Greg Amse nieuwe chefkok Madestein

18 februari 2015 |
Greg Amse nieuwe chefkok Madestein<

Restaurant Madestein heeft een nieuwe chefkok aangetrokken: Greg Amse, onder meer bekend van kookstudio Umami en restaurant Koesveld. Amse
heeft de culinaire kaart van Madestein een metamorfose gegeven, hetgeen heeft geresulteerd in een mooie mix van klassiekers zoals vleesspecialiteit ‘Shot of the Day’, coquilles en huisgedraaide steak tartare gecombineerd met seizoensgebonden gerechten. Amse staat bekend om zijn visie over eten waarbij dagverse ingrediënten de hoofdrol spelen in gerechten.

Koesveld
“Na mijn koksopleiding, heb ik op mijn zeventiende restaurant Koesveld overgenomen dat behoorde tot de top 500 restaurants van Nederland. Na deze ervaringen als ondernemer, heb ik mijn eigen kookstudio in Den Haag opgericht onder de naam Umami. Ik werk graag met pure, eerlijke producten waarbij de smaken van ingrediënten de hoofdrol spelen in een gerecht. In de basis ben ik georiënteerd op de klassieke Franse keuken, maar wel op een vernieuwende en hippe manier. Restaurant Madestein had al diverse mooie klassiekers op de kaart staan. Ik heb enkele nieuwe specials aan de kaart toegevoegd zoals vleesspecialiteiten uit de Mibrasa houtskooloven, die bekend staat om de juiste garing van vlees in combinatie met hoogwaardige houtskool dat zorgt voor een mooie mix in smaak, textuur en geur,” aldus chefkok Greg Amse.

Over Madestein Restaurant & Events
Madestein Restaurant & Events is al meer dan 30 jaar een begrip in Den Haag en omstreken. Het restaurant staat bekend om haar mooie ligging direct aan het water in recreatiegebied Madestein. Naast het à la carte restaurant, is Madestein de ideale locatie voor bedrijfsfeesten, bruiloften, vergaderingen, recepties en besloten bijeenkomsten. Madestein is tevens aangemerkt als een officiële trouwlocatie waardoor hier ook huwelijksplechtigheden kunnen worden voltrokken. Het voorjaar en de zomer staan in het teken van watersport en recreatie op het naastgelegen meer. Voor meer informatie: www.madestein.nl

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Interieur
Fotoreportage The Streetfood Club

The Streetfood Club in Utrecht siert de cover van de aanstaande RestaurantKrant. De najaarseditie ligt tijdens het schrijven van dit bericht bij de drukker. Nog een paar dagen wachten en dan lees je hoe Joost en Wes, eigenaren van The Streetfood Club, dit machtige concept hebben ontwikkeld (niet all...

Bier
Kasteel Maurick Vught introduceert eigen kasteelbier met Oranje-Spaanse noot

Kasteel Maurick in Vught introduceert een ambachtelijk gebrouwen kasteelbier met de naam Heerlijke Hendrik. Het bier is geïnspireerd op prins Frederik Hendrik van Oranje die vanuit Kasteel Maurick in 1629 de strijd tegen de Spanjaarden leidde tijdens de belegering van ’s-Hertogenbosch. He...

Personalia Culinair
Prins Mauritshuis Blokzijl heeft nieuwe 'aanvoerder'

Net voor het sluiten van de transfermarkt op 2 september 2019 heeft het ‘kookteam Oranje’ zich versterkt met Seb Smit! Het huidige team van chefs komt onder zijn algehele leiding te staan en zal de verdere groei na de intensieve verbouw van het Prins Mauritshuis in smakelijke banen leide...

Food Awards
Soup & Bakery by De Verspillingsfabriek wint ABN AMRO Best Newcomer Retail Award

Soup & Bakery by De Verspillingsfabriek heeft op dinsdag 17 september de ‘ABN AMRO Best Newcomer Retail Award’ gewonnen. “Wat een fantastisch nieuws”, zegt Eric Habraken van De Verspillingsfabriek. “Ook voor HMSHost International en Amsterdam Airport Schiphol natuur...

Amsterdam Bezorgen
Welk eten bestellen Amsterdammers online? Check de lijst!

Deze week viert Deliveroo zijn vierde Nederlandse verjaardag. In 2015 werd het maaltijdplatform geïntroduceerd in Nederland en in september van dat jaar startte Deliveroo met het bezorgen van maaltijden in Amsterdam. Het gaf restaurants die geen eigen bezorgservice hadden de mogelijkheid om ...

Hotel Opening
Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum heeft een vernieuwd restaurant

Het is de natuur van Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum om verrassend en uniek te zijn voor al haar gasten. Deze keer was het tijd om het ontbijt- & lunchrestaurant van Woudschoten aan te pakken. Het restaurant heeft een eerlijk & puur restaurantconcept gekregen. Er is gebruik gemaak...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: