Jamie Oliver opent restaurant in Markthal

21 januari 2015 |
Jamie Oliver opent restaurant in Markthal<

Jamie Oliver en Italian Food Concepts kondigen met trots de opening van het eerste Jamie’s Italian restaurant in Nederland aan. Italian Food
Concepts is de exclusieve partner van Jamie’s Italian in Nederland, België en Noordrijn-Westfalen, Duitsland. Het eerste restaurant zal in het najaar van 2015 openen in Rotterdam. Gevestigd in de Markthal, een levendige overdekte markt waar mensen samen komen, genieten van eten en waar je zintuigen ontwaken.

Duizenden fans
Jamie’s Italian heeft duizenden fans gewonnen door het creëren van ‘neighbourhood’ restaurants, geïnspireerd op de Italiaanse tafel, waar mensen relaxen, delen en genieten van elkaars gezelschap. Jamie’s Italian is ontworpen als betaalbaar en toegankelijk,waar iedereen welkom is en iedereen zich op zijn gemak voelt. De ‘casual dining experience’ is gebaseerd op het bieden van smakelijk en simpel Italiaans eten, gemaakt van de beste verse ingrediënten. Alle producten die worden gebruikt in Jamie’s Italian hebben hoge welzijnsnormen, deze bewuste kijk op kwaliteit en verantwoordelijkheid wordt sterk gedeeld door Italians Food Concepts.

Getalenteerd team
Jamie Oliver zegt: “I'm delighted to be partnering with the brilliant guys at Italian Food Concepts to open Jamie's Italian in the Netherlands, Belgium and Nord Rhein Westphalen area, Germany. They're a talented, creative and ambitious team and I can't wait to get started on our first site in Rotterdam's Markthal, right next to the historic market. We’re going to be on the lookout for some amazing people to come and join our team in the not too distant future, so please keep an eye on our website and get in touch“.

Uitbreiden
In 2008 werd het eerst Jamie’s Italian restaurant geopend in Oxford, en is nu geliefd over de hele wereld in landen als Australië, Rusland, Singapore en Zweden. Terwijl Italian Food Concepts en Jamie’s Italian verder zullen uitbreiden in Nederland, België en Noordrijn-Westfalen, Duitsland, is het gehele team nu gefocust op het openen van het eerste restaurant in Rotterdam.

“We zijn verheugd om onderdeel te zijn van restaurants die de schoonheid van authentiek, vers en creatief Italiaans eten laten ontdekken. We willen gasten verblijden met heerlijk eten, goede service, mooie restaurants en betaalbare prijzen. We kijken er naar uit om onze deuren te openen in 2015” zeggen Willem Tieleman en Souad el Hamdaoui, directeuren van Italian Food Concepts.

Meer over Jamie's Italian
Het eerste Jamie’s Italian restaurant opende in 2008 in Oxford, Engeland. Een samenwerking tussen Jamie Oliver en Gennaro Contaldo, een weerspiegeling van hun passie, nederigheid en warme gevoel voor Italiaans eten. Er zijn nu 35 Jamie’s Italian restaurants in het Verenigd Koninkrijk en 13 internationale restaurants van Sydney tot aan Dublin.

Meer over Italian Food Concepts
Italian Food Concepts is de exclusieve partner van Jamie’s Italian in Nederland, België en Noordrijn-Westfalen, Duitsland, met hopelijk een uitbreiding naar de rest van Duitsland. Het eerste Jamie’s Italian Restaurant in Nederland zal in het najaar van 2015 opengaan in Rotterdam. In de zomer van 2016 zal het tweede restaurant openen in Noordrijn-Westfalen, Duitsland en meer restaurants zullen volgen in de komende jaren.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Opening Rotterdam
Vernieuwd sterrenrestaurant Amarone Rotterdam heropent na brand

Restaurant Amarone in Rotterdam zal op 21 februari 2020 de deuren weer openen na de brand die het in augustus 2019 trof. Het sterrenrestaurant van chef-kok Jan van Dobben en gastvrouw-sommelier Yoshiko van Dobben-Takayama heeft een nieuwe inrichting gekregen met een vleugje Japan. Vleugje Japan i...

"Een concept bewaken vergt scherpte"

Een ijzersterk concept bepaalt het bestaansrecht van je horecaonderneming. De concurrentie in de horeca is moordend. Om te overleven is een eigen identiteit, DNA en karakter noodzakelijk. Een goed concept neerzetten en bewaken is een voortdurend proces, voor iedere ondernemer. De manier waarop Vi...

Opening Restaurant Vega
Nationale Week Zonder Vlees opent pop-up restaurant in samenwerking met Peter Lute

Vanaf vandaag is het mogelijk om te reserveren voor het Week Zonder Vlees pop-up restaurant, dat van 9 t/m 15 maart tijdens de Nationale Week Zonder Vlees geopend wordt in Muiden. Het restaurant staat onder leiding van topchef Peter Lute en het team van de Kruidfabriek, die alle gasten met een vege...

Opening Rotterdam
Chef-kok Florian van Dillen opent in maart 2020 eigen restaurant in Rotterdam

Het Scheepvaartkwartier in Rotterdam krijgt er een nieuwe horecagelegenheid bij. Chef-kok Florian van Dillen opent er een restaurant en bar in het pand van het voormalige restaurant La Stanza. Het bedrijf opent in maart 2020 de deuren en opereert onder de vlag van by FLIPP. Florian van Dillen (29...

Columns Blog
Kan het uit?

Vandaag werd ik benaderd door een landelijke nieuwswebsite. De dame in kwestie had een vraag gerelateerd aan horeca-advies. Of ik in een video mijn mening wilde geven over ‘All you can eat’ restaurants. Hoe ze financieel uitkomen met zo’n concept waar mensen ongelimiteerd eten en d...

Opening Internationaal
Foodhall Scheveningen opent haar deuren [Foto's]

Op de Noordboulevard vind je vanaf dit voorjaar de gloednieuwe Foodhall Scheveningen: een prachtige hal met de look en feel van een levendig en werelds marktplein, waar je kunt genieten van gerechten uit zestien verschillende wereldkeukens. Foodhall Scheveningen is dé locatie voor een hapje e...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: