HSN alcoholsticker 2014 beschikbaar

31 oktober 2013
HSN alcoholsticker 2014 beschikbaar

De leeftijdsgrens voor het verkopen van alcohol gaat vanaf 1 januari 2014 omhoog van 16 jaar naar 18 jaar. De huidige alcoholstickers zijn dan niet meer bruikbaar. Horeca Stichting Nederland komt
met de nieuwe gratis alcoholsticker. Aanwezigheid van de sticker is wettelijk verplicht. De stickers zijn nu te bestellen via "www.alcoholsticker.nl":http://www.alcoholsticker.nl/.

*Zichtbare leeftijdsgrenzen*
In de nieuwe Drank- en Horecawet staat dat de leeftijdsgrenzen bij verkoop van alcohol aangegeven dienen te worden bij iedere ingang van elke zaak waar alcohol verkocht wordt. De leeftijdsgrenzen voor het verkopen van alcohol moeten duidelijk zichtbaar en goed leesbaar worden aangegeven.

*Gratis alcoholstickers*
Directeur van Horeca Stichting Nederland (HSN), Gabriëlla Café: “De nieuwe Drank- en Horecawet zorgt voor een aantal veranderingen. Om organisaties die alcohol schenken of verkopen te ondersteunen, vind ik het belangrijk dat zij tijdig kunnen beschikken over de nieuwe alcoholstickers. Daarom stellen wij de alcoholstickers 2014 voor organisaties die alcohol verkopen gratis beschikbaar.”

~Door~ "~Mariska van Gorp~":mailto:mariska.vangorp@uitgeverijps.nl

Overig nieuws