High-end uitzendbureau voor chefs

19 februari 2015
High-end uitzendbureau voor chefs

Zojuist werd bekend dat er een speciaal uitzendbureau voor topchefs is opgericht. Blijkbaar is het in veel gevallen moeilijk om de juiste kandidaat
te vinden. Het uitzendbureau heet C ' E S T, wat Culinary Exchange Service Team betekent. Waarom er van die spaties tussen de letters staan, weten we niet.

*Initiatiefnemers*
Het uitzendbureau is een initiatief van sterrenchefmanager Lise Timmer, tweesterrenchef Erik van Loo (restaurant Parkheuvel Rotterdam) en docent gastronomie Herbert Herruer (ROC Zadkine college Rotterdam).

*Kloppend hart van de keuken*
Het kersverse bedrijf meldt in een persverklaring: "Chef zijn is een roeping, een oergevoel dat diep van binnen zit en er op een zeker moment uit moet. Chef zijn is wat je anderen kunt geven; voor een topchef draait alles immers om delen. Voor restaurants zijn onbetwiste vakmensen hun gewicht in goud waard, ze vormen niet voor niets het kloppend hart van elke keuken. Het zijn zaken als toewijding, instelling, achtergrond en ervaring die bepalen of er een klik is tussen de keuken en de keukenkoning."

Overig nieuws