Hard Rock Amsterdam in de prijzen

22 maart 2016 |
Hard Rock Amsterdam in de prijzen<

Hard Rock Cafe Amsterdam is de winnaar van de prestigieuze ‘Hard Rock Cafe of the Year Award’. Deze award wordt uitgereikt door Hard Rock
International en staat symbool voor uitzonderlijke prestaties op gastgerichtheid, creativiteit en populariteit bij bezoekers. De award is door general manager Dale Swift in Orlando in ontvangst genomen en is vanaf morgen in Hard Rock Cafe Amsterdam aan het Max Euweplein te bewonderen.

Beste ter wereld
Met het winnen van de prijs liet Hard Rock Cafe Amsterdam 161 cafes achter zich en mag zij zichzelf een jaar lang het beste Hard Rock Cafe ter wereld noemen.

163 cafés
Over de hele wereld zijn er 163 Hard Rock Cafes gevestigd. Het is de eerste keer in het zeventienjarige bestaan van de Amsterdamse vestiging dat de ‘Hard Rock Cafe of the Year Award’ aan Hard Rock Amsterdam is uitgereikt.

Claire Skudder, senior Sales & Marketing manager van Hard Rock Cafe Amsterdam, licht toe: “Amsterdam is een stad met een groot aantal verschillende nationaliteiten, zowel onder de inwoners van de stad als toeristen. Dagelijks brengen vele van hen een bezoek aan ons Hard Rock Cafe en Rock Shop. Doordat wij met al deze mensen dagelijks in contact staan, weten wij precies waar de specifieke behoeften van die verschillende nationaliteiten liggen. Dit uit zich in een gevarieerde menukaart, maar ook in lokale activiteiten die wij organiseren, zoals thema avonden, paasbrunches en cocktail workshops.”.

Hard Rock Amsterdam bestaat uit een restaurant, (cocktail)bar en een Rockshop, waar een uitgebreide collectie (lokale) merchandise wordt verkocht.

Fender gitaar
De ‘Hard Rock Cafe of the Year Award’ is zowel qua inhoud als uiterlijk een bijzondere award. De speciale Fender gitaar die symbool staat voor het winnen van de prijs, staat vanaf morgen naast memorabilia van artiesten als Rihanna en Eric Clapton tentoongesteld in het cafe aan het Max Euweplein. Hard Rock Cafe Amsterdam is dagelijks van 09.00u - 23:30u geopend, op vrijdagen en zaterdagen van 09:00u tot 01:00u voor ontbijt, lunch, diner en/of een gezellige borrel.

Thijs Jacobs

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Columns
Fooi: geen verplichting, wel een blijk van waardering

In Nederland is fooi geen verplichting. In ons land heeft het horecapersoneel immers ‘gewoon’ een salaris, maar de fooi is daarop natuurlijk wel een welkome aanvulling. Voor de horecagast is het vaak moeilijk te bepalen wat een gangbare fooi is. In de basis is een fooi van vijf tot tien ...

Snacks Fastservice
Fritesvakantie: gratis frites voor de kleintjes

Van zaterdag 19 oktober tot met zondag 27 oktober 2019 organiseren de twee vestigingen van Par Hasard in Amsterdam de Fritesvakantie. Tijdens de herfstvakantie trakteert Par Hasard op gratis frites voor de kinderen bij de lunch van de volwassenen. Uiteraard zijn er tevens menu’s voor de kleint...

Achtergronden Internationaal
Wereldvoedseldag 16 oktober: de wereld bevindt zich in een voedingscrisis

Minstens één op de drie kinderen onder de vijf jaar heeft volgens een nieuw gepubliceerd rapport van Unicef te weinig of te veel gewicht. De wereld lijdt aan een voedingscrisis. Meer dan 800 miljoen mensen in de wereld hebben honger, maar bijna evenveel mensen zijn zwaarlijvig. Tegelij...

Tech
Het rendement van e-mailmarketing wordt zwaar onderschat

Mocht je in het huidige tijdperk als marketeer in de horeca werken, dan moet je van veel markten thuis zijn. Natuurlijk moet je bijhouden wat andere partijen doen. Dit nog naast kennis van sociale media tot aan search engine marketing. Het vak van marketeer wordt steeds lastiger en de concurrentie i...

Koffie & thee Internationaal
Wist je dat we vandaag in koffiestaking zijn?

Tik de gast die een koffie bestelt vandaag maar op de vingers, want de Eerlijke Koffiestaling is een feit. Op het werk en in de horeca drinken we dagelijks veel kopjes koffie. Weinig mensen zijn zich echter bewust van de problematiek die schuilgaat achter de koffie. Om bewustwording ten aanzien van ...

Columns
Column Sico de Moel: Misser

"Doe maar 2 Heineken 0.0 en voor mijn vrouw champagne." Zal ik er eerst maar één brengen, en straks de tweede? "Nee hoor, ik heb dorst." Mijn gasten zaten gisteravond heerlijk buiten aan een klein tafeltje onder mijn luifel. Echt een plekje om samen te genieten v...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: