Inschrijving voor De Lekkerste Wedstrijden geopend

12 oktober 2018 | David Bakker

Vanaf heden kan iedereen zich weer inschrijven voor de lekkerste wedstrijden van het jaar! Deze bekende vakwedstrijden vinden plaats tijdens de Horecava van maandag 7 t/m 10 januari 2019. Tijdens de komende editie zijn een aantal opvallende wijzigingen: Het Lekkerste Broodje heet tegenwoordig Het Lekkerste Lunchgerecht. Overigens wijzigt alleen de naam, want de basis blijft brood en de categorieën blijven ook (Horeca, Catering en On the Move). De organisatie vindt de nieuwe naam beter de lading dekken en past daarnaast beter bij deze tijd. “Ieder jaar veranderd er wel iets in de wedstrijden. Zo zijn er ook twee nieuwe: Het Lekkerste Frietje, met topping en De Lekkerste Tosti. Beide wedstrijden waarvan wij denken dat deze toegevoegde waarde hebben en inspelen op de ontwikkelingen in de markt”, aldus Beekman.

Noemenswaardig is de terugkeer van het NK Pannenkoeken bakken. In samenwerking met Koopmans Professioneel en Hakvoort Professional zal deze wedstrijd gewoon weer ieder jaar terug te vinden zijn op het podium van Stichting De Lekkerste Wedstrijden op de Horecava. Kortom, een twaalftal aan zeer diverse wedstrijden, passend bij de Fast Casual doelgroep. Komend jaar zijn de wedstrijdens op een geheel nieuw podium in een totaal nieuwe hal.

Bernd Beekman: “Het Fastcasual Concept dat we vorig jaar met elkaar hebben neergezet werd zeer goed gewaardeerd door de bezoekers. Echter, de vindbaarheid was onvoldoende. Daarnaast was de hal, door de beperkte grootte en hoogte, niet geschikt om dit type standhouders bij elkaar te zetten. De RAI heeft dat heel goed opgepakt en het initiatief genomen om een ‘oude Horecava-hal’ opnieuw toe te voegen. Op deze manier kan je straks ook weer een rondje lopen over de gehele beurs. Super!”


Aarzel dus niet langer en schrijf je in voor één of meerdere van deze fantastische, leerzame en gezellige wedstrijden! Inschrijven kost €50 per persoon, per wedstrijd. Voor dat bedrag ontvangt elke deelnemer vijf toegangsbewijzen voor de wedstrijddag, een uitrijkaart voor de RAI, een deelnamecertificaat en een leuk aandenken voor in het bedrijf. Met deelname aan de Lekkerste Wedstrijden zetten ondernemers hun bedrijf positief neer, waarbij creativiteit bij het maken van bijzondere producten centraal staat.

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Achtergronden Culinair
Kerstmenu: Spoom en foie gras uit de gratie 

In bijna de helft van de Nederlandse restaurants wordt deze Kerst hert als hoofdgerecht gereserveerd. Hiermee is hert het populairste hoofdgerecht op de kerstmenu’s in de Nederlandse horeca. In Nederland betaal je in 2018 gemiddeld € 61,- voor een vijfgangen kerstdiner. Goedkoop eten doe ...

F&B Den Haag
Plek voor ruim 60 F&B-concepten in Haagse binnenstad

De binnenstad van Den Haag is uitgegroeid tot één van de meest aantrekkelijke winkelgebieden van Nederland. Toch is er nog ruimte om verder te verbeteren. Op basis van de horecabenchmark tussen de vijf grootste steden, blijkt dat het aanbod Food & Beverage (F&B) beperkt is. Er ...

Columns
Column: Albert Heijn als horecaketen?

Een bijzondere uitspraak van Wouter Kolk, sinds 1 november de grote baas bij Ahold Delhaize Europe. Hij zei in het Financieel Dagblad dat Albert Heijn “een plek wordt om iets te eten.” De bekendste supermarkt van Nederland wordt een concurrent van de horeca. Volgend jaar opent, als proef...

Onderwijs Ondernemen
Training horeca-concepting: "Ik geef je de ultieme checklist mee!"

Op 21 januari 2019 vindt de eerstvolgende trainingsdag over 'concepting' plaats in Bunnik. Onderscheidend zijn met je zaak is immers lastig, zeker met de hoeveelheid trends die je om de oren vliegen en al die zaken om je heen die ook vernieuwend (denken te) zijn. Hoe val jij dan juist op? De...

Michelin Utrecht
Door Michelin bekroond Utrechts restaurant ElVi gaat sluiten

Restaurant ElVi in Utrecht sluit per 29 december 2018 de deuren. Eigenaren Elvira Kemman en Victor Fielmich hebben hun restaurant verkocht en oriënteren zich op nieuwe plannen in de horeca. ElVi had de afgelopen vijf jaar een Bib Gourmand-onderscheiding van restaurantgids Michelin. Utrecht b...

Awards
Bart Ausems geslaagd voor Meesterproef SVH Meesterkok

Op woensdag 12 december is Bart Ausems (50), chef-kok en eigenaar van Restaurant Tout à Fait*, Maastricht, geslaagd voor zijn Meesterproef SVH Meesterkok. Bart bekroont zijn carrière met het afleggen van een mooie en geslaagde Meesterproef. Hij wordt hiermee, na zijn inauguratie begin ...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: