IENS DinerDagen aanstaande

18 april 2011
IENS DinerDagen aanstaande

In navolging van de succesvolle Amsterdamse DinerDagen organiseert restaurantwebsite IENS van 20 tot en met 26 juni aanstaande de eerste nationale editie van de IENS DinerDagen. Naar verwachting nemen zeker 400 restaurants in heel Nederland deel aan deze dagen, waaronder sterrenrestaurants als Niven in Rijswijk, Aan de Poel in Amstelveen en De Lindenhof in Giethoorn.

*Drie categorieën*
De deelnemende restaurants bieden een driegangenmenu aan voor zowel de lunch als het diner. Bijzonder is dat er met drie menuprijzen in plaats van een vaste menuprijs wordt gewerkt. Afhankelijk van de gebruikelijke menuprijs van het restaurant, betaalt een gast tijdens de IENS DinerDagen 20, 25, of 30 euro voor een menu. Sterrenzaken mogen een surplus van 10 euro per Michelinster rekenen.

*Lat hoog*
Alleen de best gewaardeerde restaurants op iens.nl kunnen deelnemen. Zo legt IENS de culinaire lat voor de deelnemende restaurants hoog en zijn gasten tijdens de IENS DinerDagen verzekerd van een bijzondere ervaring.

*Reserveren*
Reserveren voor de IENS DinerDagen kan vanaf woensdag 25 mei op "www.dinerdagen.nl":http://www.dinerdagen.nl. De 50.000 nieuwsbriefleden van IENS reserveren met voorrang.

~Frank Lindner~

Overig nieuws