Hudson Bar & Kitchen lanceert als eerste Moritz Beercan Chicken

19 juni 2018 | Thijs Jacobs

Op vrijdag 22 juni introduceert Hudson Bar & Kitchen als eerste het oudste Spaanse biermerk Moritz Bier in combinatie met de Moritz Beercan Chicken. Swinkels Family Brewers – die verantwoordelijk is voor de lancering van Moritz in Nederland - verkoos restaurant Hudson als de eerste partner voor de lancering van het Moritz Bier in combinatie met deze signature dish.

Een feestelijk moment dat met een échte Spaanse fiësta gevierd moet worden! Daarom kunnen fijnproevers en andere gezelligheidsdieren op vrijdag 22 juni van 18.30 en 20.30 het lanceringsevent bij Hudson Rotterdam bijwonen. Proef de  gegaarde kip op het blikje Moritz bier en geniet tegelijkertijd van de Spaanse live sounds en street art door Tinus Teder!

Pils uit het hart van Barcelona

Moritz is het oudste bier dat sinds jaar en dag met liefde wordt gebrouwen in het hart van Barcelona door de familie Moritz. De karakteristieke pils heeft haar bijzondere smaak te danken aan een combinatie van de meest verfijnde en kwalitatieve ingrediënten: Saaz hop uit Tsjechië, bronwater uit het Montseny gebergte en diverse smaakmakende malt. Door de steeds grotere vraag naar de Spaanse cultuur wordt sinds 2009 het biermerk met succes wereldwijd verkocht. Moritz mag dus ook zeker niet ontbreken in het Nederlandse bierassortiment.

Swinkels Family Brewers verkoos Hudson Bar & Kitchen als partner voor de lancering van de Moritz Beercan Chicken in het hogere segment van Rotterdam. Marc de Gier, mede-eigenaar van Hudson vertelt trots: “Zowel Swinkels Family Brewers als Moritz zijn trotse & liefdevolle familiebedrijven en daar zagen we natuurlijk gelijk raakvlakken! We vinden het dan ook een hele eer om de Moritz Beercan Chicken te introduceren aan het Rotterdamse publiek”.

Hudson Bar & Kitchen

In 2009 opende de eerste vestiging van Hudson Bar & Kitchen in Den Haag. De Amerikaanse stijl bleek een schot in de roos: door gebruik te maken van natuurlijke materialen als hout, leer en staal is de ambiance vergelijkbaar met dat van een hippe club in New York. Tegenwoordig duiken er overal Hudson restaurants op. Medio mei is ook Hudson Beach geopend, de Amerikaans georiënteerde strand hotspot van Kijkduin. Met de recente opening van Hudson Beach heeft Hudson 11 vestigingen op de teller.  

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Bezorgen Achtergronden
Deliveroo help de Sint een handje

Diverse gezinnen werden aangenaam verrast toen de Sint met zijn paard bij hen voor de deur stond. De Sint reed een ronde in het Rotterdamse Kralingen om een heerlijke maaltijd bij verschillende adressen langs te brengen met hulp van de Deliveroo-bezorgers. Handig als je te paard bent en je handen vr...

Columns Interview Longread
Horeca-etiquette: restaurantgasten willen privacy

De horeca is zoveel meer dan wat er uit de keuken komt. De aankleding van je zaak en bovenal de kwaliteit van de service zijn bepalend voor het gevoel dat jouw gast aan het bezoek aan je zaak overhoudt. Natuurlijk moet de setting goed zijn, mensen voelen zich ongemakkelijk als er minder dan vijft...

Economie
FNV Horeca bereikt cao-akkoord horeca met 3% loonsverhoging

FNV Horeca en CNV Vakmensen hebben met werkgeversorganisatie Koninklijke Horeca Nederland een onderhandelingsakkoord bereikt voor een nieuwe cao horeca. Het belangrijkste resultaat is een loonsverhoging van in totaal 3%. Edwin Vlek, bestuurder FNV Horeca, over het behaalde onderhandelingsakkoord:...

Internationaal Michelin
De Michelin Gids, TripAdvisor en TheFork lanceren een internationale strategische partnership 

De Michelin Gids heeft zijn krachten gebundeld met TripAdvisor en TheFork. Zij verbreden hiermee het aanbod voor gasten om een ideale dinerervaring te vinden, evenals een verbeterde toegang tot een bredere keuze aan hoogwaardige restaurants over de hele wereld. Michelin en TripAdvisor, met docht...

Awards Events Culinair
Gault&Millau 2020: Soenil Bahadoer beste chef, nog 16 winnaars

Soenil Bahadoer van De Lindehof in Nuenen is door Gault&Millau uitgeroepen tot Chef van het Jaar. Dit gebeurde tijdens de presentatie van de culiniare gids vanmiddag in Amsterdam. "Wat chef Soenil Bahadoer zo bijzonder maakt, is niet in een paar woorden te vatten, maar des te beter te ervar...

Economie Achtergronden
Horeca ziet personeelstekort oplopen: 23.000 openstaande vacatures

De omzet van de horeca steeg in het derde kwartaal van 2019 met 0,2 procent ten opzichte van het vorige kwartaal, meldt het CBS. Het volume nam echter met 0,3 procent af. De omzet van logiesverstrekking steeg met 0,1 procent, de omzet van eet- en drinkgelegenheden met 0,2 procent. Omzet logiesver...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: