HorecaHelden 2013 bekend

9 januari 2013 |
HorecaHelden 2013 bekend<

De HorecaHelden van 2013 zijn bekend. Binnen de categorieën fastservice, dranken, restaurant en hotel werden Laura van Renen, Jeroen Ketting, Wim Bos en Pieter Oostveen tot Helden uitgeroepen.


Laura van Renen reageert enthousiast op de bekendmaking


Jeroen Ketting is blij, kan het haast niet geloven en wil zometeen wel een glas wijn, of twee...


Wim Bos reageert nuchter en bedankt alle mensen die op hem hebben gestemd


Pieter Oostveen is de HorecaHeld in de categorie Hotel. Als het niet aan het aantal stemmen had gelegen, dan was hij door zijn fans vandaag naar de winst geschreeuwd

Laura van Renen is werkzaam bij Villa Suikerberg in Zwolle. Jeroen Ketting werkt bij Wijnbar Antichic in Rotterdam, Wim Bos is Leerling in de Sterklas op het ROC van Amsterdam en Pieter Oostveen werkt bij het Van der Valk Hotel in Vianen.

Speciale award
Het was een drukte van belang op het Xpertplaza van de Horecava. Alle genomineerden hadden grote groepen fans opgetrommeld. Presentator Hans Steenbergen mocht de winnaars aankondigen. Een speciaal moment was er voor Puck Kerkhoven. Zijn mocht een special HorecaHeld award in ontvangst nemen ter nagedachtenis van haar partner Karel de Vos.


Puck Kerkhoven neemt de speciale award in ontvangst van Maaike Nas van SVH

HorecaHelden is een initiatief van SVH en heeft als doel om de mensen die de branche maken tot wat deze is in het zonnetje te zetten.




HorecaHeld van 2012 Carlos Faes vertelt over wat de prijs allemaal teweeg brengt


Het publiek, de fans en de genomineerden wachten in spanning af


Frank Lindner

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Sanitair Advertorial
Papieren handdoeken in toiletten om de hoogste hygiënenormen te handhaven

De hoogste normen handhaven op het gebied van hygiëne en netheid is een belangrijk aandachtspunt voor elke horecazaak. De gezondheid en veiligheid van klanten en personeel is van cruciaal belang. Negatieve incidenten kunnen desastreuze gevolgen hebben voor de zaken en voor de reputatie. Hand...

Columns
Column Sico de Moel: Derde date

Rode broek, keurige schoenen, net jasje, ik zette zijn prachtige bloem even in een vaasje. Hij had afgesproken met mijn buurmeisje. Ze woont bij mij aan de overkant van de gracht. Het zou hun derde date worden. Het regende buiten een beetje en de dame liet nog even op zich wachten. "He...

Vega
Nieuw vegetarisch keurmerk voor restaurants

Dinsdag 12 november is het eerste echte vegetarische keurmerk voor restaurants gelanceerd. Het LEKKER VEGA Keurmerk is een initiatief van de Vegetariërsbond en doet met zijn indeling in niveaus recht aan het veelzijdige vega-aanbod in de Nederlandse horeca. Een win-win situatie voor restaurant ...

Achtergronden Culinair
Nedstede verwelkomt nieuwe huurder Restaurant Rust Wat

Nedstede Groep feliciteert Bas Rasker en zijn Axivate Horeca Group met de overname van het Blaricumse restaurant Rust Wat. In dit verband heeft Nedstede met Axivate Horeca Group een nieuwe, twintigjarige huurovereenkomst gesloten. Rasker kocht het beroemde Gooise restaurant van Marc Bon, die met zij...

Opening Den Haag
STAN&CO Den Haag gaat bijna open

Na een rigoureuze verbouwing van een jaar is STAN&CO Den Haag bijna klaar voor de opening. In het pand aan het Buitenhof wordt de laatste hand gelegd aan een bar-restaurant waar gasten gedurende de hele dag en avond terecht kunnen voor ontbijt, lunch, borrel en diner. De nieuwe gevel is voorzien...

Events Advertorial
Ontdek op Europese beurzen nieuwe trends en innovaties voor de horeca

Dit najaar vinden er in Europa uiteenlopende beurzen plaats die afgestemd zijn op de behoeften van de horecasector. Ze reiken inspiratie en ideeën aan voor nieuwe trends en producten en zijn een bezoek meer dan waard. In november vinden de volgende evenementen plaats: België – ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: