Horecadesignstudio Moodmakers verhuist naar Hoornse legerkazerne

3 augustus 2016 | Linda Groothuijse

Horecadesignstudio Moodmakers zal in september de deuren openen in een monumentaal pand van een oude infanteriekazerne in het stadshart van Hoorn. De oude kazerne heeft een oppervlakte van 900 vierkante meter en biedt ruimte aan de ontwerpstudio, het atelier en het horeca-adviesbureau. 

Interieurontwerper Jeroen Heine opende vijftien jaar geleden zijn eigen designbureau in Amsterdam. Met zijn kenmerkende combinatie van modern, warm en gastvrij heeft hij al honderden horecazaken ingericht. Moodmakers mocht de afgelopen jaren zaken als de Paradiso, Holland Casino en verschillende Best Western- en Golden Tulip-hotels tot zijn klantenkring rekenen. 

De studio in Amsterdam is te klein voor de artistieke ambities en wordt verruild voor de voormalige infanteriekazerne in het centrum van Hoorn. Een groot deel van de kazerne zal dan ook worden ingericht als atelier voor uiteenlopende kunstprojecten.

Na een ambitieuze verbouwing en renovatie die in september 2015 van start ging, opent Moodmakers een jaar later de deuren in het historische centrum van Hoorn. Om dit nieuwe hoofdstuk in te luiden, vindt er op 22 september een groot openingsfeest plaats voor horecaondernemers, zakenrelaties en andere geïnteresseerden.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Wet- en regelgeving Bezorgen
Veel overtredingen bij maaltijdbezorgers

De Inspectie SZW constateert veel overtredingen door horecabedrijven die eigen bezorgers in dienst hebben. Bij meer dan de helft van de gecontroleerde bedrijven gaat het mis. Het ontbreekt bij deze bedrijven vaak aan kennis over wat wettelijk is toegestaan. Bezorgers krijgen te weinig betaald, werke...

Awards Culinair
Mart Oude Luttikhuis wint kookwedstrijd Jeunes Chefs Rôtisseurs

De kookwedstrijd Jeunes Chefs Rôtisseurs Competition 2020 van Chaîne des Rôtisseurs is gewonnen door Mart Oude Luttikhuis. De pas 20-jarige chef van sterrestaurant De Bloemenbeek in De Lutte plaatst zich hiermee voor de internationale wedstrijd in Parijs later dit jaar. In Leerh...

Events Marketing
Wat doe jij met Nationale Pannenkoekendag?               

Op 20 maart vieren wij met zijn allen de ‘Nationale Pannenkoekendag’. Dit is de dag waarop pannenkoeken maken en het eten ervan centraal staat. Veel basisscholen vieren deze dag doormiddel van het bakken van pannenkoeken voor opa’s, oma’s en ouderinstellingen. Deze basisschol...

Bocuse d'Or
Team Bocuse NL ingeloot voor de Europese finale in Tallinn

The word is out! De organisatie van de wereldwijde kookwedstrijd Bocuse d’Or heeft vandaag bekendgemaakt dat team Bocuse d’Or Nederland is toegelaten tot het deelnemersveld van de Europese finale. Nederland hoort bij de 20 Europese landen die het tegen elkaar gaan opnemen in de Europese ...

Amsterdam Culinair
Restaurant Taiko verwelkomt internationale topchefs

Internationaal culinair bezoek voor het Conservatorium hotel in Amsterdam. De afgelopen twee dagen was de wereldberoemde chef Hisato Hamada, co-founder van het exclusieve members-only restaurant Wagyumafia in Tokio, te gast in de keuken van Taiko. Op uitnodiging van Schilo van Coevorden, executi...

Opening Rotterdam
Vernieuwd sterrenrestaurant Amarone Rotterdam heropent na brand

Restaurant Amarone in Rotterdam zal op 21 februari 2020 de deuren weer openen na de brand die het in augustus 2019 trof. Het sterrenrestaurant van chef-kok Jan van Dobben en gastvrouw-sommelier Yoshiko van Dobben-Takayama heeft een nieuwe inrichting gekregen met een vleugje Japan. Vleugje Japan i...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: