Gratis kraanwater tijdens Tour Utrecht

30 juni 2015 |
Gratis kraanwater tijdens Tour Utrecht<

Dorstige Tour-bezoekers krijgen aanstaande zaterdag tijdens de Grand Départ in Utrecht gratis kraanwater als de thermometer 25 graden of hoger
aangeeft.

Hitteplan
Op alle speciale publieksvenues waar de horeca met elkaar samenwerkt en hapjes en drankjes serveert, zal ook gratis kraanwater beschikbaar zijn voor de gasten. Het hitteplan treedt in werking vanaf 25 graden en dat lijkt het zeker te gaan worden. “We zijn voorbereid op de ontvangst van grote groepen mensen die op de venues even kunnen bijkomen en waar lekker frisse hapjes en koude drankjes beschikbaar zijn”, aldus voorzitter van KHN Utrecht Erik Derksen.

Kraanwater
Bij alle publieksvenues is drinken en eten verkrijgbaar en kunnen mensen rust opzoeken. De stad zal haar gastvrijheid tonen en het publiek kan gedurende de hele dag gratis kraanwater tappen bij een van de 21 kraanwaterpunten van Join the pipe. Als de temperatuur daadwerkelijk hoger dan 25 graden is, wordt bij de publieksvenues ook gratis kraanwater aangeboden.

Horeca-evenementen in Utrecht
De horeca organiseert veel evenementen tijdens de Grand Départ. De tour-teams en organisatie slapen in Utrechtse hotels. En de restaurants en cafés zorgen voor de culinaire verzorging op de publieksvenues. Zo zijn er evenementenpleinen met entertainment, speciale wielercafés, is er Tour-wijn en is de Tour in de horecabedrijven en op alle publiekslocaties op schermen te volgen. Een mooi voorbeeld is de Tour de Famille in het Griftpark waar horecabedrijven speciaal voor publiek met kinderen een programma hebben met het Jeugdjournaal, een zweefmolen en activiteiten van Disney Channel.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Coronacrisis
Laat ons jouw horecazaak zien: ben jij al 'coronaproof' ingericht?

Na een verplichte sluiting van 10 weken mag de horeca aanstaande maandag dan eindelijk weer open. Terrasstoelen worden uit het plastic gehaald, tapsystemen worden schoongemaakt en alle reserveringen worden keurig in tabellen opgenomen. De horeca is klaar voor een herstart. Hoewel de mogelijkheden...

Amsterdam Coronacrisis
Sterrenrestaurant Restaurant 212 introduceert luxueuze dinerboxen 

Het Amsterdamse Restaurant 212 brengt fine dining experiences naar mensen thuis met het nieuwe concept ‘212 at home’. Vanaf nu kun je culinair hoogstaande dinerboxen bestellen via de website en laten thuisbezorgen, bereid door de bekende topchefs Richard van Oostenbrugge en Thomas Groot....

Opening Coronacrisis
Grootste terras van Hoofddorp klaar voor heropening

Het grootste terras van Hoofddorp bij het Novotel Amsterdam Schiphol Airport opent op 1 juni weer haar deuren. General Manager Floris Licht hoopt vooral dat locals het terras vanaf deze dag weer weten te vinden. Novotel Amsterdam Schiphol Airport heeft een prachtig terras, waar tot wel zeventig m...

Opening
Café-Restaurant De Eendracht breidt uit met vestigingen in Blaricum en Hilversum 

Hoewel de meeste horecagelegenheden al blij zijn dat ze per 1 juni überhaupt weer open mogen, pakken de uitbaters van Café - Restaurant De Eendracht deze heropening wel heel rigoureus aan. Zij verwelkomen die dag namelijk twee nieuwe vestigingen in ’t Gooi. Café - Restau...

Economie Coronacrisis
Horeca al in eerste kwartaal zeer zwaar getroffen door de crisis

De horeca is een van de zwaarst getroffen sectoren door de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus. De omzet nam in het eerste kwartaal van 2020 met 14 procent af ten opzichte van het voorgaande kwartaal, meldt het CBS. Dit was de eerste omzetdaling in 7 jaar tijd. Het volume, de voor...

Bezorgen Vega
Supergewassen, eitwitvervangers en plantaardige melk over tien jaar normaal

Maaltijdplatform Deliveroo deed onderzoek* onder tech-minded Nederlanders van 18 jaar en ouder over de toekomst van voeding gedreven door techniek, zoals supergewassen, kweekvlees, 3D-geprint voedsel en persoonlijke voeding op basis van het eigen DNA. Zij blijken een sterke voorkeur te hebben voor &...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: