Heerlijk10Daagse voegt extra gang toe

4 mei 2018 | David Bakker

De Nederlandse economie zit in de lift. Heerlijk.nl, het grootste online platform voor toprestaurants, voegt tijdens haar actieweek daarom een extra gang toe. Vier gangen dineren kan dit jaar tijdens de Heerlijk10Daagse voor  €35,-. De lunch is gelijk gebleven met € 22,50 voor drie gangen.

Heerlijk.nl richt zich anders dan andere culinaire websites enkel op de bovenkant van de markt. De wijziging van drie naar vier gangen past beter bij de de deelnemende restaurants. ¨Door de vier gangen kan ik de gast kennis laten maken met onze keuken. De prijs van €35,- is scherp, maar leuk om zo nieuwe gasten aan te boren¨ Aldus chef Jaimie van Heije van restaurant Jaimie van Heije.

Lunch onveranderd

De lunch blijft ongewijzigd, drie gangen voor €22,50. Hierdoor wordt een culinaire lunch laagdrempelig en aantrekkelijk gemaakt voor bourgondisch Nederland. ¨De lunch in Nederland blijft lastig te vullen¨ aldus Arthur Bassant, founder van Heerlijk.nl. Juist daarom probeert Heerlijk.nl met dit scherpe prijsniveau ook de lunch in toprestaurants populair te maken onder de smulpapen.

De top van de gastronomie

Alle restaurants, door Heerlijk.nl geselecteerd, zijn van grote culinaire klasse. Dat zie je al gelijk wanneer je kijkt naar een paar van de deelnemers: Jaimie van Heije (Ouderkerk aan de Amstel), Parkheuvel* (Rotterdam), Ratatouille Food & Wine* (Haarlem), Merlot (Amersfoort), Wiesen* (Eindhoven), De Wintertuin (Baarlo), ‘t Fred** (Rotterdam), De Swarte Ruijter* (Holten), Nacarat (Amsterdam), Soigné (Bussum) en De Kromme Watergang* (Hoofdplaat).

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Coronacrisis
61% van de Nederlanders wil met Kerst (verantwoord) buiten de deur eten

Uit het persmoment van dinsdag jl. is duidelijk geworden dat de horeca nog een tijd gesloten blijft. Hoelang is nog niet precies duidelijk. Hoopvol is de blik nu gericht op kerst. Nederlanders willen deze feestdagen weer genieten van quality time buiten de deur. Uit onderzoek van TheFork* blijkt dat ...

Culinair Rotterdam
Drive thru op sterrenniveau in Rotterdam

Dat omweggetje wil je er maar al te graag voor maken. De Sterren Drive Thru bij het stadion van voetbalclub Excelsior in Rotterdam, gerund door maar liefst vier sterrenchefs, heet met recht een culinaire verademing. Zo HEERLIJK was een take-away nooit eerder. Fred Mustert van restaurant Fred (2 M ...

Personeel
FNV Horeca: afbouw steunmaatregelen leidt tot vertrek vakkrachten uit horecasector

De gisteren verstuurde Kamerbrief over de aanvullingen op het steun- en herstelpakket, alsmede het persmoment van het Kabinet van gisteravond zorgen voor grote onrust in de horecasector. FNV Horeca vindt het onvoorstelbaar dat het Kabinet gisteravond aangeeft dat er nog te weinig resultaten zijn om ...

Coronacrisis
Horeca blijft zeker nog dicht tot december

Waar iedereen al wel rekening mee hield, is gisterenavond bevestigd door minister De Jonge: de gedeeltelijke lockdown duurt in ieder geval nog tot december en 'wellicht tot in het nieuwe jaar'. Dit houdt in dat de horeca tot december de deuren gesloten moet houden. Er wordt op dit moment nog ...

Wet- en regelgeving KHN Coronacrisis
KHN: Nieuwe steun welkom, maar niet voldoende

Op dinsdag 27 oktober heeft het kabinet een besluit genomen over hoe de aanvullende steunmaatregelen er voor de horeca uit moeten komen te zien. KHN pleit er al weken bij het kabinet en de Tweede Kamer voor om, aanvullend op het huidige noodpakket, met aanvullende steunmaatregelen te komen, waarbij ...

Economie Coronacrisis
Dit zijn de aanvullingen op het derde steunpakket corona

De opleving van het coronavirus en de huidige maatregelen hebben flinke gevolgen voor de economie. Het kabinet stelt extra geld beschikbaar voor ondernemers die door de recente maatregelen een onevenredig harde klap hebben gekregen. Zo krijgt de horeca een eenmalige subsidie op aangelegde en nu onbr ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: