Hilton Leiden presenteert chef Jeroen Jongeneel

27 januari 2016
Hilton Leiden presenteert chef Jeroen Jongeneel

Maandagavond is de Leidse Restaurantweek succesvol van start gegaan. De gasten kunnen tijdens de Leidse Restaurantweek de nieuwe chef
Jeroen Jongeneel leren kennen en genieten van onder andere ingelegde Schotse zalm, kalfsentrecote en traditionele bread and butter pudding. Hotelmanager David Braithwaite kijkt uit naar de rest van de Leidse restaurantweek, “Jeroen gaat de sterren van de hemel koken”. In het restaurant van Hilton Garden Inn Leiden kunnen gasten genieten van smaakvolle gerechten met lokale invloeden en uitstekende service. WiFi, gratis parkeren... het restaurant is misschien wel het best bewaarde geheim van Leiden dat u zelf eens moet ervaren. De Leidse Restaurantweek is daarvoor de perfecte gelegenheid.

*Over Hilton Garden Inn Leiden*
Gelegen op het Bio Science Park en naast Corpus Congress Centre en op slechts tien minuten afstand van het stadscentrum van Leiden. Het hotel beschikt over 173 ruime en moderne kamers en professionele vergader- en evenementenfaciliteiten. Hilton Garden Inn Leiden is door Tripadvisor in 2015 voor het tweede jaar op rij beloond met de Travellers’ Choice Award.

~Thijs Jacobs~

Overig nieuws