Geld besparen door reductie voedselverspilling

29 oktober 2013
Geld besparen door reductie voedselverspilling

Wist u dat er wereldwijd elk jaar zo'n 1,3 miljard ton voedsel verloren gaat? Dat is maar liefst 30 procent van al het voedsel dat wordt gemaakt. De horeca
kan een belangrijke rol spelen bij het het verminderen van deze voedselverspilling.

*Stop het verlies*
Er gaat bijvoorbeeld veel voedsel verloren tijdens de mise en place en blijft er veel voedsel op de borden van de gast liggen. In uw belang en omdat het u geld oplevert, wil KHN een bijdrage leveren aan het verminderen van voedselverspilling in de horeca.

*Meedoen aan onderzoek*
Daarom heeft KHN opdracht gegeven aan studenten van de Hotel Management School Maastricht om te onderzoeken wat de hindernissen rondom voedselverspilling zijn. Het doel: u helpen hoe u minder voedsel verspilt en dus veel geld kunt besparen. Wat kunt u doen, welke waarde heeft het en hoe kunt u deze 'beweging' starten.

*Vul de enquête in!*
"Om tot een goed resultaat te komen, is het van belang dat u de enquête invult":http://hotelschoolmaastricht.survey.netq.nl/nq.cfm?q=7eb2493c-9266-44b0-abc8-e9a9a7b8d2ca. Het beantwoorden van deze vragen zal ongeveer 10 minuten van uw tijd in beslag nemen en uw identiteit zal volledig anoniem blijven. De resultaten uit ons onderzoek zullen begin 2014 via Koninklijke Horeca Nederland gepubliceerd worden en worden uiteraard met u gedeeld.

Alvast dank voor uw medewerking!

Overig nieuws