Iens komt met eigen festival

20 oktober 2017 | Roy Spijker

IENS introduceert het eerste IENS Festival. Een unieke online campagne, waarbij restaurants bezoekers voordelig laten kennismaken met hun keuken en gastvrijheid. Van 26 oktober tot en met 30 november geven honderden restaurants in heel Nederland 50 procent korting op de gehele rekening aan gasten die reserveren via iens.nl of de IENS app.

Het IENS Festival is een online promotie voor restaurateurs en gasten die via IENS een tafel boeken. Tijdens het Festival profiteert iedereen die via IENS reserveert van 50 procent korting over de totale rekening en wordt het voor gasten extra aantrekkelijk om een keuken te proberen die al jaren op de bucket-list staat. Deze bijzondere gelegenheid wordt door middel van een landelijke campagne onder de aandacht gebracht, waarbij de deelnemende restaurants in het middelpunt staan.

Hoe werkt Het IENS Festival?
Vijf weken lang stimuleert IENS mensen om uit eten te gaan, waarbij ze kunnen profiteren van de beste restaurantervaring voor de helft van de prijs op de totale rekening. Stappenplan: ontdek online honderden deelnemende restaurants van het IENS Festival, plaats een reservering, ga naar het restaurant, bestel naar eigen keus en ontvang van het restaurant de rekening met 50% korting er direct op verwerkt.

Restaurateurs krijgen via het IENS Festival dé kans om nieuwe gasten aan te trekken en te laten kennismaken met hun restaurant. IENS toont hiermee het voordeel van online zoeken en het direct reserveren van een tafel en de gast profiteert van het beste aanbod.

Welke keuken wordt het meest gereserveerd?
Onderzoek van IENS wijst uit dat elke stad een eigen eetcultuur heeft. Zo gaat de voorkeur in Den Haag – hoe kan het ook anders – uit naar sea food, hebben Rotterdammers een voorliefde voor de Franse keuken en houden de Amsterdammers het op gevarieerd internationaal.

Het IENS Festival biedt de mogelijkheid om buiten de comfortzone te stappen en eens een andere keuken te proberen. De Haagse sea food-fans kiezen misschien wel een Thaise curry en Rotterdammers laten zich culinair verrassen door een Marokkaanse tajine.

Deelnemende restaurants
Tijdens Het IENS Festival biedt het online restaurantplatform de keuze uit honderden deelnemende restaurants door heel Nederland, zoals Ferilli's at The College in Amsterdam, De Nieuwe Poort Rotterdam en Tasca in Den Haag. Vanzelfsprekend zijn de deelnemende restaurants gemakkelijk te vinden en handig te reserveren via de IENS app en website.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Michelin
Videoportret: Mauro Colagreco, de beste chef ter wereld

Mauro Colagreco mag zich een jaar lang de beste chef ter wereld noemen. De geboren Argentijn met Italiaanse roots leerde koken van Alain Ducasse en Alain Passard, runt restaurants in China en opende in 2006 Mirazur, dat vandaag werd uitgeroepen tot beste restaurant ter wereld. Het is meteen een p...

Opening Interview
Bagels & Beans opent eerste aGoGo in Hoog Catharijne Utrecht

Speciaal voor wie wel wil genieten, maar niet wil wachten, opent op donderdag 4 juli de allereerste Bagels & Beans aGoGo: de bekende belegde bagels en prijswinnende Panamese koffie, maar dan sneller. Naast dit compleet nieuwe concept krijgt winkelcentrum Hoog Catharijne in Utrecht ook een &lsquo...

Awards Mensen
De Librije terug in mondiale top 50

De Librije is terug in de top 50 van beste restaurants ter wereld. Het restaurant van Jonnie en Thérèse Boer is terug te vinden op plaats 46. De Britse uitgeverij William Reed Business Media publiceert jaarlijks een lijst met de vijftig bete restaurants ter wereld. Op nummer é&e...

Awards Duurzaamheid
Finalisten Gaia Green Awards 2019 bekend

De vakjury van de Gaia Green Awards heeft vandaag de 3 finalisten per categorie bekend gemaakt. De volgende horecabedrijven zijn doorgedrongen tot de finale van de Gaia Green Awards 2019: Strandpaviljoens - Nautilus aan Zee (Egmond aan Zee / NL) - The Shore (Scheveningen / NL) - Sjoerd (...

Restaurant
Bistro Croquant sluit zich aan bij Maastricht Culinair

Bistro Croquant in Maastricht sluit per 1 juli 2019 aan bij Maastricht Culinair. Eigenaar Roland Philipsen is verheugd dat zijn kwaliteitsbistro binnen twee jaar na de opening onderdeel uitmaakt van het samenwerkingsverband voor de betere restaurants en smaakmakers in Maastricht en omgeving. Bist...

Awards Mensen
Rosalie Theunissen winnaar Klasbak Trofee 2019

Op maandag 24 juni ontving Rosalie Theunissen tijdens het Slotdiner van Tour Culinair in sterrenrestaurant One in Roermond de Klasbak Trofee 2019. Met het jaarlijks uitreiken van de Trofee willen Tour Culinair en SVH het belang van het overdragen van vakkennis in de horeca positief onder de aandacht...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: