't Goude Hooft geeft overnachting weg

13 juli 2015 |
't Goude Hooft geeft overnachting weg<

Afgelopen maand vierde de huiskamer van Den Haag, hotel-restaurant ’t Goude Hooft, alweer haar 3e verjaardag. En wie jarig is, trakteert! "Wanneer
een restaurant zoveel jaar open is, zie ik regelmatig dat men simpelweg een kortingsactie op een menu hanteert, maar dat is de makkelijkste weg en niet origineel", aldus Jan van Asselt, eigenaar van ’t Goude Hooft. "Ik heb met mijn managementteam besproken dat ik iets voor een ander, die het echt verdiend heeft, wil doen." En zo geschiedde…

Winnen
Op de verjaardag, 4 juni, heeft ’t Goude Hooft een Facebookactie opgezet, waarbij men een overnachting in één van de 8 luxe suites, inclusief ontbijt, diner en 2 bioscoopkaartjes kon winnen. Men maakte hier kans op door te reageren aan wie zij dit cadeau wilde doen en natuurlijk ook waarom.

13.000 mensen
Binnen korte tijd kwam er een stroom aan reacties binnen en hebben bijna 13.000 mensen dit bekeken. De reacties waren zeer divers, van ‘voor zijn verjaardag’ tot ‘zij werkt zo hard’ en van ‘zij staat altijd voor me klaar’ tot ‘omdat hij nog nooit in Den Haag is geweest’. Na alle reacties te hebben doorgenomen is onlangs de prijs overhandigd aan de moeder van Alice Prenger. ‘Na het lezen van deze reactie kregen we allemaal kippenvel’ vertelt Jan.

Prijs
"Alice Prenger en haar moeder hebben wij uitgenodigd in ’t Goude Hooft om de prijs te komen ontvangen", aldus Gerben van den Berg, salesmanager, "De moeder van Alice vertelde direct dat ze enorm blij was met deze prijs, want haar dochter had haar, zonder dat zij het wist, genomineerd omdat mevrouw op 24 december haar man heeft verloren, na een ziektebed van 2 weken, en dat zijzelf momenteel in reservetijd leeft. Dat ze dit mocht meemaken vond zij heel bijzonder. Omdat ze ’t Goude Hooft nog van vroeger tijden kende, vond ze het zeer interessant om te zien dat het huidige Goude Hooft nu ook een feestzaal, Club 1660, heeft, een trouw-/vergader-/dinerzaal, de Ridderzaal en 8 luxe suites." Binnenkort zal de moeder van Alice gaan genieten van een heerlijk diner, overnachting en luxe ontbijt.

_

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Interview Longread
Interview: tijd voor meer vrouwen in de sterrenkeuken?

Vrouwelijke koks zijn nog (te) dun gezaaid, maar de aanstormende talenten Tess de Groot en Femke Klaassen, die bij respectievelijk Aan de Poel en De Librije werken, hebben een glansrijke toekomst in het verschiet. Ik spreek ze in De Librije, het driesterrenrestaurant in Zwolle en bespreek hun ervari...

Opening
Poké Perfect nu ook in Almere geopend

Onlangs is aan de Grote Markt een vestiging geopend van Poké Perfect. In dit restaurant staan gerechten op het menu die zijn geïnspireerd op de Hawaiiaanse keuken met poké bowls als basis. Bij Poké Perfect kunnen klanten terecht voor een snelle, heerlijke en bovendien gezon...

Economie Coronacrisis
Vooral horecaondernemers maken zich zorgen over voortbestaan onderneming

Het vertrouwen in het voortbestaan bij de huidige economische situatie is in juni in nagenoeg alle sectoren van het niet-financiële bedrijfsleven toegenomen. In de meeste sectoren dacht meer dan de helft van de bedrijven in juni minstens nog een jaar te bestaan. In mei was dit nog alleen in de ...

Koffie & thee Longread
Koffiekennis: alles over koffievarianten

Specialty coffee is in de afgelopen jaren steeds populairder geworden in Nederland. In de horeca is koffie essentieel, net als in B&B en dan zeker bij het ontbijt. Omdat specialty coffees steeds gangbaarder zijn, is het verstandig om eens in deze donkerbruine materie te duiken. Want wat is speci...

Wet- en regelgeving Bezorgen
Plotseling tekort van 2500 maaltijdbezorgers

Door een overnacht ingevoerde maatregel van staatssecretaris Tamara van Ark van sociale zaken zitten duizenden cafetaria’s, snackbars en frituren van de ene op de andere dag met een tekort van 2500 maaltijdbezorgers. Afgelopen maandag maakte Van Ark bekend dat maaltijdbezorgers voortaan min...

Blog
Blog Jeannine Sok: Respect? Ja graag!

De horeca is nu weer een maand open. De medewerkers zijn blij om weer gasten te mogen verwennen en in de watten te leggen, want dat is waar het vak om draait. Maar sommige gasten gaan over grenzen heen, die van de nieuwe wet, van jou en van de gastvrijheid. Respectloos, terwijl je als restaurant zo ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: