty pleasures

Joris Bijdendijk van restaurant RIJKS heeft volgens mij direct op het moment dat hij te horen kreeg dat de horeca moest sluiten, besloten om te gaan bezorgen. Ik volg hem op Instagram en een diepe buiging voor zijn organisatorische kwaliteiten. Over de duizend gerechten gingen de afgelopen dagen doo...

Interview Coronacrisis
"Flinke huurverlaging is voor horecaondernemers nu zeker mogelijk"

Hotelier Bart Reints Bok, directeur/eigenaar van Charme Hotels, houdt voor hotelvakblad Hospitality Management een 'coronadagboek' bij. Hij vertelde daarin over de niet zo heel nette handelswijze van Emesa, bekend van Vakantievelingen.nl en onderdeel van Talpa, en de annuleringspraktijken bi...

Coronacrisis
Kabinet beslist 31 maart over maatregelen die gelden tot en met 6 april

Het kabinet besluit volgende week dinsdag 31 maart hoe het land verdergaat in de strijd tegen het coronavirus. De maatrgelen die tot en met 6 april gelden, waaronder het sluiten van eet- en drinkgelegenheden, musea en thuiswerken, worden dan verder besproken. Er is nog geen duidelijkheid over wannee...

Blog Coronacrisis
Fernando Jonker, Dagboek in crisistijd: Een 'gedwongen' test-case

Mark en ik lopen al een tijdje rond met het idee om een tweede restaurant te openen: 'Fernando’s kookt'. Een restaurant waar we op een toegankelijke manier comfort-food willen aanbieden. Zowel in het restaurant, als afhaal- én bezorgdienst. Het is voor nu nog verre toekomstm...

Rotterdam
De Euromast is verkocht

Bijna 20 jaar geleden begon Willem Tieleman met het exploiteren van de de Euromast, iconisch silhouette in de skyline van Rotterdam. In 2016 was het tijd voor een nieuwe stap, en dat was eigenaar van het imposante bouwwerk worden. Investeringen die voor die tijd niet werden gedaan, konden nu volo...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: