Harbour Club Olympisch Stadion krijgt nieuwe uitbater en concept

20 februari 2017 | Thijs Jacobs

Het uitgebrande Harbour Club Café in het Olympisch Stadion krijgt een nieuwe uitbater en een nieuw concept. De rechtszaak tegen de verzekeraar wordt overigens gewoon doorgezet. 

Horecaondernemers Singha Witteman en Bas Bloemink, bekend van verschillende horecazaken in Den Haag en Leiden, willen een nieuw concept starten in de voormalige Harbour Club. De verzekeraar weigert de schade van de uitgebrande zaak uit tekeren, aangezien de brand aangestoken lijkt te zijn. De schuldeisers staan dus vooralsnog met lege handen. Witteman en Bloemink hebben geïnvesteerd in de vennootschap, waardoor de rechtszaak tegen de verzekeraar kan worden voortgezet. 

Als de verzekeraar moet uitkeren, dan ontvangen de schuldeisers een deel van het gevorderde geld terug. Voormalig eigenaar Richard van Leeuwen blijft overigens nog wel de uitbater van twee andere vestigingen van de Harbour Club in Amsterdam. 

De toekomst van de uitgebrande Harbour Club? Witteman zoekt al langere tijd naar een locatie in Amstedam voor het Mama Kelly-concept. Wie weet?

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Amsterdam Opening
Restaurant Felix opent in historisch cultuurhuis Felix Meritis

Met de opening van Restaurant Felix op 31 januari, wordt Felix Meritis niet alleen de culturele- maar ook gastronomische hotspot van de hoofdstad. Een ervaring bij restaurant Felix bestaat uit seizoensgebonden Nederlandse kwaliteitsproducten in combinatie met slimme kooktechnieken en een gedurfde ui...

Culinair Internationaal
Jan Smink strijdt in Le Taittinger Prix Culinaire in Parijs tegen internationale topchefs

Chef Jan Smink komt dinsdag 28 januari 2020 voor Nederland uit in de internationale kookwedstrijd Le Taittinger Prix Culinaire International in Parijs. De eigenaar van restaurant Smink in Wolvega strijdt tegen zeven internationale topchefs om een hoofdprijs van € 20.000,-. Met winst zou Jan Smi...

Achtergronden Culinair
Sterrenrestaurant De Loohoeve in Schoonloo voorlopig nog open

Sterrenrestaurant De Loohoeve in Schoonloo zal vooralsnog nog volledig geopend zijn. De voorbereidingen voor de nieuwe locatie in de monumentale Theresiakapel in Hoogkerk bij Groningen zijn in volle gang, maar een verhuizing is op korte termijn nog niet te verwachten, zo laten eigenaren Marleen en J...

Economie
Horecaondernemers zijn positiever dan een jaar geleden

De horeca kijkt met vertrouwen naar 2020, zo blijkt uit het nieuwe SRA-BiZ-visierapport ‘2020 in Zicht, de verwachtingen van Nederlandse ondernemingen’. De consumentenbestedingen zullen waarschijnlijk op peil blijven en buitenlandse toeristen weten ons land nog steeds goed te vinden. Er ...

Opening Rotterdam
Rotterdam krijgt er een PizzaBar di Vicini bij

Op 6 maart 2020 opent PizzaBar di Vicini haar deuren in het Rotterdamse Kralingen en is - naast Osteria Vicini en Fratelli - de jongste van de drie. PizzaBar di Vicini wordt een plek voor een spontane ontmoeting aan de bar, rijk gevulde tafels of een lekker afhaalmaal. Met ovenverse pizza’s en...

Opening Rotterdam
Tres: intimate dining in Rotterdam

Na een carrière in Zeeland, Melbourne en Kopenhagen zijn Emy Koster en Michael van der Kroft terug in de havenstad waar zij horen. In het monumentale Entrepotgebouw op de Kop van Zuid vindt het onafscheidelijke duo een thuis – in een voormalige jazzkelder - voor het kersverse Tres. Een ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: