Imposante visafdeling in Vianen

29 oktober 2014 |
Imposante visafdeling in Vianen

Erik Prins is sales manager regio Utrecht van het makrofiliaal in Vianen en ontzettend blij met de verbouwing. "De visafdeling is een echte eyecatcher geworden", vertelt Erik. "Het voegt extra beleving toe, het homarium is heel mooi om te zien."

Foto: Erik Prins (links) en Mark Pieters, vestigingsmanager Makro Vianen.

Eigen visafslag
"We hebben een eigen 'makro-visafslag' op Scheveningen en speciaal voor de opening hebben we een zwaardvis neergelegd. We werken dus met de allerbeste producten. Het is echt een totaalconcept geworden in food en non-food."



Belevenis
"Nieuw is het food court, waar we de ondernemer helpen om naar een mooi eindproduct te komen. Onze chef helpt de mensen en zo wordt een bezoek aan Vianen een echte belevenis." Hieraan mag toegevoegd worden dat de verbouwde vestiging uitnodigt om te ontdekken; meer dan ooit tevoren. Ook de non-food afdeling heeft een ware metamorfose ondergaan. Niet verwonderlijk dat de omzet direct na opening omhoog is geschoten. Deze vestiging is klaar voor de toekomst.



Koffiecorner
De Koffiecorner is ook zo'n plek. "In de nieuwe koffiecorner kunnen onze klanten kennis maken met Rioba en de verschillende smaken. Ook onderdeel van het totaalconcept met de verschillende 'werelden'. Koffie, vlees, vis, groenten, non-food... Noem maar op. We hebben verschillende mogelijkheden om onze eigen merken te laten zien. Eigen merken die kwalitatief super zijn en de horecaondernemer een flinke besparing op de inkoop op kunnen leveren. Rioba is fantastische koffie, Felsgold is een heerlijk pils. De nieuwe opzet zorgt ervoor dat de mensen hier echt een dagje uit zijn."



Makro Horecadag
Kom je op 3 november ook proeven, kijken en leren? In het makrofiliaal in Vianen ben je van 11 tot 17 uur van harte welkom!
Tot slot
Wie denkt dat het makrofiliaal in Vianen helemaal veranderd is, heeft deels gelijk. Erik Prins: "Ik denk niet zozeer in veranderingen, maar in verbeteringen. We houden onze ogen open en het voordeel van onze organisatie is de inkoop en het internationale aspect. We doen in Frankrijk en Duitsland inspiratie op en nemen dat mee naar Nederland. Zo blijven we de beste partner voor de horeca."

Bezoekadres
Makro Vianen, Edisonweg 4, Vianen.


Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Mensen
JRE-Nederland gaat samenwerken met Maxxium, Ninaber van Eyben en Chef's Farm

Op 13 januari j.l. was Restaurant Villa la Ruche in Voorburg de locatie waar Voorzitter Marko Karelse met trots namens het bestuur de overeenkomst tekende met de nieuwe JRE Partner Maxxium. Vanuit Maxxium was Etienne Hoek aanwezig om de overeenkomst te tekenen. Uiteraard werd er getoost op een mooie ...

Wet- en regelgeving Corona
Avondklok bij instemming Kamer van kracht; bezorgen mag

Het demissionair kabinet wil de verwachte avondklok in gaan voeren. Dat maakte premier Rutte op de persconferentie van woensdag 20 januari bekend. Donderdag 21 januari debatteert het kabinet over de invoering met de Tweede Kamer. Als de Kamer het besluit steunt, wordt de avondklok ingevoerd. De avon ...

Interview Longread
BookDinners: van reserveringsplatform naar online marketingpartner voor restaurants

Inmiddels is het platform van BookDinners bij veel restaurateurs bekend, maar niet iedereen weet dat de propositie van het bedrijf is verschoven. Niet alleen vanwege corona, vertelt Paul Wiertz van BookDinners: “Al in eind 2019 waren we bezig met ons nieuwe model, gericht op de ideale online g ...

Wet- en regelgeving Interview
Let op: wijzigingen in de wetgeving voor de horeca

Op het kantoor van Catch Legal werken juristen aan allerhande kwesties die betrekking hebben op bestuursrecht en omgevingsrecht. Binnen dit domein vallen veel zaken die voor horecaondernemers van belang zijn, want bijna alles waarbij je te maken krijgt met de overheid, valt hierbinnen. Van verbouwin ...

Financieel Horeca & Belasting
De 3 meest gebruikte ondernemingsvormen in de horeca

In het artikel ‘'Hoe wordt de winst van uw restaurant belast? Leer het hier!’ vertellen wij u alles over de belasting die u betaalt over de winst van uw horecaonderneming. Of u vennootschapsbelasting of inkomstenbelasting moet betalen, is afhankelijk van de rechtsvorm waarmee u uw on ...

Economie Corona
2670 nieuwe horecaondernemingen sinds eerste lockdown

Coronacrisis of niet, het aantal horecaondernemingen stijgt. Sinds de eerste lockdown, in maart 2020, zijn er 2670 horecazaken bij gekomen. Hiermee heeft de verwachte kaalslag in de horeca dus niet plaatsgevonden. Cijfers van de Kamer van Koophandel (KvK) maken inzichtelijk dat er nu ruim 74.000 ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: