Italiaanse chef Edi D’Astolto kookt de sterren van de hemel

28 september 2016 | Thijs Jacobs

In een monumentaal pand in hartje Middelburg bevindt zich Boutique Hotel The Roosevelt. Dit bijzondere hotel is ontwikkeld door het ondernemersechtpaar Martin en Raymonde van der Louw. Zij realiseerden vol passie en enthousiasme een luxueus hotel met 28 unieke kamers die allemaal verschillend zijn ingericht. Dit jaar werd het hotel uitgebreid met Restaurant The Roosevelt onder leiding van de gerenommeerde Italiaanse chef Edi D'Astolto. Alle factoren voor een ultiem verwenarrangement zijn nu compleet en dit najaar wordt het culinair arrangement gelanceerd. Een ultiem verwenweekend voor Bourgondiërs.

Bijna twee jaar geleden openden Martin en Raymonde van der Louw een bijzonder boutique hotel in hartje Middelburg. Hij kwam uit de grafische wereld, zij was schoonheidsspecialiste, samen deelden ze de passie voor gastvrijheid en de droom van het starten van een eigen bed & breakfast. Na een zoektocht voor een geschikte locatie stuitten ze op het Polderhuis in het centrum van Middelburg, een voormalig onderkomen van het Zeeuwse Waterschap, die ze samen met aannemers en het Amsterdamse designbureau Estida transformeerden tot een kosmopolitisch boutique hotel met 28 boutique hotelkamers, diverse vergaderruimten, hotelbar ‘The Orient’ en een binnentuin. Dit jaar werd tevens het Restaurant The Roosevelt opgeleverd waarmee de gasten nu op al haar wenken worden bediend.

Steren van de hemel

Voor het restaurant werd de gerenommeerde Italiaanse chef Edi D'Astolto aangetrokken. Hij heeft zijn sporen verdiend bij Alain Ducasse*, Marco Pierre White* en Alberico Penati* in Londen en werkte in Rome samen met Enrico Delfinger in Hotel Eden. Nadat de chefkok naar Middelburg verhuisde met zijn Zeeuwse vrouw, kwam hij op het pad van Martin en Raymonde. Inmiddels kookt D'Astolto de sterren van de hemel met mediterrane à la carte gerechten in Restaurant The Roosevelt. Om deze ontwikkelingen te vieren, biedt Boutique Hotel The Roosevelt de mogelijkheid om een ultiem verwenweekend te reserveren met een culinair arrangement. Dit arrangement bestaat uit twee overnachtingen in een Superior-Kamer inclusief een uitgebreid ontbijt, een vijfgangen shared dinner in Restaurant The Roosevelt en een sauna/jacuzzi sessie voor de totaalprijs van € 195 pp.

Martin van der Louw: “Wij wilden een hoogkwalitatief hotelconcept neerzetten om ons te onderscheiden van het huidige hotelaanbod in de omgeving, maar ook omdat wij dat zelf heel leuk vinden.” 

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Wet- en regelgeving
Alle rookruimtes gesloten in 2022

Het is de bedoeling dat de laatste rookruimtes in Nederland in 2022 sluiten. In (semi)overheids- en openbare gebouwen sluiten de rookruimtes al in 2021. Dat betekent dat er dan geen rookruimtes meer te vinden zijn in de zorg, het onderwijs, bij overheidsgebouwen en in de cultuur- en sportsector. In ...

Bezorgen Achtergronden
Deliveroo help de Sint een handje

Diverse gezinnen werden aangenaam verrast toen de Sint met zijn paard bij hen voor de deur stond. De Sint reed een ronde in het Rotterdamse Kralingen om een heerlijke maaltijd bij verschillende adressen langs te brengen met hulp van de Deliveroo-bezorgers. Handig als je te paard bent en je handen vr...

Columns Interview Longread
Horeca-etiquette: restaurantgasten willen privacy

De horeca is zoveel meer dan wat er uit de keuken komt. De aankleding van je zaak en bovenal de kwaliteit van de service zijn bepalend voor het gevoel dat jouw gast aan het bezoek aan je zaak overhoudt. Natuurlijk moet de setting goed zijn, mensen voelen zich ongemakkelijk als er minder dan vijft...

Economie
FNV Horeca bereikt cao-akkoord horeca met 3% loonsverhoging

FNV Horeca en CNV Vakmensen hebben met werkgeversorganisatie Koninklijke Horeca Nederland een onderhandelingsakkoord bereikt voor een nieuwe cao horeca. Het belangrijkste resultaat is een loonsverhoging van in totaal 3%. Edwin Vlek, bestuurder FNV Horeca, over het behaalde onderhandelingsakkoord:...

Internationaal Michelin
De Michelin Gids, TripAdvisor en TheFork lanceren een internationale strategische partnership 

De Michelin Gids heeft zijn krachten gebundeld met TripAdvisor en TheFork. Zij verbreden hiermee het aanbod voor gasten om een ideale dinerervaring te vinden, evenals een verbeterde toegang tot een bredere keuze aan hoogwaardige restaurants over de hele wereld. Michelin en TripAdvisor, met docht...

Awards Events Culinair
Gault&Millau 2020: Soenil Bahadoer beste chef, nog 16 winnaars

Soenil Bahadoer van De Lindehof in Nuenen is door Gault&Millau uitgeroepen tot Chef van het Jaar. Dit gebeurde tijdens de presentatie van de culiniare gids vanmiddag in Amsterdam. "Wat chef Soenil Bahadoer zo bijzonder maakt, is niet in een paar woorden te vatten, maar des te beter te ervar...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: