Horecawerf Noord Nederland geopend

12 november 2014
Horecawerf Noord Nederland geopend

In Oosterwolde werd maandag 3 november, in het bijzijn van de deelnemende ondernemers en genodigden, Horecawerf Noord Nederland geopend.
Horecawerf Noord Nederland is een bedrijf waarin bijna 40 gespecialiseerde leveranciers voor de horecabranche zijn verenigd. In Oosterwolde heeft een inspirerende showroom en een krachtige kennis- en expertisebundeling voor horeca-ondernemers in Noord Nederland gestalte gekregen.

*Onbegrensde mogelijkheden*
Op het gebied van interieur, keukenapparatuur, techniek en dienstverlening biedt de 2.000 vierkante meter tellende showroom een inspirerend beeld van onbegrensde mogelijkheden. Met tientallen modelopstellingen laten de professionals die onderdeel uitmaken van Horecawerf Noord Nederland zien wat ze kunnen betekenen voor bedrijven binnen de horecabranche in Noord Nederland. De kracht van Horecawerf Noord Nederland is de bundeling van deskundigheid binnen een branche die altijd in beweging is. Een inspiratiebron waar iedere horecaondernemer zijn of haar voordeel mee kan doen.

*Evenementen en workshops*
Horecawerf Noord Nederland, aan het Waardeel 12 in Oosterwolde, is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur. De horecawerf is een belevenis gebouwd op de ervaring van mensen uit het vak. Regelmatig worden er workshops en evenementen georganiseerd waarbij u kunt komen proeven en beleven. Via de website www.horecawerfnoordnederland.nl krijgt u een indruk van de mogelijkheden en blijft u op de hoogte van actuele ontwikkelingen. Tevens vindt u hier de contactgegevens en kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief.

Overig nieuws