Iris Wulffraat nieuwe voorzitter van KHN Rotterdam

29 juni 2016 | Thijs Jacobs

Iris Wulffraat is vanaf 27 juni de nieuwe voorzitter van KHN Rotterdam. Iris Wulffraat is mede-eigenaar van Eetcafe Opa in de Witte de Withstraat en is sinds 2014 al actief als algemeen bestuurslid van KHN Rotterdam. Iris Wulffraat volgt Robèr Willemsen op. Willemsen is gekozen tot landelijk voorzitter van KHN, na drie jaar voorzitterschap van KHN Rotterdam.

De nieuwe voorzitter heeft jarenlange ervaring in de horecabranche en wil de huidige koers stevig voortzetten: ‘KHN Rotterdam gaat zich de komende tijd richten op de nieuwe horecanota, een gelijk speelveld, goed ondernemersklimaat en een goede balans tussen een bruisende en leefbare stad Rotterdam.’

‘Koninklijke Horeca Nederland Rotterdam mag zich nog meer laten horen op belangrijke dossiers. Tenslotte vertegenwoordigd de afdeling ruim 700 ondernemers in de Rotterdamse horeca.’, aldus nieuwe voorzitter Iris Wulffraat. ‘De gastvrijheidsbranche is immers een belangrijke economische speler en werkgever in de stad. Steeds meer internationale gasten weten Rotterdam te vinden en dat zien we terug in de bezoekersaantallen. Dit brengt Rotterdam veel goeds. We groeien in werkgelegenheid en we zien dat er veel nieuwe, mooie horecaconcepten ontstaan in de stad. Dat is positief en hoort bij een wereldstad als Rotterdam. Alleen moeten we ons wel beseffen dat een steeds drukker wordende stad soms gepaard gaat met overlast. Om de stad leefbaar te houden moet iedereen hierin zijn verantwoordelijkheid nemen; gemeente, bewoners maar ook de horecaondernemers zelf.’

Bestuur KHN Rotterdam compleet

Er zijn twee nieuwe bestuursleden gekozen: Nina Hooimeijer (BIRD) wordt vice-voorzitter en Jantiene Berg (STROOM) wordt algemeen bestuurslid.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Opening Rotterdam
Vernieuwd sterrenrestaurant Amarone Rotterdam heropent na brand

Restaurant Amarone in Rotterdam zal op 21 februari 2020 de deuren weer openen na de brand die het in augustus 2019 trof. Het sterrenrestaurant van chef-kok Jan van Dobben en gastvrouw-sommelier Yoshiko van Dobben-Takayama heeft een nieuwe inrichting gekregen met een vleugje Japan. Vleugje Japan i...

"Een concept bewaken vergt scherpte"

Een ijzersterk concept bepaalt het bestaansrecht van je horecaonderneming. De concurrentie in de horeca is moordend. Om te overleven is een eigen identiteit, DNA en karakter noodzakelijk. Een goed concept neerzetten en bewaken is een voortdurend proces, voor iedere ondernemer. De manier waarop Vi...

Opening Restaurant Vega
Nationale Week Zonder Vlees opent pop-up restaurant in samenwerking met Peter Lute

Vanaf vandaag is het mogelijk om te reserveren voor het Week Zonder Vlees pop-up restaurant, dat van 9 t/m 15 maart tijdens de Nationale Week Zonder Vlees geopend wordt in Muiden. Het restaurant staat onder leiding van topchef Peter Lute en het team van de Kruidfabriek, die alle gasten met een vege...

Opening Rotterdam
Chef-kok Florian van Dillen opent in maart 2020 eigen restaurant in Rotterdam

Het Scheepvaartkwartier in Rotterdam krijgt er een nieuwe horecagelegenheid bij. Chef-kok Florian van Dillen opent er een restaurant en bar in het pand van het voormalige restaurant La Stanza. Het bedrijf opent in maart 2020 de deuren en opereert onder de vlag van by FLIPP. Florian van Dillen (29...

Columns Blog
Kan het uit?

Vandaag werd ik benaderd door een landelijke nieuwswebsite. De dame in kwestie had een vraag gerelateerd aan horeca-advies. Of ik in een video mijn mening wilde geven over ‘All you can eat’ restaurants. Hoe ze financieel uitkomen met zo’n concept waar mensen ongelimiteerd eten en d...

Opening Internationaal
Foodhall Scheveningen opent haar deuren [Foto's]

Op de Noordboulevard vind je vanaf dit voorjaar de gloednieuwe Foodhall Scheveningen: een prachtige hal met de look en feel van een levendig en werelds marktplein, waar je kunt genieten van gerechten uit zestien verschillende wereldkeukens. Foodhall Scheveningen is dé locatie voor een hapje e...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: