Heropening restaurant Mirabelle

22 oktober 2013 |
Heropening restaurant Mirabelle<

Restaurant Mirabelle opent opnieuw haar deuren in Breda. Met dezelfde naam als voorheen, maar met een fris concept en nieuwe inrichting, stapt ondernemer Xavier van Binsbergen in de schoenen
van zijn overgrootvader. Tot en met 5 november kunnen gasten een 'sneak preview' krijgen van de keuken met 'Proef Mirabelle'. Daarna wordt het restaurant feestelijk geopend op 7 november.

Familiebezit
Mirabelle werd gebouwd en voor het eerste geopend door de Bredase horecaondernemer Albert Coumans. Het restaurant behoorde jarenlang tot de top van Nederland en bleef tot 1984 altijd in handen van de familie. Bijna dertig jaar later word de handschoen opgepakt door Xavier van Binsbergen, een achterkleinzoon van Albert Coumans.

Modern en toegankelijk
Van Binsbergen is verheugd: "Ik ben razend trots op wat we met ons team hebben kunnen neerzetten. We presenteren een restaurant dat met een modern en toegankelijk concept haar tijd vooruit is en waar authentieke medewerkers garant staan voor een hartelijke ontvangst en gastvrije bediening. Ons dineraanbod varieert van een betaalbaar 'plat et vin' tot een culinaire uitspatting aan de chefs tables."
Voor Mirabelle liet men zich inspireren door Parijse bistro's, een Italiaanse osteria's en een Spaanse tapasbars. "En we hebben natuurlijk één van de mooiste terrassen van Breda," voegt van Binsbergen er aan toe.

Door Frank Lindner:mailto:frank.lindner@uitgeverijps.nl

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Culinair
5&33 trapt truffelseizoen af

Goed nieuws voor alle truffel lovers! Het nieuwe truffelseizoen staat weer voor de deur en dat betekent dat restaurant 5&33 weer volledig in het teken van de truffel staat. De jaarlijkse 5&33 truffel kick-off is dit jaar in samenwerking met chefs Freek van Noortwijk en Guillaume de Beer. Van...

Events Achtergronden
Kom je ons bezoeken op Gastvrij Rotterdam?

Uitgeverij PS: bv, de uitgever van jouw favoriete horecavakbladen, staat op horecabeurs Gastvrij Rotterdam. Bezoek je onze stand om van gedachten te wisselen? Heb je een innovatief horecaconcept of ben je op zoek naar informatie over de branche? We vertellen je er ook meer over de horecatrainingen v...

Interieur
Fotoreportage The Streetfood Club

The Streetfood Club in Utrecht siert de cover van de aanstaande RestaurantKrant. De najaarseditie ligt tijdens het schrijven van dit bericht bij de drukker. Nog een paar dagen wachten en dan lees je hoe Joost en Wes, eigenaren van The Streetfood Club, dit machtige concept hebben ontwikkeld (niet all...

Events Rotterdam
Burgerbar viert vijfjarig bestaan tijdens festival in Rotterdam

Ter Marsch & Co verblijdt 12.000 bezoekers met het grillen en flippen van award winning hamburgers. En omdat zij jarig zijn, delen zij tijdens het festival A Day at the Park op 21 september 2019 VIB (Very Important Burger) bandjes uit. Met zo’n begeerlijk VIB bandje krijg je op vertoon hie...

Awards Cocktails
Andrei Talapanescu van Pulitzer's Bar uitgeroepen tot Patrón Perfectionist Benelux 2019

Andrei Talapanescu, Head Bartender Pulitzer’s Bar, is uitgeroepen tot Patrón Perfectionist van de Benelux tijdens de Patrón Perfectionists cocktailcompetitie. Hij wist de jury te overtuigen van zijn kwaliteiten tijdens de Benelux finale in de Vondelkerk in Amsterdam en draagt nu ...

Opening Culinair
Midtown Grill Amsterdam heropend na renovatie

Na een twee maanden durende renovatie heeft het nieuwe Midtown Grill restaurant opnieuw haar deuren geopened. Midtown Grill is een spraakmakend steakhouse dat een ongeëvenaarde ervaring biedt met de beste steaks uit de vernieuwde open showkeuken, “Meat Experience Room” en exclusieve...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: