Bacchus Wijnfestival in het Amsterdamse bos

31 juli 2014 |
Bacchus Wijnfestival in het Amsterdamse bos<

Op 5, 6 en 7 september 2014 opent het Bacchus Wijnfestival in het Amsterdamse bos haar deuren voor iedereen die op zoek is naar een festival met in de hoofdrol meer dan 250 wijnen uit alle windstreken, gecombineerd met alle denkbare mobiele keukens, DJ’s en live acts.

De perfecte combinatie
Als festivalland nummer 1, heeft Nederland de hoogste standaard als het gaat om buitenfeestjes. Het Bacchus Wijnfestival combineert deze standaard met goede wijn en lekker eten. Dankzij de samenwerking met tien bekende wijnkoperijen uit Amsterdam en omstreken, staan er meer dan 250 wijnen in de hoofdrol op het festival dat op 5, 6 en 7 september plaatsvindt in het Amsterdamse bos.

MEER LEZEN OVER WIJN? KLIK HIER!
De wijnkoperijen
De wijnkoperijen die meewerken zijn: B.J. de Logie, Bolomey Wijnimport, Chabrol Wines, De Wijnschuur, Henri Bloem, Okhuysen, Sprezzatura, Vindict Wine, Vleck wijnen en Wijnkoperij de Hermitage.

Het beste van twee werelden
????????????Lekkere wijn is stap één, maar dan wel met het onvervalste festivalgevoel. Live on stage staat daarom een eclectische mix van bands en DJ’s die rauwe blues tot ontspannen house en funky hip hop tot aan snerpende saxofoons ten gehore brengen. In het wijnlokaal zijn er spannende verhalen over wijn te beleven en te horen. Mobiele keukens zorgen voor smaaksensaties die arm in arm gaan met de wijn en sommeliers maken iedereen bekend met de wereld van wijn en spijs voor de beginner tot aan de connaisseur.

Hoge standaard
De organisatie wil de Nederlandse festivalstandaard hoog houden door belangrijke aspecten extra goed aan te pakken. Zo drink je wijn uit een echt glas, is er geen kakofonie van geluidsbronnen, zijn er extra veel schone damestoiletten die je net als thuis kunt doorspoelen en kunnen de kinderen gewoon gratis mee.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Wet- en regelgeving Bezorgen
Plotseling tekort van 2500 maaltijdbezorgers

Door een overnacht ingevoerde maatregel van staatssecretaris Tamara van Ark van sociale zaken zitten duizenden cafetaria’s, snackbars en frituren van de ene op de andere dag met een tekort van 2500 maaltijdbezorgers. Afgelopen maandag maakte Van Ark bekend dat maaltijdbezorgers voortaan min...

Blog
Blog Jeannine Sok: Respect? Ja graag!

De horeca is nu weer een maand open. De medewerkers zijn blij om weer gasten te mogen verwennen en in de watten te leggen, want dat is waar het vak om draait. Maar sommige gasten gaan over grenzen heen, die van de nieuwe wet, van jou en van de gastvrijheid. Respectloos, terwijl je als restaurant zo ...

Achtergronden Culinair
Mosselseizoen van start met grootste mosselpan ter wereld

Morgen, donderdag 2 juli, start het mosselseizoen met de verkoop van Zeeuwse bodemcultuurmosselen. Dit jaar als eerste exclusief verkrijgbaar bij Sligro. Vanuit de grootste mosselpan ter wereld werden de eerste bodemcultuurmosselen van het seizoen aangeboden aan JRE-chef Joppe Sprinkhuizen, chef van...

Awards Culinair
Tess de Groot wint Cas Spijkers Academie Trofee

Tess de Groot (22), examenstudent van de Cas Spijkers Academie vestiging Nijmegen, heeft als eerste vrouwelijke aankomend chef de Cas Spijkers Academie Trofee gewonnen. De uitreiking van de trofee vond plaats op dinsdag 30 juni bij Restaurant Witlof in Nijmegen en kwam als een verrassing. De wi...

Columns
Kan ik niet meedoen met die duurzame wijngaard van je?

Hoe vaak ik deze vraag afgelopen week niet heb gekregen... er is voldoende ruimte op Domein Bergen, en met meer stokken zouden we meer kunnen investeren in duurzaamheid en kwaliteit. En samen mooie dingen doen is natuurlijk veel leuker. We gaan dus in april 2021 een tweede wijngaard planten wa...

Bezorgen Achtergronden
15-jarige maaltijdbezorgers mogen niet meer de straat op

Frans van Rooij, directeur ProFri, vakvereniging Professionele Frituurders, schreef een brief aan Tamara van Ark, Staatssecretaris van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Zij maakte gisteren bekend dat het vanaf 1 juli (dat is morgen al!) niet meer is toegestaan om medewerkers jonger dan 16 jaar in te...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: