Humphrey’s Rotterdam verbouwd na brand

29 juni 2020 | Thijs Jacobs
Humphrey’s Rotterdam verbouwd na brand

Lekker uit eten op de Kop van Zuid doe je vanaf 1 juli weer bij Humphrey’s. De Kop van Zuid is al jaren dé hotspot van Rotterdam. Op de Wilhelminapier kijk je je ogen uit door alle vernieuwende architectuur. Het restaurant bevindt zich op de begane grond van het gebouw Montevideo, één van de hoogste gebouwen van Nederland!

Het restaurant is na een brand in november 2019 compleet verbouwd en heeft een totaal nieuwe look gekregen. De inrichting is ronduit verrassend te noemen. Het heeft een stijlvol eigentijds interieur dat is geïnspireerd op de klassieke Parijse grand cafés en brasseries; mozaïek tegels gecombineerd met houten vloerdelen, warm tapijt, veel kleur, comfortabele stoelen en banken en sfeervolle verlichting. De aanwezigheid van veel groen roept een ‘parkgevoel’ op wat zorgt voor een nieuwe unieke beleving.

Het restaurant beschikt ook over een gezellig terras met uitzicht op het water van de Rijnhaven waar je tijdens de warmere dagen heerlijk kunt genieten.

Concept

Humphrey’s biedt een 3-gangen keuzemenu (6 voor-, 6 hoofd- en 6 nagerechten) voor een vaste scherpe prijs van € 29,95; een seizoensgebonden menu met keuze uit vlees-, vis-, vegetarische en veganistische gerechten. Hiernaast staan er altijd twee specials op de kaart. Voor de kinderen is er een speciale menukaart samengesteld. Tijdens het aperitief wordt ambachtelijk brood geserveerd met aioli. Het hoofdgerecht wordt aangevuld met diverse garnituren zoals frites en koolsalade. Deze zijn allen bij de prijs inbegrepen.

Humphrey’s staat voor bourgondisch genieten in een sfeervolle ambiance en is dus de perfecte plaats voor gezelligheid en een heerlijk avondje uit voor jong en oud, of het nu gaat om een intiem diner voor twee, een gezellig etentje met vrienden of familie of een uitje met het bedrijf. Alles is mogelijk.

Geopend vanaf woensdag 1 juli

Op zonnige zomerse dagen is het terras al vroeger geopend, waarbij er een keuze kan worden gemaakt uit diverse smaakvolle kleine gerechtjes en zoetigheden.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Horeca naar de stembus deel 3; PVV

Op 17 maart gaat Nederland naar de stembus voor de Tweede Kamerverkiezingen. In aanloop naar die verkiezingen analyseert de redactie van De RestaurantKrant wat de grote politieke partijen voor ondernemend Nederland in hun verkiezingsprogramma hebben staan. Het zijn roerige tijden voor horecaondernem ...

Interview Corona
"Mijn terras open op 2 maart? Nee, dat levert alleen negatieve aandacht op"

Een actiegroep van 65 KHN-afdelingen heeft collega-horecaondernemers opgeroepen om op 2 maart de terrassen te openen. Dat ligt gevoelig, want de keerzijde van een dergelijke actie kan zijn dat het negatieve aandacht voor de branche oplevert. Monique van Klaveren is eigenaresse van Café d&rsqu ...

Achtergronden Gastronomie
De Loohoeve viert 5-jarig jubileum met menuboxen met gastchefs

Jeroen en Marleen Brouwer van hotel en sterrenrestaurant De Loohoeve in het Drentse Schoonloo brengen in maart 2021 speciale jubileummenuboxen uit samen met drie gastchefs. Het gaat om topchefs Soenil Bahadoer van De Lindehof (twee Michelinsterren), Jermain de Rozario van De Rozario (een Michelinste ...

Themamaand energie
Energielabels en keurmerken uitgelegd

Wie bewust onderneemt binnen de horeca, heeft zich vast al verdiept in de verschillende keurmerken en het energielabel van zijn of haar horecabedrijf. In dit artikel besteden we aandacht aan de verplichting om een energielabel te kunnen overleggen en de eisen die gesteld worden aan het verkrijgen er ...

Economie Corona
CBS: omzet horeca krimpt ongekend hard

De omzet van de horeca daalde in het vierde kwartaal van 2020 met bijna 44 procent ten opzichte van het voorgaande kwartaal, meldt het CBS. Dat is vooral te wijten aan de aanscherping van de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus. In het derde kwartaal maakte de horeca nog een forse o ...

Personeel Gastronomie
Adriaan Visser nieuwe hoofdsommelier Harry's Maastricht

Adriaan Visser is de afgelopen jaren werkzaam geweest in diverse gerenommeerde zaken, waaronder Cordial in Oss en tweesterrenrestaurant Tribeca in Heeze. Hij is de derde Nederlander die in het bezit is van de prestigieuze titel Advanced Sommelier. Bij Harry’s wordt hij eindverantwoordelijke vo ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: