Topchef verbindt zich aan NH Collection

21 oktober 2015 |
Topchef verbindt zich aan NH Collection<

De Amerikaanse chef-kok Grant Achatz, door Michelin bekroond met drie sterren voor zijn restaurant Alinea in Chicago, opent begin volgend jaar
een tijdelijk restaurant in NH Collection Eurobuilding in Madrid. Met de komst van Achatz verwelkomt NH Hotel Group de zesde sterrenchef binnen de keten.
Foto v.l.n.r.: Chef Dani García (Dani García Group), Grant Achatz (Executive chef of Aliena restaurant) en Hugo Rovira (managing director van NH Hotel Group Spanje, Portugal en Andorra)

Gastronomie
"NH Collection biedt gasten niet alleen het beste op het gebied van service, hospitality en innovatie, maar ook op culinair niveau. Met de komst van Grant Achatz hebben we de absolute top in huis en kunnen we onze gasten een unieke gastronomische ervaring bieden binnen de muren van één enkel hotel", aldus Hugo Rovira, managing director van NH Hotel Group Spanje, Portugal en Andorra.

NH Chefs
Andere chefs die verbonden zijn aan NH Hotel Group zijn: David Muñoz (3 voor DiverXo in NH Collection Eurobuilding), Jacob Jan Boerma (3* voor Restaurant De Leest in Vaassen, Consulting Chef voor NH Collection Grand Hotel "Krasnapolsky":http://www.hospitality-management.nl/?q=krasnapolsky&x=zoeken te Amsterdam), Paco Roncero (2* voor La Terraza del Casino in Madrid, Consulting Chef voor Restaurant DOMO in NH Collection Eurobuilding), Óscar Velasco (2* voor Santceloni in Hesperia Madrid), "Chris Naylor":http://www.derestaurantkrant.nl/?q=naylor&x=zoeken (1 voor Restaurant Vermeer in NH Barbizon Palace te Amsterdam).
Mirte Bouman

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Awards Culinair
De Librije 6 jaar op rij de beste

De winnaars van de zesde editie van de Restaurant Awards zijn zojuist bekend gemaakt. Vijfhonderd gerenommeerde chefs mochten ook dit jaar weer hun stem uitbrengen in twaalf verschillende categorieën. De Librije* (Zwolle) is voor de zesde keer op rij uitgeroepen tot 'Beste Restaurant van Ne...

Opening Den Haag
Nieuw restaurant opent in Zaal 3 van Het Nationale Theater

Op zaterdag 29 februari opent een nieuw restaurant in het Energiekwartier in Den Haag van de bedenkers van ñ: Restaurant Drie. Restaurant Drie is gelegen in de voormalige kantoren van de Electriciteitsfabriek in het centrum van Den Haag, omringd door een groen terras. Daarnaast dient Restaura...

Bezorgen Achtergronden
Brabanders eten vooral kip met carnaval 

Brabantse carnavalsvierders eten graag kip. Dat blijkt uit cijfers van maaltijdplatform Deliveroo. Op basis van data van de carnavalsdagen afgelopen jaren bekeek het bedrijf waar zij tijdens carnaval een piek in bestellingen kunnen verwachten, en waar de feestgangers per stad het meest zin in hebben...

Wet- en regelgeving Bezorgen
Veel overtredingen bij maaltijdbezorgers

De Inspectie SZW constateert veel overtredingen door horecabedrijven die eigen bezorgers in dienst hebben. Bij meer dan de helft van de gecontroleerde bedrijven gaat het mis. Het ontbreekt bij deze bedrijven vaak aan kennis over wat wettelijk is toegestaan. Bezorgers krijgen te weinig betaald, werke...

Awards Culinair
Mart Oude Luttikhuis wint kookwedstrijd Jeunes Chefs Rôtisseurs

De kookwedstrijd Jeunes Chefs Rôtisseurs Competition 2020 van Chaîne des Rôtisseurs is gewonnen door Mart Oude Luttikhuis. De pas 20-jarige chef van sterrestaurant De Bloemenbeek in De Lutte plaatst zich hiermee voor de internationale wedstrijd in Parijs later dit jaar. In Leerh...

Events Marketing
Wat doe jij met Nationale Pannenkoekendag?               

Op 20 maart vieren wij met zijn allen de ‘Nationale Pannenkoekendag’. Dit is de dag waarop pannenkoeken maken en het eten ervan centraal staat. Veel basisscholen vieren deze dag doormiddel van het bakken van pannenkoeken voor opa’s, oma’s en ouderinstellingen. Deze basisschol...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: