Bacchus Wijnfestival in het Amsterdamse bos

31 juli 2014
 Bacchus Wijnfestival in het Amsterdamse bos

Op 5, 6 en 7 september 2014 opent het "Bacchus Wijnfestival":http://www.bacchuswijnfestival.nl/festival/ in het Amsterdamse bos haar deuren voor iedereen die op zoek is naar een festival met in de hoofdrol meer dan 250 wijnen uit alle
windstreken, gecombineerd met alle denkbare mobiele keukens, DJ’s en live acts.

*De perfecte combinatie*
Als festivalland nummer 1, heeft Nederland de hoogste standaard als het gaat om buitenfeestjes. Het Bacchus Wijnfestival combineert deze standaard met goede wijn en lekker eten. Dankzij de samenwerking met tien bekende wijnkoperijen uit Amsterdam en omstreken, staan er meer dan 250 wijnen in de hoofdrol op het festival dat op 5, 6 en 7 september plaatsvindt in het Amsterdamse bos.

"*MEER LEZEN OVER WIJN? KLIK HIER!*":http://www.decafekrant.nl/?q=wijn&x=zoeken

*De wijnkoperijen*
De wijnkoperijen die meewerken zijn: B.J. de Logie, Bolomey Wijnimport, Chabrol Wines, De Wijnschuur, Henri Bloem, Okhuysen, Sprezzatura, Vindict Wine, Vleck wijnen en Wijnkoperij de Hermitage.

*Het beste van twee werelden*
????????????Lekkere wijn is stap één, maar dan wel met het onvervalste festivalgevoel. Live on stage staat daarom een eclectische mix van bands en DJ’s die rauwe blues tot ontspannen house en funky hip hop tot aan snerpende saxofoons ten gehore brengen. In het wijnlokaal zijn er spannende verhalen over wijn te beleven en te horen. Mobiele keukens zorgen voor smaaksensaties die arm in arm gaan met de wijn en sommeliers maken iedereen bekend met de wereld van wijn en spijs voor de beginner tot aan de connaisseur.

*Hoge standaard*
De organisatie wil de Nederlandse festivalstandaard hoog houden door belangrijke aspecten extra goed aan te pakken. Zo drink je wijn uit een echt glas, is er geen kakofonie van geluidsbronnen, zijn er extra veel schone damestoiletten die je net als thuis kunt doorspoelen en kunnen de kinderen gewoon gratis mee.

Overig nieuws