Happy Italy start met take away-concept waar je ook kunt ontbijten

1 november 2018 | Thijs Jacobs

Happy Italy komt met een nieuw concept: Happy Italy To Go. Op vrijdag 2 november opent de eerste take away van Happy Italy haar deuren aan de Korte Lijnbaan in Rotterdam. Mix snelheid met goed zelfgemaakt eten en het recept voor Happy Italy To Go is geboren. Hier kun je snel je favoriete Italiaanse gerechten afhalen, maar ook rustig zitten. Zelfs voor je ontbijt kun je vanaf deze week bij Happy Italy terecht.

Volgend jaar zullen meer To Go-vestigingen hun deuren openen, op drukke plaatsen zoals stations, winkelcentra en pretparken.

De allersnelste Italiaan

Met deze nieuwe take away-formule wil Happy Italy mensen snel en gemakkelijk laten genieten van een goede Italiaanse maaltijd. Happy Italy beantwoordt hiermee de vraag naar meer flexibiliteit, mobiliteit en snelheid. Soms wil je gewoon snel wat eten en weer door. Maar dan wel met een echt lekkere Italiaanse maaltijd achter de kiezen. De Happy Italy app, waarmee je binnenkort eten kunt bestellen en betalen, maakt de snelle Italiaan zelfs nog sneller.

Pizza voor ontbijt?

Op de kaart van Happy Italy To Go staan alle Happy Italy classics, zoals de vertrouwde pasta's en pizza’s die zoals altijd door de koks zelf bereid worden. Het menu wordt uitgebreid met nieuwe gerechten en dranken. De hamburger in Italiaanse stijl, milkshakes, salades en de eigen Happy Italy ice tea zullen zeker in de smaak vallen. Bij Happy Italy To Go kun je vanaf 09:00 ‘s ochtends terecht en is dan ook ideaal voor een ontbijtje. Want wat is er Italiaanser dan een shotje espresso als kickstart? Een warme panini erbij en de dag kan beginnen.

One happy formula 

Happy Italy is in 2011 gestart en heeft nu al 15 vestigingen en meer dan 1.500 medewerkers. Voor 2019 staan in totaal 12 nieuwe vestigingen van Happy Italy op de planning. Hoe meer happy people, hoe beter. Want het succes van Happy Italy zie je niet alleen terug in de cijfers, je leest het vooral af aan de gezichten van de gasten. Hoe blijer zij zijn, hoe succesvoller de formule. Dat is de essentie van Happy Italy: Everything to make you happy. Happy Italy wil groeien naar 100 vestigingen in Nederland. Daarnaast zijn er internationale ambities om zowel met Happy Italy als met Happy Italy To Go internationaal te groeien. 

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Columns Interview Longread
Etiquette bij netwerkborrels: Netwerken is net werken

Anne-Marie van Leggelo is expert op het gebied van etiquette. Ze brengt ons graag de fijne kneepjes van haar vak bij. Dit keer behandelen we de Kerst-, nieuwjaars- en netwerkborrel. Binnen de horeca zijn daar ook aardig wat valkuilen, zo blijkt. Zowel voor de gast als voor het horecapersoneel! De...

Culinair
Restaurant ‘t Kalkoentje Rhenen viert 30-jarig bestaan

Restaurant ’t Kalkoentje in Rhenen bestaat 30 jaar en viert dat met een speciaal jubileummenu waarin toppers uit de afgelopen 30 jaar. Het restaurant van chef-eigenaar Nico Klaver is tevens geïnaugureerd als lid van restaurantvereniging Euro-Toques Nederland. Het jubileum werd op 8 novemb...

Blog
Blog URBN FOLKS: het team klaarstomen

De RestaurantKrant volgt de ervaringen van ondernemer Martijn van den Hurk en gastoloog Jeannine Sok uit Nijmegen. Maandelijks plaatsen we een blog over de ontwikkelingen en hun ervaringen, ze houden jou op de hoogte van de opening van een nieuw merk in Nijmegen tegenover het station - URBN FOLKS. ...

Amsterdam Culinair
Nieuw: private dining bij MOMO

Als pionier van de high-end Aziatische cuisine in Amsterdam lanceert Yossi Eliyahoo, oprichter en eigenaar van THE ENTOURAGE GROUP, het nieuwe exclusieve private dining concept van MOMO Restaurant, Bar & Lounge na een decennium van ongeëvenaarde service en design. Met de lancering van deze ...

Franchise Friendly Concepts sluit zich aan bij NLVVM

Franchise Friendly Concepts – de onderneming die de ketens Kwalitaria en Délifrance in beheer heeft – sluit zich aan bij de Nederlandse Vereniging van Maaltijdbezorgers. Sinds 2014 bundelen de grootste namen binnen deze branche hun krachten en streven naar een strak georganiseerde...

Wet- en regelgeving Amsterdam
Ministerie sluit horecazaken vanwege arbeidsmarktfraude

Vervalsing van loonstroken, het tewerkstellen van vreemdelingen zonder vergunning, sjoemelen met arbeidstijden en onderbetaling. De Inspectie SZW constateerde deze overtredingen bij diverse horecaondernemingen in de Amsterdamse binnenstad. Ook bij hercontroles bleek er geen verbetering te zijn. In s...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: