IENS-prijs voor Spicebrush de Proeverij

23 juli 2013
IENS-prijs voor Spicebrush de Proeverij

Na het lezen van alle recensies over de IENS DinerDagen komt Spicebrush de Proeverij in Apeldoorn als best gewaardeerde restaurant uit de bus. Een resultaat om trots op te zijn, gezien
het grote aantal lovende recensies dat restaurants tijdens en na het culinaire festijn ontvingen.

*Gewaardeerd blijven*
Bart de Haas en zijn voltallige team ontvingen onlangs de award uit handen van Iens Boswijk. De Haas over de verrichtingen van zijn brigades: “Ik ben trots op de prestaties van het voltallige team. Het is mooi om te zien dat het nieuwe concept, zoals wij dat in gedachten hadden vanaf 2010, door onze gasten gewaardeerd blijft. Vanaf de start blijven we zoeken naar verbetering, waarbij input van eigen gasten belangrijk is om in te kunnen blijven spelen op de beleving. Deelname aan de IENS DinerDagen was voor ons een primeur de afgelopen periode en deze award een aanmoediging voor onze inspanningen.”

Gasten van Spicebrush de Proeverij zijn vooral onder de indruk van het restaurantconcept.

*Hoge waarderingen*
De restaurantwebsite organiseerde van 21 t/m 30 juni voor de vierde keer de IENS DinerDagen, waar 450 restaurants in heel Nederland aan deelnamen. Gemiddeld scoren restaurants een 8,4 voor Eten en een 8,3 voor Service tijdens de DinerDagen, een stuk hoger dan de reguliere gemiddelden op iens.nl.

Dit najaar is de volgende editie van de IENS DinerDagen, van 27 september tot en met 6 oktober.

~Door~ "~Frank Lindner~":mailto:frank.lindner@uitgeverijps.nl

Overig nieuws