Hutten beste werkgever horeca

7 oktober 2015 |
Hutten beste werkgever horeca

Hutten is de Beste Werkgever van Nederland binnen de branche ‘Horeca, recreatie en toerisme’. Dit is de uitslag van het werkgeversonderzoek
van Effectory en Intermediair. In de overall lijst van beste werkgevers met meer dan 1000 medewerkers staat Hutten op de vijfde plaats. Vorig jaar bezette Hutten de zevende plek. ‘Een prachtige erkenning’, aldus Pascal Verheugd, HR-directeur bij Hutten. "Onze inzet om geluk centraal te stellen is hiermee weer bevestigd. Medewerkers heten bij ons samenwerkers. We erkennen hen om wie ze zijn en geven elk talent de ruimte om te groeien. Zo helpen we elkaar op weg naar geluk. Ik vind dit heel mooi."

Groei
Hutten groeide dit jaar alweer flink. Zo breidde de culinair en gastvrijheidsdienstverlener onder andere uit met meer dan dertig bedrijfscateringlocaties en nam het een zorgbakkerij over. Nieuwe locaties, betekent dat Hutten nieuwe samenwerkers erbij krijgt, omdat bij overnametrajecten ook het personeel overgenomen wordt. "In een uitgebreid welkomstprogramma laten we nieuwe samenwerkers kennismaken met onze organisatie en ons gedachtegoed", aldus Pascal Verheugd. "We maken tijdens die trajecten veel ruimte voor het proces van de medewerkers. Zij moeten immers een bestaande situatie loslaten en zijn ineens een gezicht van Hutten. In ons welkomstprogramma nemen we hen aan de hand mee en laten we hen kennismaken met waar wij voor staan en gaan: de beste, de leukste en de gelukkigste."

De Beste Werkgeversawards worden elk jaar uitgereikt naar aanleiding van een landelijk onderzoek door Effectory en Intermediair waarbij het de medewerkers zelf zijn die hun werkgever beoordelen.

Thijs Jacobs

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Digitaal Ondernemen
December: Alles over digitaal ondernemen

De horeca is dicht. Dat betekent niet dat er niets gebeurt. Afhalen, bezorgen, pakketten samenstellen, online kookcursussen en bierproeverijn organiseren: De horeca staat verre van stil. Het digitale landschap geeft de horeca op dit moment de tools in handen om omzet te genereren. Nu fysiek conta ...

Economie Coronacrisis
Horecapersoneel slachtoffer van coronacrisis

Horeca- en cateringbedrijven ervaren pittige tijden. Tegen de stroom in proberen ze omzet te draaien en bezoekers aan te trekken. Dit blijkt uit onderzoek van Foodservice Community en GROUP7 onder bijna 600 horeca-, fastservice- (dit zijn broodjeszaken en frituren) en cateringprofessionals, dat tuss ...

Awards Culinair
Mark Captein van Orangerie De Pol is Chef van het Jaar bij JRE

Mark Captein, die samen met zijn partner Marjolein van der Ham Orangerie De Pol runt in Doetinchem, is door restaurantvereniging JRE-Nederland uitgeroepen tot Chef van het Jaar. ‘Ik ben verrast en enorm trots op deze prijs’. JRE-Nederland is een van de toonaangevende restaurantverenig ...

Hotelketens
Van der Valk Hotel Amersfoort start 'restaurant take over'

Nu restaurants gesloten zijn, maar hotels wel nog open mogen, is Van der Valk Hotel Amersfoort-A1 een samenwerking gestart met lokale restaurants in Amersfoort. Een zogenoemde restaurant take over. Zo krijgen de koks van bekende restaurants in Amersfoort de mogelijkheid om hun gerechten klaar te mak ...

Achtergronden
Zonder horeca blijven er maar weinig openbare toiletten over

Op 19 november was het Wereld Toiletdag. Een dag waarop de app HogeNood samen met de Maag Lever Darm Stichting in kaart brengt wat de meest toiletvriendelijke gemeenten van Nederland zijn. De jaarlijkse ranking laat drastische verschillen zien met en zonder horeca, want zoals jullie weten is de hore ...

Financieel Ondernemen
Aftrekbare kosten in je restaurant

Als ondernemer maakt u het hele jaar door kosten. Van de meeste kosten is het duidelijk dat u deze kunt aftrekken van uw winst. Denk bijvoorbeeld aan de huur van de ruimte voor uw restaurant. Er zijn echter ook kosten waarbij dit minder voor de hand ligt, zoals de kosten voor werkkleding of een maal ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: