Heropening restaurant Mirabelle

22 oktober 2013
Heropening restaurant Mirabelle

Restaurant Mirabelle opent opnieuw haar deuren in Breda. Met dezelfde naam als voorheen, maar met een fris concept en nieuwe inrichting, stapt ondernemer Xavier van Binsbergen in de schoenen
van zijn overgrootvader. Tot en met 5 november kunnen gasten een 'sneak preview' krijgen van de keuken met 'Proef Mirabelle'. Daarna wordt het restaurant feestelijk geopend op 7 november.

*Familiebezit*
Mirabelle werd gebouwd en voor het eerste geopend door de Bredase horecaondernemer Albert Coumans. Het restaurant behoorde jarenlang tot de top van Nederland en bleef tot 1984 altijd in handen van de familie. Bijna dertig jaar later word de handschoen opgepakt door Xavier van Binsbergen, een achterkleinzoon van Albert Coumans.

*Modern en toegankelijk*
Van Binsbergen is verheugd: "Ik ben razend trots op wat we met ons team hebben kunnen neerzetten. We presenteren een restaurant dat met een modern en toegankelijk concept haar tijd vooruit is en waar authentieke medewerkers garant staan voor een hartelijke ontvangst en gastvrije bediening. Ons dineraanbod varieert van een betaalbaar 'plat et vin' tot een culinaire uitspatting aan de chefs tables."
Voor Mirabelle liet men zich inspireren door Parijse bistro's, een Italiaanse osteria's en een Spaanse tapasbars. "En we hebben natuurlijk één van de mooiste terrassen van Breda," voegt van Binsbergen er aan toe.

~Door~ "~Frank Lindner~":mailto:frank.lindner@uitgeverijps.nl

Overig nieuws