Greg Amse nieuwe chefkok Madestein

18 februari 2015 |
Greg Amse nieuwe chefkok Madestein<

Restaurant Madestein heeft een nieuwe chefkok aangetrokken: Greg Amse, onder meer bekend van kookstudio Umami en restaurant Koesveld. Amse
heeft de culinaire kaart van Madestein een metamorfose gegeven, hetgeen heeft geresulteerd in een mooie mix van klassiekers zoals vleesspecialiteit ‘Shot of the Day’, coquilles en huisgedraaide steak tartare gecombineerd met seizoensgebonden gerechten. Amse staat bekend om zijn visie over eten waarbij dagverse ingrediënten de hoofdrol spelen in gerechten.

Koesveld
“Na mijn koksopleiding, heb ik op mijn zeventiende restaurant Koesveld overgenomen dat behoorde tot de top 500 restaurants van Nederland. Na deze ervaringen als ondernemer, heb ik mijn eigen kookstudio in Den Haag opgericht onder de naam Umami. Ik werk graag met pure, eerlijke producten waarbij de smaken van ingrediënten de hoofdrol spelen in een gerecht. In de basis ben ik georiënteerd op de klassieke Franse keuken, maar wel op een vernieuwende en hippe manier. Restaurant Madestein had al diverse mooie klassiekers op de kaart staan. Ik heb enkele nieuwe specials aan de kaart toegevoegd zoals vleesspecialiteiten uit de Mibrasa houtskooloven, die bekend staat om de juiste garing van vlees in combinatie met hoogwaardige houtskool dat zorgt voor een mooie mix in smaak, textuur en geur,” aldus chefkok Greg Amse.

Over Madestein Restaurant & Events
Madestein Restaurant & Events is al meer dan 30 jaar een begrip in Den Haag en omstreken. Het restaurant staat bekend om haar mooie ligging direct aan het water in recreatiegebied Madestein. Naast het à la carte restaurant, is Madestein de ideale locatie voor bedrijfsfeesten, bruiloften, vergaderingen, recepties en besloten bijeenkomsten. Madestein is tevens aangemerkt als een officiële trouwlocatie waardoor hier ook huwelijksplechtigheden kunnen worden voltrokken. Het voorjaar en de zomer staan in het teken van watersport en recreatie op het naastgelegen meer. Voor meer informatie: www.madestein.nl

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Wet- en regelgeving Bezorgen
Veel overtredingen bij maaltijdbezorgers

De Inspectie SZW constateert veel overtredingen door horecabedrijven die eigen bezorgers in dienst hebben. Bij meer dan de helft van de gecontroleerde bedrijven gaat het mis. Het ontbreekt bij deze bedrijven vaak aan kennis over wat wettelijk is toegestaan. Bezorgers krijgen te weinig betaald, werke...

Awards Culinair
Mart Oude Luttikhuis wint kookwedstrijd Jeunes Chefs Rôtisseurs

De kookwedstrijd Jeunes Chefs Rôtisseurs Competition 2020 van Chaîne des Rôtisseurs is gewonnen door Mart Oude Luttikhuis. De pas 20-jarige chef van sterrestaurant De Bloemenbeek in De Lutte plaatst zich hiermee voor de internationale wedstrijd in Parijs later dit jaar. In Leerh...

Events Marketing
Wat doe jij met Nationale Pannenkoekendag?               

Op 20 maart vieren wij met zijn allen de ‘Nationale Pannenkoekendag’. Dit is de dag waarop pannenkoeken maken en het eten ervan centraal staat. Veel basisscholen vieren deze dag doormiddel van het bakken van pannenkoeken voor opa’s, oma’s en ouderinstellingen. Deze basisschol...

Bocuse d'Or
Team Bocuse NL ingeloot voor de Europese finale in Tallinn

The word is out! De organisatie van de wereldwijde kookwedstrijd Bocuse d’Or heeft vandaag bekendgemaakt dat team Bocuse d’Or Nederland is toegelaten tot het deelnemersveld van de Europese finale. Nederland hoort bij de 20 Europese landen die het tegen elkaar gaan opnemen in de Europese ...

Amsterdam Culinair
Restaurant Taiko verwelkomt internationale topchefs

Internationaal culinair bezoek voor het Conservatorium hotel in Amsterdam. De afgelopen twee dagen was de wereldberoemde chef Hisato Hamada, co-founder van het exclusieve members-only restaurant Wagyumafia in Tokio, te gast in de keuken van Taiko. Op uitnodiging van Schilo van Coevorden, executi...

Opening Rotterdam
Vernieuwd sterrenrestaurant Amarone Rotterdam heropent na brand

Restaurant Amarone in Rotterdam zal op 21 februari 2020 de deuren weer openen na de brand die het in augustus 2019 trof. Het sterrenrestaurant van chef-kok Jan van Dobben en gastvrouw-sommelier Yoshiko van Dobben-Takayama heeft een nieuwe inrichting gekregen met een vleugje Japan. Vleugje Japan i...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: