Humphrey’s Rotterdam verbouwd na brand

29 juni 2020 | Thijs Jacobs

Lekker uit eten op de Kop van Zuid doe je vanaf 1 juli weer bij Humphrey’s. De Kop van Zuid is al jaren dé hotspot van Rotterdam. Op de Wilhelminapier kijk je je ogen uit door alle vernieuwende architectuur. Het restaurant bevindt zich op de begane grond van het gebouw Montevideo, één van de hoogste gebouwen van Nederland!

Het restaurant is na een brand in november 2019 compleet verbouwd en heeft een totaal nieuwe look gekregen. De inrichting is ronduit verrassend te noemen. Het heeft een stijlvol eigentijds interieur dat is geïnspireerd op de klassieke Parijse grand cafés en brasseries; mozaïek tegels gecombineerd met houten vloerdelen, warm tapijt, veel kleur, comfortabele stoelen en banken en sfeervolle verlichting. De aanwezigheid van veel groen roept een ‘parkgevoel’ op wat zorgt voor een nieuwe unieke beleving.

Het restaurant beschikt ook over een gezellig terras met uitzicht op het water van de Rijnhaven waar je tijdens de warmere dagen heerlijk kunt genieten.

Concept

Humphrey’s biedt een 3-gangen keuzemenu (6 voor-, 6 hoofd- en 6 nagerechten) voor een vaste scherpe prijs van € 29,95; een seizoensgebonden menu met keuze uit vlees-, vis-, vegetarische en veganistische gerechten. Hiernaast staan er altijd twee specials op de kaart. Voor de kinderen is er een speciale menukaart samengesteld. Tijdens het aperitief wordt ambachtelijk brood geserveerd met aioli. Het hoofdgerecht wordt aangevuld met diverse garnituren zoals frites en koolsalade. Deze zijn allen bij de prijs inbegrepen.

Humphrey’s staat voor bourgondisch genieten in een sfeervolle ambiance en is dus de perfecte plaats voor gezelligheid en een heerlijk avondje uit voor jong en oud, of het nu gaat om een intiem diner voor twee, een gezellig etentje met vrienden of familie of een uitje met het bedrijf. Alles is mogelijk.

Geopend vanaf woensdag 1 juli

Op zonnige zomerse dagen is het terras al vroeger geopend, waarbij er een keuze kan worden gemaakt uit diverse smaakvolle kleine gerechtjes en zoetigheden.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Culinair Internationaal Bocuse d'Or
17 deelnemers aan de Europese finale Bocuse d'Or Europe

Van 15 tot 16 oktober nemen 17 Europese landen deel aan Bocuse d'Or Europe in Tallinn, Estland om zich te kwalificeren voor de grote wereldfinale die plaatsvindt op 1 en 2 juni 2021 in Lyon (Frankrijk). Aanvankelijk hadden 24 landen zich aangemeld. Na de eerste selectie bleven er 20 over, er ...

Food trends
De Dessertclub creëert eerste zoete bitterbal van Nederland

Het eerste dessert only pop-up restaurant van Nederland, de Dessertclub, krijgt wegens het grote succes een vervolg. Op 1 oktober opent het restaurant opnieuw haar deuren in Apeldoorn met een compleet nieuw 7-gangen menu. De Dessertclub heeft daarvoor een bijzondere versie van een typisch Nederlands...

Drinks trends
Consument kiest voor bewustere drinks sinds de lockdown

Met dank aan de crisis waarin we ons nog steeds begeven, maken consumenten steeds bewustere keuzes. Maar hoe uiten de consumententrends van nu zich eigenlijk? Het is niet gek te concluderen dat de afgelopen periode en de situatie waarin we ons bevinden diepe sporen hebben achtergelaten. Niet alleen ...

Amsterdam Culinair
Taiko, in het Conservatorium Hotel, heropent en serveert Hiramasa Kingfish

Taiko, het bekroonde restaurant van Executive Chef Schilo van Coevorden, heropent op 30 september haar deuren voor hotelgasten en bezoekers. Na het succes van de Red King Crab, Wagyu, Wasabi en Soja menu’s, heeft het veelgeprezen modern-Aziatische restaurant van het Conservatorium hotel in Ams...

Nice 'n Easy
Zijn convenienceproducten ook gezond?

Convenienceproducten zijn een uitkomst voor de professionele keuken, vooral vanwege de tijdwinst die het gebruik ervan oplevert. Maar er zijn, bij overmatig gebruik van bepaalde soorten convenienceproducten, ook nadelen. Wieke van der Vossen, expert voedselveiligheid en etikettering bij het Voedings...

Awards Cocktails
Botanero verkozen tot beste cocktailbar van Nederland

Botanero Rotterdam is door mannenblad Esquire uitgeroepen tot Beste Nieuwe Cocktailbar van 2020. De vakjury van de jaarlijkse cocktailbarverkiezing prijst de Mexicaans-geïnspireerde cocktailbar ‘die laat zien waar de nieuwe Rotterdamse cocktailscene voor staat: cocktails van hoge kwalitei...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: