Topchef verbindt zich aan NH Collection

21 oktober 2015 |
Topchef verbindt zich aan NH Collection

De Amerikaanse chef-kok Grant Achatz, door Michelin bekroond met drie sterren voor zijn restaurant Alinea in Chicago, opent begin volgend jaar
een tijdelijk restaurant in NH Collection Eurobuilding in Madrid. Met de komst van Achatz verwelkomt NH Hotel Group de zesde sterrenchef binnen de keten.
Foto v.l.n.r.: Chef Dani García (Dani García Group), Grant Achatz (Executive chef of Aliena restaurant) en Hugo Rovira (managing director van NH Hotel Group Spanje, Portugal en Andorra)

Gastronomie
"NH Collection biedt gasten niet alleen het beste op het gebied van service, hospitality en innovatie, maar ook op culinair niveau. Met de komst van Grant Achatz hebben we de absolute top in huis en kunnen we onze gasten een unieke gastronomische ervaring bieden binnen de muren van één enkel hotel", aldus Hugo Rovira, managing director van NH Hotel Group Spanje, Portugal en Andorra.

NH Chefs
Andere chefs die verbonden zijn aan NH Hotel Group zijn: David Muñoz (3 voor DiverXo in NH Collection Eurobuilding), Jacob Jan Boerma (3* voor Restaurant De Leest in Vaassen, Consulting Chef voor NH Collection Grand Hotel "Krasnapolsky":http://www.hospitality-management.nl/?q=krasnapolsky&x=zoeken te Amsterdam), Paco Roncero (2* voor La Terraza del Casino in Madrid, Consulting Chef voor Restaurant DOMO in NH Collection Eurobuilding), Óscar Velasco (2* voor Santceloni in Hesperia Madrid), "Chris Naylor":http://www.derestaurantkrant.nl/?q=naylor&x=zoeken (1 voor Restaurant Vermeer in NH Barbizon Palace te Amsterdam).
Mirte Bouman

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Economie Corona
20 procent van de Nederlandse restaurants verwacht de deuren nooit meer te openen

Uit recent onderzoek van WijnSpijs blijkt dat 20 procent van de 1200 samenwerkende restaurateurs ernstige twijfels heeft over het voortbestaan van hun levenswerk. Het evenementenbureau WijnSpijs.nl verzorgde in samenwerking met 1200 restaurants in Nederland en België de culinaire WijnSpijs Wand ...

Achtergronden Corona
KIPPENTENT deelt snert uit aan zorgmedewerkers verpleeghuis

Vandaag heeft KIPPENTENT hun huisgemaakte snert uitgedeeld aan alle zorgmedewerkers van verpleeghuis Veenstaete in Kortenhoef (Wijdemeren). Hiermee willen ze hen een hart onder de riem steken en hun grote waardering uiten voor het geweldige werk van deze mensen tijdens de coronacrisis. De KIPPENT ...

Achtergronden Gastronomie
Horecaondernemer Han Ji over de horecatrends in 2021

2020 was voor horecaondernemers een onstuimig jaar, om het zacht uit te drukken. De komst van het coronavirus zorgde ervoor dat de horeca meerdere malen de deuren moest sluiten, ondernemers inkomsten misliepen, en creativiteit en support van de (lokale) consument een must was om te overleven. Wat st ...

Drinks Corona
2020 was ook voor bierbrouwers een rampjaar

De bierverkoop is in Nederland in 2020 met 14% gedaald ten opzichte van 2019. In de horeca en evenementenbranche was de daling zelfs ruim 58%. Dit is uiteraard het gevolg van de COVID-19-maatregelen. Sinds het (opnieuw) sluiten van de horeca in oktober zien we dat de verkoop van bier daar met 89% is ...

Personeel Achtergronden
Bekende gezichten van Château Neercanne nemen afscheid

Château Neercanne kondigt aan dat twee bekende gezichten van Château Neercanne per 1 maart aanstaande afscheid gaan nemen vanwege een volgende stap in hun carrière. Maître d’Hotel Dennis Lemmens maakt promotie binnen Oostwegel Collection en wordt Food & Beverage Ma ...

Wet- en regelgeving Corona
NOW 3: helft toekenningen naar horeca en detailhandel

UWV heeft in totaal ruim 77.000 aanvragen toegekend voor de derde periode van de Tijdelijke Noodmaatregel Overbrugging Werkgelegenheid (NOW). Deze werkgevers hebben samen zo’n 1,3 miljoen mensen in dienst. Inmiddels heeft UWV 1,7 miljard euro aan voorschotten overgemaakt aan deze werkgevers. D ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: