Jacco Potkamp nieuwe sales directeur Grolsch

9 oktober 2015 |
Jacco Potkamp nieuwe sales directeur Grolsch<

Met ingang van 1 november 2015 wordt Jacco Potkamp de nieuwe sales directeur van Koninklijke Grolsch N.V. Jacco wordt verantwoordelijk voor
alle verkoopactiviteiten van Grolsch in zowel het horeca- als retailkanaal en treedt tevens toe tot het directieteam van Grolsch.

Ervaring
Jacco heeft volgens het merk uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van marketing en verkoop. Vanwege zijn kennis van de Nederlandse FMCG-markt en zijn enorme inzet en gedrevenheid is hij naar eigen zeggen de juiste man om te zorgen dat Grolsch verder gaat winnen in de Nederlandse markt.

Carrière
Jacco Potkamp (48) begon zijn carrière in 1990 als commercial manager AA Drink bij United Soft Drinks in Nederland. Vervolgens heeft hij van 1999 tot 2011 diverse sales en marketing functies vervuld bij Coca-Cola Enterprises. Van 2011 tot 2014 was hij sales director bij Royal Friesland Campina. Sinds 2014 is hij commercieel directeur van PepsiCo Nederland.

Mirte Bouman

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Food Achtergronden
Onderzoek: gebruik jij convenience in de keuken?

Graag je aandacht voor dit leuke onderzoek, waarvan we de resultaten binnenkort publiceren. We willen graag weten of jij in je zaak convenience - of gemaksproducten (feitelijk zijn ze hetzelfde) gebruikt. De trend is ambachtelijk en lokaal, maar in hoeverre uit zich dat in de praktijk? Is enkel werk...

Drinks Marketing
Wat doe jij met Wereld Whisky dag?

Op vrijdag 27 maart vieren wij met z’n allen ‘Wereld Whisky Dag’. De dag waarop wij onze tulpvormige glazen uit de kast halen, halfvol schenken om vervolgens te proosten met elkaar. Overal op de wereld vinden er evenementen plaats, ook in Nederland dus. Dit evenement kun je zelf or...

Restaurant
Uniek wereldrestaurant met Asian drive-through

Kampen is over elf maanden als eerste in Nederland een wereldrestaurant met Asian drive-through rijker. De heipalen gaan deze weken de grond in. De bouw van het unieke restaurant bij Kampen Zuid wordt gerealiseerd door Weever Bouw uit Kampen als hoofdaannemer. Bo Qiu, de eigenaar van onder andere wo...

Restaurant Brooks: seizoensproducten van Hollandse bodem

Vanaf maart heeft de menukaart van restaurant Brooks in Amsterdam-Zuid een geheel nieuw culinair concept. Executive chef Ruud Wirken stelde een nieuwe kaart samen vol heerlijkheden om samen te delen. Een menu van wereldse gerechten, bereid met de lekkerste seizoensproducten, het liefst van Hollandse...

Awards Culinair
De Librije 6 jaar op rij de beste

De winnaars van de zesde editie van de Restaurant Awards zijn zojuist bekend gemaakt. Vijfhonderd gerenommeerde chefs mochten ook dit jaar weer hun stem uitbrengen in twaalf verschillende categorieën. De Librije (Zwolle) is voor de zesde keer op rij uitgeroepen tot 'Beste Restaurant van Ned...

Opening Den Haag
Nieuw restaurant opent in Zaal 3 van Het Nationale Theater

Op zaterdag 29 februari opent een nieuw restaurant in het Energiekwartier in Den Haag van de bedenkers van ñ: Restaurant Drie. Restaurant Drie is gelegen in de voormalige kantoren van de Electriciteitsfabriek in het centrum van Den Haag, omringd door een groen terras. Daarnaast dient Restaura...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: