Happyhappyjoyjoy opent in Amsterdamse Pijp

18 juli 2018 | David Bakker

In september opent Happyhappyjoyjoy een nieuwe locatie op Ceintuurbaan 256. Met het succes van het restaurant in Amsterdam West en Oost gaat IQ Creative verder met het verspreiden van deze kleurrijke Aziatische streetfood hangout. Op steenworp afstand van de Noord-Zuid lijn zal Happyhappyjoyjoy South de bewoners van de Pijp en Zuid voorzien van authentieke dimsum, baos, curry’s en andere Aziatische gerechten.   

Het menu van Happyhappyjoyjoy South dat zich toelegt op de Aziatische keuken zal in de basis hetzelfde blijven als West en Oost; van dumpling tot Laab Kai of Curry. Ook zullen er baos op de kaart staan in alle kleuren van de regenboog. Bij de nieuwe zaak is tevens geen verschil in voor- of hoofdgerecht en kunnen de gasten genieten van een tafel vol kleine gerechten om te delen. Toch zal Happyhappyjoyjoy South niet helemaal hetzelfde zijn. Door de perfecte locatie tegenover het metrostation van de Noord-Zuid lijn is streetfood een must. Diverse take-away specials zullen makkelijk mee te nemen zijn voor iedereen die op doorreis is.

Interieur

Momenteel is het team van JPS Architecten druk bezig het interieur net zo spraakmakend te laten zijn als in West en Oost. De ruimte zal dezelfde levendige sfeer van Happyhappyjoyjoy krijgen, maar ook een geheel eigen identiteit en nieuwe features toe-eigenen die tot de opening nog even geheim zullen blijven.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Bier
Horecaconcern IQ Creative stapt over op Bud

IQ Creative, een van de belangrijkste spelers in de Amsterdamse horeca, maakt vandaag bekend te kiezen voor Bierbrouwerij AB InBev. Het bedrijf van Bert van der Leden en ’s werelds grootste brouwer zijn al sinds de introductie van Bud in Nederland in gesprek. De samenwerking wordt vandaag door...

Achtergronden Internationaal
China gaat wegwerpplastic uitbannen, ook in de horeca

China zal de productie, de verkoop en het gebruik van plastic wegwerpproducten in de komende vijf jaar in drie fasen verbieden of beperken, volgens een gezamenlijk door de Nationale Commissie voor Ontwikkeling en Hervorming en het Ministerie van Ecologie en Milieu uitgevaardigde instructie. Ook voor...

Awards
Restaurant ’t Havenmantsje Harlingen Beste Leerbedrijf Horeca

Tijdens de finale op de Horecava is donderdag 16 januari op de stand van SVH Restaurant ’t Havenmantsje uit Harlingen uitgeroepen tot winnaar van de wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca. De tweede plaats ging naar Hotel Pulitzer uit Amsterdam. Le Brasseur uit Maarssen maakt op de derde plaats de...

Ondernemen
Wees goed voorbereid: download de gloednieuwe HorecaMarketingKalender

Hij is er weer! Je kunt de HorecaMarketingKalender 2020 nu gratis downloaden via deze link! De HorecaMarketingKalender is hét overzicht van feestdagen, vakanties en evenementen in Nederland en omgeving. Heb je je ooit weleens afgevraagd wat al die Duitsers ineens in je zaak deden? Dat kwam...

Lunch Fastservice
Restaurant nNea serveert bekroonde pizza’s nu ook tijdens lunch

Sinds de opening in 2019 veroveren nNea’s Napolitaanse pizza’s de harten van velen. Italiaanse experts riepen het restaurant zelfs uit tot een van de beste pizzeria’s van Europa. nNea’s deegmeesters kunnen er geen genoeg van krijgen, daarom opent het restaurant haar deuren nu...

Interview
Maggie Blue: All-day (and night) concept in Alphen aan den Rijn [video]

Van lunch tot dj’s en livemuziek op de vrijdag- en zaterdagavonden: Maggie Blue in Alphen aan den Rijn heeft het allemaal. Sinds 24 juli 2017 zijn de deuren van Maggie Blue geopend. Sindsdien hebben ze erg veel gedaan om uniek te zijn, maar ook aanspreekbaar en inspirerend voor gasten. Mike, (...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: