Gratis kraanwater tijdens Tour Utrecht

30 juni 2015 |
Gratis kraanwater tijdens Tour Utrecht

Dorstige Tour-bezoekers krijgen aanstaande zaterdag tijdens de Grand Départ in Utrecht gratis kraanwater als de thermometer 25 graden of hoger
aangeeft.

Hitteplan
Op alle speciale publieksvenues waar de horeca met elkaar samenwerkt en hapjes en drankjes serveert, zal ook gratis kraanwater beschikbaar zijn voor de gasten. Het hitteplan treedt in werking vanaf 25 graden en dat lijkt het zeker te gaan worden. “We zijn voorbereid op de ontvangst van grote groepen mensen die op de venues even kunnen bijkomen en waar lekker frisse hapjes en koude drankjes beschikbaar zijn”, aldus voorzitter van KHN Utrecht Erik Derksen.

Kraanwater
Bij alle publieksvenues is drinken en eten verkrijgbaar en kunnen mensen rust opzoeken. De stad zal haar gastvrijheid tonen en het publiek kan gedurende de hele dag gratis kraanwater tappen bij een van de 21 kraanwaterpunten van Join the pipe. Als de temperatuur daadwerkelijk hoger dan 25 graden is, wordt bij de publieksvenues ook gratis kraanwater aangeboden.

Horeca-evenementen in Utrecht
De horeca organiseert veel evenementen tijdens de Grand Départ. De tour-teams en organisatie slapen in Utrechtse hotels. En de restaurants en cafés zorgen voor de culinaire verzorging op de publieksvenues. Zo zijn er evenementenpleinen met entertainment, speciale wielercafés, is er Tour-wijn en is de Tour in de horecabedrijven en op alle publiekslocaties op schermen te volgen. Een mooi voorbeeld is de Tour de Famille in het Griftpark waar horecabedrijven speciaal voor publiek met kinderen een programma hebben met het Jeugdjournaal, een zweefmolen en activiteiten van Disney Channel.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Personeel Gastronomie
Vital Awick nieuwe chef van Harry’s Maastricht

Vital Awick heeft de afgelopen jaren gewerkt in diverse gerenommeerde zaken, zoals de Leuf in Ubachsberg, Rijks in Amsterdam en momenteel tweesterrenrestaurant Tribeca in Heeze waar hij werkt als keukenchef bij Jan Sobecki. Hij gaat zich onder Executive Chef Frank van Thiel volledig focussen op het ...

Interview Longread
Mens, Bedrijf & Visie: Peter Hein van Mulligen (CBS)

In de rubriek Mens, Bedrijf & Visie portretteert de redactie van De RestaurantKrant vooraanstaande personen in en rondom de horecabranche. De coronacrisis dendert als een donderwolk door de sector. In deze rubriek zetten we de mens, de visie en het bedrijf centraal. In deze aflevering een ges ...

Drinks
Talkshow voor foodies: De Nederlandse “Sherry Show”

Geïnspireerd op de bekende dagelijkse talkshows, start de door Europa gefinancierde campagne voor beschermde oorsprongsbenaming Sherry wijnen op de Nederlandse markt met een exclusieve “Sherry Show”. Deze dynamische kick-off wordt live uitgezonden vanuit de Balie in Amsterdam op ...

Corona
Fieldlab Cafés van start

Het Fieldlab evenement voor de horeca is vandaag van start gegaan in Utrecht. Vijf cafés in de Domstad doen mee aan het proefevenement, waarbij TNO kijkt of en hoe de gasten en het personeel zich houden aan de maatregelen en afspraken. Het proefevenement duurt tot en met aanstaande zaterdag ...

Achtergronden Gastronomie
Restaurant Bloei opent dit voorjaar

Restaurant Bloei opent dit voorjaar de deuren in een 155 jaar oud rijksmonument in Nieuwersluis-Breukelen. In de charmante villa aan de rivier de Vecht voorziet het restaurant haar gasten van verrassende gerechten die worden gekenmerkt door stijlvolle eenvoud, elegantie en pure smaken. Bij Bloei ...

Achtergronden Branded Content
Wise: het platform voor het boeken van een werkplek in de horeca

Vanaf de heropening kunnen horecaondernemers laptopgebruikers in de eigen zaak reguleren en ontvangen met Wise. Via het innovatieve platform bieden horecaondernemers werkplekken aan (thuis)werkers. Zo kunnen werkgevers, werknemers, freelancers en ondernemers geschikte werkplekken vinden, boeken en b ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: