Heerlijk10Daagse voegt extra gang toe

4 mei 2018 | David Bakker

De Nederlandse economie zit in de lift. Heerlijk.nl, het grootste online platform voor toprestaurants, voegt tijdens haar actieweek daarom een extra gang toe. Vier gangen dineren kan dit jaar tijdens de Heerlijk10Daagse voor  €35,-. De lunch is gelijk gebleven met € 22,50 voor drie gangen.

Heerlijk.nl richt zich anders dan andere culinaire websites enkel op de bovenkant van de markt. De wijziging van drie naar vier gangen past beter bij de de deelnemende restaurants. ¨Door de vier gangen kan ik de gast kennis laten maken met onze keuken. De prijs van €35,- is scherp, maar leuk om zo nieuwe gasten aan te boren¨ Aldus chef Jaimie van Heije van restaurant Jaimie van Heije.

Lunch onveranderd

De lunch blijft ongewijzigd, drie gangen voor €22,50. Hierdoor wordt een culinaire lunch laagdrempelig en aantrekkelijk gemaakt voor bourgondisch Nederland. ¨De lunch in Nederland blijft lastig te vullen¨ aldus Arthur Bassant, founder van Heerlijk.nl. Juist daarom probeert Heerlijk.nl met dit scherpe prijsniveau ook de lunch in toprestaurants populair te maken onder de smulpapen.

De top van de gastronomie

Alle restaurants, door Heerlijk.nl geselecteerd, zijn van grote culinaire klasse. Dat zie je al gelijk wanneer je kijkt naar een paar van de deelnemers: Jaimie van Heije (Ouderkerk aan de Amstel), Parkheuvel* (Rotterdam), Ratatouille Food & Wine* (Haarlem), Merlot (Amersfoort), Wiesen* (Eindhoven), De Wintertuin (Baarlo), ‘t Fred** (Rotterdam), De Swarte Ruijter* (Holten), Nacarat (Amsterdam), Soigné (Bussum) en De Kromme Watergang* (Hoofdplaat).

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Awards
Tim Bresssers van Taste bij Dirk door naar finale European Young Chef Award 2018

Op donderdag 11 oktober vond bij Sligro Den Bosch de voorronde plaats voor de European Young Chef Award 2018. Drie jonge chefs t/m 25 jaar streden hier om een plek in de finale van de Europese wedstrijd die van van 25 tot 27 november plaatsvindt in Galway, Tim Bressers van Wijnbar Taste bij Dirk uit...

Awards
Tim Bresssers van Taste bij Dirk door naar finale European Young Chef Award 2018

Op donderdag 11 oktober vond bij Sligro Den Bosch de voorronde plaats voor de European Young Chef Award 2018. Drie jonge chefs t/m 25 jaar streden hier om een plek in de finale van de Europese wedstrijd die van van 25 tot 27 november plaatsvindt in Galway, Tim Bressers van Wijnbar Taste bij Dirk uit...

Internationaal
Nederland voor het eerst gastland op trendy food festival Parijs

Van 10 t/m 12 maart 2019 is Nederland gastland op het jaarlijkse trendy food platform Omnivore in Parijs. Omnivore is een driedaags, innovatief food-evenement; bezoekers zijn invloedrijke foodies, professionele en hobbykoks, bartenders, food- journalisten, bloggers en vloggers. Onder het motto Te...

Drinks Achtergronden
Terrasonderzoek: Oslo het duurst, Amsterdam goedkoop

Oslo is de duurste stad van Europa om een terras te pakken. De gemiddelde prijs voor een rondje drank op het terras in de Noorse hoofdstad is € 53,71. Dit is ruim drie keer zo duur als Budapest, waar je € 15,94 kwijt bent voor een rondje (2 espresso, 2 fris, 2 halve liters bier en 2 ros&ea...

Personeel Achtergronden
Onderzoek personeel & horeca: 'De horecaondernemer heeft geen plan'

‘’Het moet een familie zijn’’, ‘’ludieke wervingsfilmpjes helpen’’ en ‘’duidelijke communicatie is alles’’. Bovenstaande uitspraken komen van horecamanagers en -ondernemers. Kortom: elke ondernemer of manager die ik spreek heeft...

Achtergronden Wijn
Dit is wel een heel duur wijntje!

Twee flessen wijn zijn bij veilinghuis Sotheby's in New York onder de hamer gegaan voor de astronomische bedragen van respectievelijk 558.000 dollar en 496.000 dollar. De flessen komen uit het jaar 1945 en zijn afkomstig van het beroemde wijnhuis Romanée Conti. Op de website van De Telegr...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: