Horecadesignstudio Moodmakers verhuist naar Hoornse legerkazerne

3 augustus 2016 | Linda Groothuijse

Horecadesignstudio Moodmakers zal in september de deuren openen in een monumentaal pand van een oude infanteriekazerne in het stadshart van Hoorn. De oude kazerne heeft een oppervlakte van 900 vierkante meter en biedt ruimte aan de ontwerpstudio, het atelier en het horeca-adviesbureau. 

Interieurontwerper Jeroen Heine opende vijftien jaar geleden zijn eigen designbureau in Amsterdam. Met zijn kenmerkende combinatie van modern, warm en gastvrij heeft hij al honderden horecazaken ingericht. Moodmakers mocht de afgelopen jaren zaken als de Paradiso, Holland Casino en verschillende Best Western- en Golden Tulip-hotels tot zijn klantenkring rekenen. 

De studio in Amsterdam is te klein voor de artistieke ambities en wordt verruild voor de voormalige infanteriekazerne in het centrum van Hoorn. Een groot deel van de kazerne zal dan ook worden ingericht als atelier voor uiteenlopende kunstprojecten.

Na een ambitieuze verbouwing en renovatie die in september 2015 van start ging, opent Moodmakers een jaar later de deuren in het historische centrum van Hoorn. Om dit nieuwe hoofdstuk in te luiden, vindt er op 22 september een groot openingsfeest plaats voor horecaondernemers, zakenrelaties en andere geïnteresseerden.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Wet- en regelgeving Financieel Ondernemen
Checklist naheffingsaanslag btw helpt ondernemers na gemiste btw-deadline

Het afgelopen kwartaal misten ca. 64.000 ondernemers de deadline om hun btw-aangifte en bijbehorende betaling te doen. Dit is zonde, want wie de deadline heeft gemist, ontvangt een dezer dagen een naheffingsaanslag, veelal met boete. Vooral startende ondernemers zijn nog niet gewend aan de terugk...

Advertorial
Een efficiëntere keuken dankzij Horeko

Of je nu een goede specialty koffie tijdens het studeren, een uitgebreide zakenlunch of een vrijdagmiddagborrel nodig hebt. Je kan bij Hotel Casa in Amsterdam niet alleen aan je behoefte voldoen, maar de eclectische mix van stijlen en ruimtes maakt dat iedereen zich thuis voelt. Van student tot pass...

Bocuse d'Or
Jarno Eggen jurylid Bocuse d'Or Nederland

Inmiddels is bekend dat naast de voorzitter Soenil Bahadoer, Moshik Roth een van de juryleden is tijdens de Nederlandse finale van Bocuse d'Or. Maar ook Jarno Eggen van Restaurant de Groene Lantaarn mag samen met de heren beoordelen wie van de finalisten het meest geschikt is om Nederland culina...

Ondernemen
Je eigen foodtruck beginnen? Dit moet je weten!

Een buurtfeest of festival is tegenwoordig niet meer compleet zonder foodtruck. Leuk om er af en toe een burger te bestellen, maar nóg leuker om er zelf één te beginnen. Gaat jouw ondernemershart er sneller van kloppen? Lees dan dit artikel vol handige tips voor het beginnen ...

Columns
Column Sico de Moel: Gezond uit eten

"Voor mij graag een salade van pruimtomaat en avocado en de kwartel met zoete aardappel. En heeft u ook frites van zoete aardappel?" Meneer was helemaal gestopt met suikers en at nog maar zo weinig mogelijk koolhydraten. Zoete aardappel was veel gezonder dan gewone frieten. "en wat...

Lunch Diner Opening
Nieuwe hotspot in Amsterdam-Noord [Foto's]

Bar-restaurant IJver heeft haar deuren voor gasten geopend op de NDSM-werf in Amsterdam Noord. Ruim een jaar lang liepen hier werklieden in en uit nadat er vijf jaar geleden de eerste plannen werden gemaakt. Het team, bestaande uit 5 jonge ambitieuze ondernemers, kan niet wachten om van deze feno...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: