Horecadesignstudio Moodmakers verhuist naar Hoornse legerkazerne

3 augustus 2016 | Linda Groothuijse

Horecadesignstudio Moodmakers zal in september de deuren openen in een monumentaal pand van een oude infanteriekazerne in het stadshart van Hoorn. De oude kazerne heeft een oppervlakte van 900 vierkante meter en biedt ruimte aan de ontwerpstudio, het atelier en het horeca-adviesbureau. 

Interieurontwerper Jeroen Heine opende vijftien jaar geleden zijn eigen designbureau in Amsterdam. Met zijn kenmerkende combinatie van modern, warm en gastvrij heeft hij al honderden horecazaken ingericht. Moodmakers mocht de afgelopen jaren zaken als de Paradiso, Holland Casino en verschillende Best Western- en Golden Tulip-hotels tot zijn klantenkring rekenen. 

De studio in Amsterdam is te klein voor de artistieke ambities en wordt verruild voor de voormalige infanteriekazerne in het centrum van Hoorn. Een groot deel van de kazerne zal dan ook worden ingericht als atelier voor uiteenlopende kunstprojecten.

Na een ambitieuze verbouwing en renovatie die in september 2015 van start ging, opent Moodmakers een jaar later de deuren in het historische centrum van Hoorn. Om dit nieuwe hoofdstuk in te luiden, vindt er op 22 september een groot openingsfeest plaats voor horecaondernemers, zakenrelaties en andere geïnteresseerden.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Food trends
De Dessertclub creëert eerste zoete bitterbal van Nederland

Het eerste dessert only pop-up restaurant van Nederland, de Dessertclub, krijgt wegens het grote succes een vervolg. Op 1 oktober opent het restaurant opnieuw haar deuren in Apeldoorn met een compleet nieuw 7-gangen menu. De Dessertclub heeft daarvoor een bijzondere versie van een typisch Nederlands...

Drinks trends
Consument kiest voor bewustere drinks sinds de lockdown

Met dank aan de crisis waarin we ons nog steeds begeven, maken consumenten steeds bewustere keuzes. Maar hoe uiten de consumententrends van nu zich eigenlijk? Het is niet gek te concluderen dat de afgelopen periode en de situatie waarin we ons bevinden diepe sporen hebben achtergelaten. Niet alleen ...

Amsterdam Culinair
Taiko, in het Conservatorium Hotel, heropent en serveert Hiramasa Kingfish

Taiko, het bekroonde restaurant van Executive Chef Schilo van Coevorden, heropent op 30 september haar deuren voor hotelgasten en bezoekers. Na het succes van de Red King Crab, Wagyu, Wasabi en Soja menu’s, heeft het veelgeprezen modern-Aziatische restaurant van het Conservatorium hotel in Ams...

Nice 'n Easy
Zijn convenienceproducten ook gezond?

Convenienceproducten zijn een uitkomst voor de professionele keuken, vooral vanwege de tijdwinst die het gebruik ervan oplevert. Maar er zijn, bij overmatig gebruik van bepaalde soorten convenienceproducten, ook nadelen. Wieke van der Vossen, expert voedselveiligheid en etikettering bij het Voedings...

Awards Cocktails
Botanero verkozen tot beste cocktailbar van Nederland

Botanero Rotterdam is door mannenblad Esquire uitgeroepen tot Beste Nieuwe Cocktailbar van 2020. De vakjury van de jaarlijkse cocktailbarverkiezing prijst de Mexicaans-geïnspireerde cocktailbar ‘die laat zien waar de nieuwe Rotterdamse cocktailscene voor staat: cocktails van hoge kwalitei...

Branded Content Nice 'n Easy
De beste burgers en hotdogs vind je op Strijp-S

Bram van Uden: “Parkeren doe je voor de deur of dichtbij op P De Hoek. Blok 63-S vind je op 5 minuten loopafstand van station Strijp-S, het Klokgebouw of het PSV-stadion. Hier beleef je de energie en open sfeer van het culturele en creatieve hart van Eindhoven. Gewoon lekker eten, gezelligheid...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: