HorecaHelden 2013 bekend

9 januari 2013 |
HorecaHelden 2013 bekend<

De HorecaHelden van 2013 zijn bekend. Binnen de categorie├źn fastservice, dranken, restaurant en hotel werden Laura van Renen, Jeroen Ketting, Wim Bos en Pieter Oostveen tot Helden uitgeroepen.


Laura van Renen reageert enthousiast op de bekendmaking


Jeroen Ketting is blij, kan het haast niet geloven en wil zometeen wel een glas wijn, of twee...


Wim Bos reageert nuchter en bedankt alle mensen die op hem hebben gestemd


Pieter Oostveen is de HorecaHeld in de categorie Hotel. Als het niet aan het aantal stemmen had gelegen, dan was hij door zijn fans vandaag naar de winst geschreeuwd

Laura van Renen is werkzaam bij Villa Suikerberg in Zwolle. Jeroen Ketting werkt bij Wijnbar Antichic in Rotterdam, Wim Bos is Leerling in de Sterklas op het ROC van Amsterdam en Pieter Oostveen werkt bij het Van der Valk Hotel in Vianen.

Speciale award
Het was een drukte van belang op het Xpertplaza van de Horecava. Alle genomineerden hadden grote groepen fans opgetrommeld. Presentator Hans Steenbergen mocht de winnaars aankondigen. Een speciaal moment was er voor Puck Kerkhoven. Zijn mocht een special HorecaHeld award in ontvangst nemen ter nagedachtenis van haar partner Karel de Vos.


Puck Kerkhoven neemt de speciale award in ontvangst van Maaike Nas van SVH

HorecaHelden is een initiatief van SVH en heeft als doel om de mensen die de branche maken tot wat deze is in het zonnetje te zetten.




HorecaHeld van 2012 Carlos Faes vertelt over wat de prijs allemaal teweeg brengt


Het publiek, de fans en de genomineerden wachten in spanning af


Frank Lindner

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Achtergronden Internationaal
Wereldvoedseldag 16 oktober: de wereld bevindt zich in een voedingscrisis

Minstens één op de drie kinderen onder de vijf jaar heeft volgens een nieuw gepubliceerd rapport van Unicef te weinig of te veel gewicht. De wereld lijdt aan een voedingscrisis. Meer dan 800 miljoen mensen in de wereld hebben honger, maar bijna evenveel mensen zijn zwaarlijvig. Tegelij...

Tech
Het rendement van e-mailmarketing wordt zwaar onderschat

Mocht je in het huidige tijdperk als marketeer in de horeca werken, dan moet je van veel markten thuis zijn. Natuurlijk moet je bijhouden wat andere partijen doen. Dit nog naast kennis van sociale media tot aan search engine marketing. Het vak van marketeer wordt steeds lastiger en de concurrentie i...

Koffie & thee Internationaal
Wist je dat we vandaag in koffiestaking zijn?

Tik de gast die een koffie bestelt vandaag maar op de vingers, want de Eerlijke Koffiestaling is een feit. Op het werk en in de horeca drinken we dagelijks veel kopjes koffie. Weinig mensen zijn zich echter bewust van de problematiek die schuilgaat achter de koffie. Om bewustwording ten aanzien van ...

Columns
Column Sico de Moel: Misser

"Doe maar 2 Heineken 0.0 en voor mijn vrouw champagne." Zal ik er eerst maar één brengen, en straks de tweede? "Nee hoor, ik heb dorst." Mijn gasten zaten gisteravond heerlijk buiten aan een klein tafeltje onder mijn luifel. Echt een plekje om samen te genieten v...

Awards
Nederlandse biersommeliers in top 50 op het WK Biersommelier

Op het WK voor biersommeliers in Rimini (IT) zijn de drie deelnemers van het Nederlandse team alle drie in de top 50 geëindigd. Nog niet eerder deed er een Nederlands team mee met de prestigieuze competitie. Het WK wordt elke twee jaar gehouden. Dit jaar ging de winst voor het eerst naar een vr...

Chefs
Tweesterrenchef Syrco Bakker kookt de sterren van de hemel bij Restaurant Hemingway

De chef van tweesterren restaurant Pure C te Cadzand-Bad Syrco Bakker was vrijdag 11 oktober te gast bij Restaurant Hemingway in Bergen op Zoom als eerste gastchef. Samen met chef-kok Torben Bouterse (restaurant Hemingway) heeft hij de sterren van de hemel gekookt door signatuur gerechten van beide ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: