HorecaHelden 2013 bekend

9 januari 2013
HorecaHelden 2013 bekend

De HorecaHelden van 2013 zijn bekend. Binnen de categorieën fastservice, dranken, restaurant en hotel werden Laura van Renen, Jeroen Ketting, Wim Bos en Pieter Oostveen tot Helden uitgeroepen.


~Laura van Renen reageert enthousiast op de bekendmaking~


~Jeroen Ketting is blij, kan het haast niet geloven en wil zometeen wel een glas wijn, of twee...~


~Wim Bos reageert nuchter en bedankt alle mensen die op hem hebben gestemd~


~Pieter Oostveen is de HorecaHeld in de categorie Hotel. Als het niet aan het aantal stemmen had gelegen, dan was hij door zijn fans vandaag naar de winst geschreeuwd~

Laura van Renen is werkzaam bij Villa Suikerberg in Zwolle. Jeroen Ketting werkt bij Wijnbar Antichic in Rotterdam, Wim Bos is Leerling in de Sterklas op het ROC van Amsterdam en Pieter Oostveen werkt bij het Van der Valk Hotel in Vianen.

*Speciale award*
Het was een drukte van belang op het Xpertplaza van de Horecava. Alle genomineerden hadden grote groepen fans opgetrommeld. Presentator Hans Steenbergen mocht de winnaars aankondigen. Een speciaal moment was er voor Puck Kerkhoven. Zijn mocht een special HorecaHeld award in ontvangst nemen ter nagedachtenis van haar partner Karel de Vos.


~Puck Kerkhoven neemt de speciale award in ontvangst van Maaike Nas van SVH~

HorecaHelden is een initiatief van SVH en heeft als doel om de mensen die de branche maken tot wat deze is in het zonnetje te zetten.




~HorecaHeld van 2012 Carlos Faes vertelt over wat de prijs allemaal teweeg brengt~


~Het publiek, de fans en de genomineerden wachten in spanning af~


~Frank Lindner~

Overig nieuws