Humphrey’s Rotterdam verbouwd na brand

29 juni 2020 | Thijs Jacobs

Lekker uit eten op de Kop van Zuid doe je vanaf 1 juli weer bij Humphrey’s. De Kop van Zuid is al jaren dé hotspot van Rotterdam. Op de Wilhelminapier kijk je je ogen uit door alle vernieuwende architectuur. Het restaurant bevindt zich op de begane grond van het gebouw Montevideo, één van de hoogste gebouwen van Nederland!

Het restaurant is na een brand in november 2019 compleet verbouwd en heeft een totaal nieuwe look gekregen. De inrichting is ronduit verrassend te noemen. Het heeft een stijlvol eigentijds interieur dat is geïnspireerd op de klassieke Parijse grand cafés en brasseries; mozaïek tegels gecombineerd met houten vloerdelen, warm tapijt, veel kleur, comfortabele stoelen en banken en sfeervolle verlichting. De aanwezigheid van veel groen roept een ‘parkgevoel’ op wat zorgt voor een nieuwe unieke beleving.

Het restaurant beschikt ook over een gezellig terras met uitzicht op het water van de Rijnhaven waar je tijdens de warmere dagen heerlijk kunt genieten.

Concept

Humphrey’s biedt een 3-gangen keuzemenu (6 voor-, 6 hoofd- en 6 nagerechten) voor een vaste scherpe prijs van € 29,95; een seizoensgebonden menu met keuze uit vlees-, vis-, vegetarische en veganistische gerechten. Hiernaast staan er altijd twee specials op de kaart. Voor de kinderen is er een speciale menukaart samengesteld. Tijdens het aperitief wordt ambachtelijk brood geserveerd met aioli. Het hoofdgerecht wordt aangevuld met diverse garnituren zoals frites en koolsalade. Deze zijn allen bij de prijs inbegrepen.

Humphrey’s staat voor bourgondisch genieten in een sfeervolle ambiance en is dus de perfecte plaats voor gezelligheid en een heerlijk avondje uit voor jong en oud, of het nu gaat om een intiem diner voor twee, een gezellig etentje met vrienden of familie of een uitje met het bedrijf. Alles is mogelijk.

Geopend vanaf woensdag 1 juli

Op zonnige zomerse dagen is het terras al vroeger geopend, waarbij er een keuze kan worden gemaakt uit diverse smaakvolle kleine gerechtjes en zoetigheden.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Wet- en regelgeving Bezorgen
Plotseling tekort van 2500 maaltijdbezorgers

Door een overnacht ingevoerde maatregel van staatssecretaris Tamara van Ark van sociale zaken zitten duizenden cafetaria’s, snackbars en frituren van de ene op de andere dag met een tekort van 2500 maaltijdbezorgers. Afgelopen maandag maakte Van Ark bekend dat maaltijdbezorgers voortaan min...

Blog
Blog Jeannine Sok: Respect? Ja graag!

De horeca is nu weer een maand open. De medewerkers zijn blij om weer gasten te mogen verwennen en in de watten te leggen, want dat is waar het vak om draait. Maar sommige gasten gaan over grenzen heen, die van de nieuwe wet, van jou en van de gastvrijheid. Respectloos, terwijl je als restaurant zo ...

Achtergronden Culinair
Mosselseizoen van start met grootste mosselpan ter wereld

Morgen, donderdag 2 juli, start het mosselseizoen met de verkoop van Zeeuwse bodemcultuurmosselen. Dit jaar als eerste exclusief verkrijgbaar bij Sligro. Vanuit de grootste mosselpan ter wereld werden de eerste bodemcultuurmosselen van het seizoen aangeboden aan JRE-chef Joppe Sprinkhuizen, chef van...

Awards Culinair
Tess de Groot wint Cas Spijkers Academie Trofee

Tess de Groot (22), examenstudent van de Cas Spijkers Academie vestiging Nijmegen, heeft als eerste vrouwelijke aankomend chef de Cas Spijkers Academie Trofee gewonnen. De uitreiking van de trofee vond plaats op dinsdag 30 juni bij Restaurant Witlof in Nijmegen en kwam als een verrassing. De wi...

Columns
Kan ik niet meedoen met die duurzame wijngaard van je?

Hoe vaak ik deze vraag afgelopen week niet heb gekregen... er is voldoende ruimte op Domein Bergen, en met meer stokken zouden we meer kunnen investeren in duurzaamheid en kwaliteit. En samen mooie dingen doen is natuurlijk veel leuker. We gaan dus in april 2021 een tweede wijngaard planten wa...

Bezorgen Achtergronden
15-jarige maaltijdbezorgers mogen niet meer de straat op

Frans van Rooij, directeur ProFri, vakvereniging Professionele Frituurders, schreef een brief aan Tamara van Ark, Staatssecretaris van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Zij maakte gisteren bekend dat het vanaf 1 juli (dat is morgen al!) niet meer is toegestaan om medewerkers jonger dan 16 jaar in te...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: