Horeca Inspiratie Hardenberg

22 augustus 2013
Horeca Inspiratie Hardenberg

Smaak Oet Twente, Vers & Delicieus, workshops en proeverijen; er is volop te beleven tijdens Horeca Inspiratie Hardenberg. "Registreer nu":http://secure3.evenementenhal.nl/qbun/index.html?EventId=514 met code: 613000312 en laat u inspireren!

*Alweer de 17e keer*
Op 23, 24 en 25 september wordt voor de 17de keer Horeca Inspiratie Hardenberg georganiseerd. Meer dan 240 landelijke en regionale leveranciers zorgen voor alweer de 17e editie van deze horecavakbeurs. Met verschillende themapleinen, als Smaak Oet Twente en Vers & Delicieus, is er volop te beleven, proeven en netwerken. Vanuit het Kennis Plein worden workshops georganiseerd en op diverse terrassen worden wijnproeverijen georganiseerd.

*Het programma*
Wat kunt u tijdens Horeca Inspiratie Hardenberg verwachten:
• Proeverijen en demonstraties aan ChefsTable op het Smaak Oet Twente Plein
• Interactieve workshop “Leukste Snackbar van Nederland” en “Leukste Restaurant van Nederland”
• Masterclass van Gerard Velthuis stoker/eigenaar van Erve Sculte: tweevoudig wereldkampioen Beste Edelbrand
• Nieuwe horecagroothandels: Feyen, Morsink, Oude Molen en Dijkgraaf-Reijnders
• Introductie van de Herfstbok en biologische wijnen uit de Languedoc van Grandes Vignes Manade
• AGF, vis, kwaliteitsvlees en delicatessen op het themaplein Vers & Delicieus
• Boeiende proeverij van Spaanse topwijnen verzorgd door Rudolf Nipius van NIUS wijnen
• Demonstraties uitbenen: uitsnijden van een wilde varken en onderdeel van een rund en een kalf
• Masterclass Beste rosé producent (2011, 2012 en 2013) Domaine La Colombette

Overig nieuws