't Goude Hooft geeft overnachting weg

13 juli 2015 |
't Goude Hooft geeft overnachting weg<

Afgelopen maand vierde de huiskamer van Den Haag, hotel-restaurant ’t Goude Hooft, alweer haar 3e verjaardag. En wie jarig is, trakteert! "Wanneer
een restaurant zoveel jaar open is, zie ik regelmatig dat men simpelweg een kortingsactie op een menu hanteert, maar dat is de makkelijkste weg en niet origineel", aldus Jan van Asselt, eigenaar van ’t Goude Hooft. "Ik heb met mijn managementteam besproken dat ik iets voor een ander, die het echt verdiend heeft, wil doen." En zo geschiedde…

Winnen
Op de verjaardag, 4 juni, heeft ’t Goude Hooft een Facebookactie opgezet, waarbij men een overnachting in één van de 8 luxe suites, inclusief ontbijt, diner en 2 bioscoopkaartjes kon winnen. Men maakte hier kans op door te reageren aan wie zij dit cadeau wilde doen en natuurlijk ook waarom.

13.000 mensen
Binnen korte tijd kwam er een stroom aan reacties binnen en hebben bijna 13.000 mensen dit bekeken. De reacties waren zeer divers, van ‘voor zijn verjaardag’ tot ‘zij werkt zo hard’ en van ‘zij staat altijd voor me klaar’ tot ‘omdat hij nog nooit in Den Haag is geweest’. Na alle reacties te hebben doorgenomen is onlangs de prijs overhandigd aan de moeder van Alice Prenger. ‘Na het lezen van deze reactie kregen we allemaal kippenvel’ vertelt Jan.

Prijs
"Alice Prenger en haar moeder hebben wij uitgenodigd in ’t Goude Hooft om de prijs te komen ontvangen", aldus Gerben van den Berg, salesmanager, "De moeder van Alice vertelde direct dat ze enorm blij was met deze prijs, want haar dochter had haar, zonder dat zij het wist, genomineerd omdat mevrouw op 24 december haar man heeft verloren, na een ziektebed van 2 weken, en dat zijzelf momenteel in reservetijd leeft. Dat ze dit mocht meemaken vond zij heel bijzonder. Omdat ze ’t Goude Hooft nog van vroeger tijden kende, vond ze het zeer interessant om te zien dat het huidige Goude Hooft nu ook een feestzaal, Club 1660, heeft, een trouw-/vergader-/dinerzaal, de Ridderzaal en 8 luxe suites." Binnenkort zal de moeder van Alice gaan genieten van een heerlijk diner, overnachting en luxe ontbijt.

_

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Wet- en regelgeving
Loondoorbetaling bij ziekte en re-integratie wordt en duidelijker

Veel werkgevers in de horeca hebben moeite met de verplichting om het loon door te betalen van zieke werknemers. Ook zijn zij verantwoordelijk voor de re-integratie, al zijn zij zich daar vaak niet van bewust. Om werkgevers te ontzorgen, komt er per 1 januari 2020 een nieuw pakket aan maatregelen...

trends
Han Ji adviseert: Trends in 2019 en hoe hier als eigenaar mee om te gaan

De restaurantbranche was het afgelopen jaar onderhevig aan veel veranderingen: een belastingverhoging, toenemende concurrentie, de opkomst van nieuwe restaurantconcepten en een vervaging van horeca-segmenten. Stuk voor stuk ontwikkelingen waardoor traditionele horecaondernemers hun omzet zagen dalen...

Columns Blog
De kroon op je werk

Soms duizelt het mij van de ranglijsten in onze branche. Zo heb je de beste van de beste volgens de Lekker, GaultMillau of Michelingids. De verkiezing van de leukste, smakelijkste of meest duurzame. Dan draait het weer om het fraaiste design, beste concept of zit je in een competitie om de hoogste o...

Events Culinair
Rising star Dennis Huwaë aangekondigd als nieuwe gast chef bij Restaurant Hemingway

Na het succes van het gast chef evenement met Syrco Bakker kondigt Restaurant Hemingway nu de volgende gast chef aan. Chef Torben Bouterse zal op 3 april 2020 de handen ineen slaan met ‘rising star’ Dennis Huwaë van Restaurant Daalder in Amsterdam. Deze chef staat bekend om het str...

Amsterdam Opening Internationaal
TOZI Restaurant & Bar na Londen nu ook in Amsterdam [foto's]

Op 8 november 2019 opende TOZI Restaurant & Bart haar deuren voor het Nederlandse publiek. Na zes succesvolle jaren in het hart van Victoria, Londen – en een vriendschap die twee keer zo groot is – kondigen chef-kok Maurilio Molteni en Senior Restaurant Manager, Stefano Meloni, met t...

Lekkerste Lunchroombroodje Awards
Villa Heidetuin heeft het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland

Het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland vind je dit jaar in Bergen op Zoom. De inzending van Villa Heidetuin gooide hoge ogen bij alle juryleden. Het winnende broodje heet ‘Gegrilde Aubergineburger’ en kan naar wens als vegetarisch gerecht besteld worden. De mystery jury was vol ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: