Horeca in Amsterdam The Style Outlets morgen geopend

Auteur: redactie
Fastservice 26 november 2020
Horeca in Amsterdam The Style Outlets morgen geopend

HMSHost International en NEINVER openen met trots de eerste eet- en drinkgelegenheden in Amsterdam The Style Outlets, de nieuwste winkelbestemming van Nederland. Vanaf morgen kunnen bezoekers tijdens het winkelen genieten van Starbucks, Burger Federation en Pommes Frites. Hierdoor wordt de aanwezigheid van HMSHost in outlet-shopping uitgebreid en biedt dit kans om de bezoekers kennis te laten maken met hun gastvrijheid en expertise op het gebied van horeca.

Deze selectie van eet- en drinkgelegenheden speelt een essentiële rol in elk winkelgebied en biedt bezoekers een plek om te ontspannen en opnieuw op te starten. HMSHost International is trots op de samenwerking met Amsterdam The Style Outlets, om de bezoekers de wereldwijde koffieliefhebber Starbucks, de internationale burgerfavoriet The Burger Federation en de lokale snackheld Pommes Frites aan te bieden. De nieuwe winkels versterken de aanwezigheid van HMSHost International in Nederland, voortbouwend op hun aanwezigheid in de categorie Outlet Shopping Mall.

Totaalpakket

“We zijn trots om onze relatie met NEINVER verder uit te bouwen en samen te werken aan het Amsterdam The Style Outlet project. Eén van onze belangrijkste en sterkste kenmerken is het creëren van plaatsen waar onze gasten willen zijn. Ik ben ervan overtuigd dat de bezoekers, die op zoek zijn naar een ervaring met geweldige merken, goede prijzen en prachtige omgeving hier samenkomt, genieten van de uitzonderlijke gastvrijheid in onze eet- en drinkgelegenheden en het totaalpakket van Amsterdam The Style Outlets. ” Zegt Walter Seib, CEO van HMSHost International.

Tenslotte biedt HMSHost International ook een seizoensgebonden lokale lekkernij door de plaatsing van een oliebollenkraam in het centrum voor het winkelend publiek. In lijn met de huidige coronamaatregelen van de Nederlandse overheid zal het assortiment van de horeca momenteel uitsluitend als take away kunnen worden aangeschaft en genuttigd.

Amsterdam The Style Outlets is gelegen op enkele minuten van Amsterdam met de trein en biedt bezoekers een mix van premium en nieuwe modemerken, en is het eerste outlet-winkelcentrum dat wordt geopend in de Randstad. Amsterdam The Style Outlets bouwt voort op de historische locatie in Sugar City en gebruikt hun mix van merken, selectie van eet- en drinkgelegenheden en iconische architectuur om het winkelend publiek een stap verder te brengen; een plek vol met inspiratie, creativiteit en gastvrijheid.

Overig nieuws