Initiatief om jaarvolumes tapbier te koppelen

4 augustus 2014
Initiatief om jaarvolumes tapbier te koppelen

De eigenaar van Biercontract.nl, Tom van Erven Dorens, is met een nieuw initiatief gestart: Bierinkoop-combinatie.nl, waarmee hij de jaarvolumes tapbier van horecabedrijven koppelt, waardoor
een aanzienlijke schaalgrootte wordt bereikt.

*Brouwerijvrij*
Horecabedrijven kunnen zich gratis en geheel vrijblijvend inschrijven bij "Bierinkoopcombinatie.nl":http://www.bierinkoopcombinatie.nl. Zodra een jaarvolume tapbier van circa 300 hl. aan inschrijvende horecabedrijven is bereikt, zal met de brouwerij over een scherpe gecombineerde staffelbonusprijs worden onderhandeld. Het gecumuleerde jaarvolume kan de participerende horecaondernemers uiteindelijk een flinke inkoopbesparing opleveren. De uiteindelijke deal is liberaal, dus de deelnemers blijven brouwerijvrij.

"*MEER LEZEN OVER BIER? KLIK HIER!*":http://www.decafekrant.nl/?q=bier&x=zoeken

*Discretie*
Naast het voordeel van de schaalgrootte biedt deze constructie de opdrachtgevers optimale discretie. Behoudens Bierinkoopcombinatie.nl en de onderhandelende brouwerij blijven alle opdrachtgevers volledig anoniem; ook voor elkaar. De gegevens zijn vertrouwelijk en blijven onzichtbaar voor anderen. Vooral voor kleinere afnemers biedt dit nieuwe initiatief natuurlijk een mooie mogelijkheid om een goede prijsafspraak met de brouwerij te realiseren. Dient vermeld, dat in het geval van bruikleenconstructies, leningen of andere investeringen, Bierinkoopcombinatie.nl geen oplossing biedt. In dat geval biedt "Biercontract.nl":http://www.biercontract.nl een alternatief.

Overig nieuws