Harbour Club Olympisch Stadion krijgt nieuwe uitbater en concept

20 februari 2017 | Thijs Jacobs

Het uitgebrande Harbour Club Café in het Olympisch Stadion krijgt een nieuwe uitbater en een nieuw concept. De rechtszaak tegen de verzekeraar wordt overigens gewoon doorgezet. 

Horecaondernemers Singha Witteman en Bas Bloemink, bekend van verschillende horecazaken in Den Haag en Leiden, willen een nieuw concept starten in de voormalige Harbour Club. De verzekeraar weigert de schade van de uitgebrande zaak uit tekeren, aangezien de brand aangestoken lijkt te zijn. De schuldeisers staan dus vooralsnog met lege handen. Witteman en Bloemink hebben geïnvesteerd in de vennootschap, waardoor de rechtszaak tegen de verzekeraar kan worden voortgezet. 

Als de verzekeraar moet uitkeren, dan ontvangen de schuldeisers een deel van het gevorderde geld terug. Voormalig eigenaar Richard van Leeuwen blijft overigens nog wel de uitbater van twee andere vestigingen van de Harbour Club in Amsterdam. 

De toekomst van de uitgebrande Harbour Club? Witteman zoekt al langere tijd naar een locatie in Amstedam voor het Mama Kelly-concept. Wie weet?

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Economie
Nederlandse economie krimpt historisch met 8,5 procent

Volgens de eerste berekening van het CBS, op basis van nu beschikbare gegevens, is het bruto binnenlands product (bbp) in het tweede kwartaal van 2020 met 8,5 procent gedaald ten opzichte van een kwartaal eerder. Een dergelijke krimp is niet eerder door het CBS gemeten. De daling van het bbp in h...

Opening Utrecht
Liemès Food District zoekt gepassioneerde chefs

Dit najaar opent Liemès Food District haar deuren in het iconische gebouw The Wall in Utrecht. Hier bereiden gepassioneerde chefs van elf verschillende keukens de lekkerste gerechten. Voor dit nieuwe horecaconcept is Liemès op zoek naar ambitieuze chefs met een passie voor goed eten. Z...

Wijn Rotterdam
Net open: wijnbar met meer dan 70 wijnen per glas en tappen doe je zelf

Blijdorp is binnenkort een hotspot rijker. In september opent Walsjérôt haar deuren op het Bentinckplein in Rotterdam. De wijnbar werkt volgens een uniek concept waarbij je je eigen wijn kan tappen. Met de keuze voor een slok, een heel of een half glas van meer dan 70 wijnen kunnen zowe...

Opening Utrecht
Nieuwste horecalocatie van Utrecht geopend

Drukke dagen in de keuken, nieuwe soepproevers en een volgeboekt hotel: de opening van Utrechts eerste soepbar Soep-er, én van de negen sfeervolle kamers van het bovengelegen logement Petit Beijers is een feit. Op zondag 12 juli openden horecaondernemers Janine en Tom hun deuren aan Vismarkt ...

Culinair Wijn
Sterrenrestaurant Da Vinci lanceert eigen wijn van Limburgse wijndomeinen

Sterrenrestaurant Da Vinci in Maasbracht heeft een bijzondere Limburgse wijn gelanceerd. De witte wijn is gemaakt van Chardonnay van Wijngaard Kruisboom en van Souvignier Gris van Wijndomein St. Martinus. De ‘Cuvée Da Pé’ is gevinifieerd door Stan Beurskens van St. Martinus...

Economie Achtergronden
Inkomsten restaurants en cafés in juli nog ruim 10% lager dan vorig jaar

Restauranthouders kregen in juli gemiddeld 11% minder inkomsten bijgeschreven dan in dezelfde maand een jaar eerder. Bij café-eigenaren was dit 13%. Dit blijkt uit onderzoek van Knab. De online bank analyseerde geanonimiseerde transactiedata van 167.000 zakelijke klanten. Ondanks de vers...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: