Imposante visafdeling in Vianen

29 oktober 2014 |
Imposante visafdeling in Vianen<

Erik Prins is sales manager regio Utrecht van het makrofiliaal in Vianen en ontzettend blij met de verbouwing. "De visafdeling is een echte eyecatcher geworden", vertelt Erik. "Het voegt extra beleving toe, het homarium is heel mooi om te zien."

Foto: Erik Prins (links) en Mark Pieters, vestigingsmanager Makro Vianen.

Eigen visafslag
"We hebben een eigen 'makro-visafslag' op Scheveningen en speciaal voor de opening hebben we een zwaardvis neergelegd. We werken dus met de allerbeste producten. Het is echt een totaalconcept geworden in food en non-food."



Belevenis
"Nieuw is het food court, waar we de ondernemer helpen om naar een mooi eindproduct te komen. Onze chef helpt de mensen en zo wordt een bezoek aan Vianen een echte belevenis." Hieraan mag toegevoegd worden dat de verbouwde vestiging uitnodigt om te ontdekken; meer dan ooit tevoren. Ook de non-food afdeling heeft een ware metamorfose ondergaan. Niet verwonderlijk dat de omzet direct na opening omhoog is geschoten. Deze vestiging is klaar voor de toekomst.



Koffiecorner
De Koffiecorner is ook zo'n plek. "In de nieuwe koffiecorner kunnen onze klanten kennis maken met Rioba en de verschillende smaken. Ook onderdeel van het totaalconcept met de verschillende 'werelden'. Koffie, vlees, vis, groenten, non-food... Noem maar op. We hebben verschillende mogelijkheden om onze eigen merken te laten zien. Eigen merken die kwalitatief super zijn en de horecaondernemer een flinke besparing op de inkoop op kunnen leveren. Rioba is fantastische koffie, Felsgold is een heerlijk pils. De nieuwe opzet zorgt ervoor dat de mensen hier echt een dagje uit zijn."



Makro Horecadag
Kom je op 3 november ook proeven, kijken en leren? In het makrofiliaal in Vianen ben je van 11 tot 17 uur van harte welkom!
Tot slot
Wie denkt dat het makrofiliaal in Vianen helemaal veranderd is, heeft deels gelijk. Erik Prins: "Ik denk niet zozeer in veranderingen, maar in verbeteringen. We houden onze ogen open en het voordeel van onze organisatie is de inkoop en het internationale aspect. We doen in Frankrijk en Duitsland inspiratie op en nemen dat mee naar Nederland. Zo blijven we de beste partner voor de horeca."

Bezoekadres
Makro Vianen, Edisonweg 4, Vianen.


Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Economie
Nederlandse economie krimpt historisch met 8,5 procent

Volgens de eerste berekening van het CBS, op basis van nu beschikbare gegevens, is het bruto binnenlands product (bbp) in het tweede kwartaal van 2020 met 8,5 procent gedaald ten opzichte van een kwartaal eerder. Een dergelijke krimp is niet eerder door het CBS gemeten. De daling van het bbp in h...

Opening Utrecht
Liemès Food District zoekt gepassioneerde chefs

Dit najaar opent Liemès Food District haar deuren in het iconische gebouw The Wall in Utrecht. Hier bereiden gepassioneerde chefs van elf verschillende keukens de lekkerste gerechten. Voor dit nieuwe horecaconcept is Liemès op zoek naar ambitieuze chefs met een passie voor goed eten. Z...

Wijn Rotterdam
Net open: wijnbar met meer dan 70 wijnen per glas en tappen doe je zelf

Blijdorp is binnenkort een hotspot rijker. In september opent Walsjérôt haar deuren op het Bentinckplein in Rotterdam. De wijnbar werkt volgens een uniek concept waarbij je je eigen wijn kan tappen. Met de keuze voor een slok, een heel of een half glas van meer dan 70 wijnen kunnen zowe...

Opening Utrecht
Nieuwste horecalocatie van Utrecht geopend

Drukke dagen in de keuken, nieuwe soepproevers en een volgeboekt hotel: de opening van Utrechts eerste soepbar Soep-er, én van de negen sfeervolle kamers van het bovengelegen logement Petit Beijers is een feit. Op zondag 12 juli openden horecaondernemers Janine en Tom hun deuren aan Vismarkt ...

Culinair Wijn
Sterrenrestaurant Da Vinci lanceert eigen wijn van Limburgse wijndomeinen

Sterrenrestaurant Da Vinci in Maasbracht heeft een bijzondere Limburgse wijn gelanceerd. De witte wijn is gemaakt van Chardonnay van Wijngaard Kruisboom en van Souvignier Gris van Wijndomein St. Martinus. De ‘Cuvée Da Pé’ is gevinifieerd door Stan Beurskens van St. Martinus...

Economie Achtergronden
Inkomsten restaurants en cafés in juli nog ruim 10% lager dan vorig jaar

Restauranthouders kregen in juli gemiddeld 11% minder inkomsten bijgeschreven dan in dezelfde maand een jaar eerder. Bij café-eigenaren was dit 13%. Dit blijkt uit onderzoek van Knab. De online bank analyseerde geanonimiseerde transactiedata van 167.000 zakelijke klanten. Ondanks de vers...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: