Hard Rock Amsterdam in de prijzen

22 maart 2016
Hard Rock Amsterdam in de prijzen

Hard Rock Cafe Amsterdam is de winnaar van de prestigieuze ‘Hard Rock Cafe of the Year Award’. Deze award wordt uitgereikt door Hard Rock
International en staat symbool voor uitzonderlijke prestaties op gastgerichtheid, creativiteit en populariteit bij bezoekers. De award is door general manager Dale Swift in Orlando in ontvangst genomen en is vanaf morgen in Hard Rock Cafe Amsterdam aan het Max Euweplein te bewonderen.

*Beste ter wereld*
Met het winnen van de prijs liet Hard Rock Cafe Amsterdam 161 cafes achter zich en mag zij zichzelf een jaar lang het beste Hard Rock Cafe ter wereld noemen.

*163 cafés*
Over de hele wereld zijn er 163 Hard Rock Cafes gevestigd. Het is de eerste keer in het zeventienjarige bestaan van de Amsterdamse vestiging dat de ‘Hard Rock Cafe of the Year Award’ aan Hard Rock Amsterdam is uitgereikt.

Claire Skudder, senior Sales & Marketing manager van Hard Rock Cafe Amsterdam, licht toe: “Amsterdam is een stad met een groot aantal verschillende nationaliteiten, zowel onder de inwoners van de stad als toeristen. Dagelijks brengen vele van hen een bezoek aan ons Hard Rock Cafe en Rock Shop. Doordat wij met al deze mensen dagelijks in contact staan, weten wij precies waar de specifieke behoeften van die verschillende nationaliteiten liggen. Dit uit zich in een gevarieerde menukaart, maar ook in lokale activiteiten die wij organiseren, zoals thema avonden, paasbrunches en cocktail workshops.”.

Hard Rock Amsterdam bestaat uit een restaurant, (cocktail)bar en een Rockshop, waar een uitgebreide collectie (lokale) merchandise wordt verkocht.

*Fender gitaar*
De ‘Hard Rock Cafe of the Year Award’ is zowel qua inhoud als uiterlijk een bijzondere award. De speciale Fender gitaar die symbool staat voor het winnen van de prijs, staat vanaf morgen naast memorabilia van artiesten als Rihanna en Eric Clapton tentoongesteld in het cafe aan het Max Euweplein. Hard Rock Cafe Amsterdam is dagelijks van 09.00u - 23:30u geopend, op vrijdagen en zaterdagen van 09:00u tot 01:00u voor ontbijt, lunch, diner en/of een gezellige borrel.

~Thijs Jacobs~

Overig nieuws