Inspirium Amsterdam: The next level in hospitality

28 november 2019 | Redactie

Met een spectaculaire show werd gisteren Inspirium Amsterdam officieel geopend in het bijzijn van alle 19 Inspirium partners en VIP-gasten. Eén voor één werden de partners gepresenteerd aan het aanwezige publiek en plaatsten zij ieder hun puzzelstuk in de speciaal gecreëerde Inspirium wand, die symbool staat voor de samenwerking en synergie tussen alle Inspirium partners. Het moment werd verzegeld met een knal, confetti, muziek en het proosten op ‘the next level in hospitality’. 

Na het officiële moment kregen alle gasten de kans om de verschillende belevingswerelden met eigen ogen te zien en een praatje te maken met de partners. De positieve geluiden en lachende gezichten duidden op een geslaagde avond.  
 
Vandaag is er nog een feestelijke openingsdag voor genodigden. Hospitality professionals uit binnen- en buitenland krijgen de kans om Inspirium Amsterdam als één van de eersten te ervaren. Voor alle overige geïnteresseerden is er een speciale openingsweek van 2 t/m 6 december waarbij Inspirium Amsterdam je welkom heet voor een bezoek aan deze dynamische locatie aan het IJ. 

De hospitality droom 

Inspirium Amsterdam is na Breda de tweede locatie van Inspirium en volgens de initiators een volgende stap in de toekomst van hospitality. Negentien partners met ieder hun eigen expertise op het gebied van hospitality komen samen onder één dak en werken gezamenlijk aan totaaloplossingen voor de juiste invulling van gastvrijheid in jouw bedrijf. Inspirium was dan ook niet zomaar een droom, maar een heldere visie op hoe klanten nog beter geholpen kunnen worden in hun zoektocht naar de optimale gastvrijheidsbeleving voor hun gasten. 
 
Zo ontwikkelde Inspirium Breda zich al eerder tot het platform wat het nu is. Waar inspiratie, beleving en kennis geboden wordt op het gebied van gastvrijheid. En dat is al lang niet meer voorbehouden aan de horeca. Alle professionals in de zorg, retail, leisure, office en het onderwijs die zich bezighouden met gastvrijheidsbeleving, ervaren het synergetische effect van ‘sharing success and happiness’. Inspirium Amsterdam brengt dit alles naar een nóg hoger niveau. Hoe? Kom langs en ervaar het zelf bij ‘the next level in hospitality’. 
 
 

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Columns Blog
Column restaurateur Sico de Moel: Michelin

"Waarin Nederland zich als gastronomisch land onderscheidt is duurzaamheid, de aandacht voor lokale producten, duurzame vis en eerlijk vlees. Daarin loopt Nederland echt een stapje voor op de buurlanden", aldus Michelin hoofdinspecteur Loens dit jaar tijdens de uitreiking van de sterren. ...

Interview
Reportage: Eetcafé Joos, De Bilt [video]

In juli 2015 opende eetcafé Joos haar deuren. Met buiten 56 zitplekken en binnen 30 zitplekken is het een van de meest bruisende eetcafés in de Bilt. Jolanda Wouters is de trotse eigenaar van Joos en vertelt in geuren en kleuren over haar ondernemerschap. Wanneer je binnen komt lope...

Achtergronden
Vaders missen verschoonplekken in de horeca

83% van de Nederlandse vaders met jonge kinderen heeft weleens meegemaakt dat er, op het moment dat de luier van zijn kindje vervangen moest worden, geen verschoonplek op een openbaar herentoilet aanwezig was, bijvoorbeeld in een restaurant of bij een tankstation. Twee derde van de vaders vindt ...

Culinair
Vis roken doe je zo

Het roken van voedsel is een kooktechniek waarbij voedsel in rook van smeulend hout wordt gehangen of gelegd. Van oudsher werd deze kooktechniek toegepast om voedsel te conserveren, waardoor het langer houdbaar was. Tegenwoordig gebeurt roken voornamelijk om de expliciete smaak over te brengen. Voor...

Awards
Edwin Hollanders maakt de Lekkerste Pannenkoek van 2020

Edwin Hollanders wordt twee keer eerste bij De Lekkerste Pannenkoek van 2020. Hij won tijdens de Horecava met zijn creatie 'Hollanders krijg je 'm niet' niet alleen de eerste prijs van de proefjury, maar ook de kinderjuryprijs. Edwin werkt bij Pannenkoekenhuis De Perdstal in Venray. D...

Awards
Mitch Kramer maakt Het Lekkerste Frietje met topping van 2020

Mitch Kramer maakt Het Lekkerste Frietje met topping van 2020. Hij won tijdens de Horecava met zijn creatie 'Sweet fries of mine' deze vooraanstaande vakwedstrijd. Mitch werkt bij Ter Marsch&Co uit Amsterdam en hij liet met zijn creatie zien wat er allemaal mogelijk is met zoeteaardap...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: