Heerlijk10Daagse voegt extra gang toe

4 mei 2018 | David Bakker

De Nederlandse economie zit in de lift. Heerlijk.nl, het grootste online platform voor toprestaurants, voegt tijdens haar actieweek daarom een extra gang toe. Vier gangen dineren kan dit jaar tijdens de Heerlijk10Daagse voor  €35,-. De lunch is gelijk gebleven met € 22,50 voor drie gangen.

Heerlijk.nl richt zich anders dan andere culinaire websites enkel op de bovenkant van de markt. De wijziging van drie naar vier gangen past beter bij de de deelnemende restaurants. ¨Door de vier gangen kan ik de gast kennis laten maken met onze keuken. De prijs van €35,- is scherp, maar leuk om zo nieuwe gasten aan te boren¨ Aldus chef Jaimie van Heije van restaurant Jaimie van Heije.

Lunch onveranderd

De lunch blijft ongewijzigd, drie gangen voor €22,50. Hierdoor wordt een culinaire lunch laagdrempelig en aantrekkelijk gemaakt voor bourgondisch Nederland. ¨De lunch in Nederland blijft lastig te vullen¨ aldus Arthur Bassant, founder van Heerlijk.nl. Juist daarom probeert Heerlijk.nl met dit scherpe prijsniveau ook de lunch in toprestaurants populair te maken onder de smulpapen.

De top van de gastronomie

Alle restaurants, door Heerlijk.nl geselecteerd, zijn van grote culinaire klasse. Dat zie je al gelijk wanneer je kijkt naar een paar van de deelnemers: Jaimie van Heije (Ouderkerk aan de Amstel), Parkheuvel* (Rotterdam), Ratatouille Food & Wine* (Haarlem), Merlot (Amersfoort), Wiesen* (Eindhoven), De Wintertuin (Baarlo), ‘t Fred** (Rotterdam), De Swarte Ruijter* (Holten), Nacarat (Amsterdam), Soigné (Bussum) en De Kromme Watergang* (Hoofdplaat).

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Interview Longread
Zo zit je ineens in een Vlaams restaurant in de Achterhoek

Aan de rand van Winterswijk, direct aan de Duitse grens, vind je hotel-restaurant Nieuw Beusink. Het centrum van het dorp is binnen tien minuten fietsen te bereiken, maar je waant je in het buitengebied. Het groen komt je van alle kanten tegemoet, net als de geuren die uit de keuken opstijgen. Nieuw...

KHN
BookDinners lanceert unieke zomercampagne: cadeautje aan restaurantgasten

Vandaag lanceert BookDinners een unieke zomercampagne voor de restaurantsector in Nederland: een campagne waarbij aangesloten restaurants geen korting weggeven, maar hun gasten met een cadeau bedanken voor hun bezoek. De restaurateur kan gratis meedoen en wordt zo geholpen in het behouden van gasten...

Advertorial
Verrassend variëren met veggies

Het aantal vegans, vegetariërs en flexitariërs groeit. Steeds meer mensen willen tenminste een keer per week lekker eten zonder vlees, ook buiten de deur. Ze verwachten vegetarische opties die net zo lekker, gevarieerd en hoogstaand zijn als de rest van de menukaart. Welk verrassend planta...

Interview Longread Aardappel
Reportage: Op bezoek bij een aardappelboer

Op een zonovergoten vrijdagochtend in de polders van De Hoeksche Waard vliegen de meeuwen achter de trekker aan om de wormen uit de geploegde klei te trekken. Trots tuurt Adriaan Veerman over het veld. Het is één van de mooiste dagen van het jaar. “Vandaag gaat het pootgoed de gr...

Columns Blog
Column Sico de Moel: opvolger

Een briefje van vijf en wat muntgeld. "Voor uw dochter, een kleine bijdrage voor haar eigen restaurant, later." Mijn jongste dochter wil me altijd heel graag helpen in het restaurant. Een tijdje wilde ze zelfs chefkok worden. Op school vertelde ze dan dat haar lievelingseten duif was. ...

Amsterdam Opening Culinair
Mediterrane gardenbistro Oriole opent deuren

Op 18 juni vindt de soft opening van gardenbistro Oriole - onderdeel van Sofitel Legend The Grand Amsterdam - plaats; dé nieuwe hotspot om naartoe te gaan voor Mediterrane gerechten in een easygoing sfeer. Via de ingang aan de Oudezijds Voorburgwal maken gasten hun entree in de uitnodigende g...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: