Gijs Hoevenaars (De Lindehof**) start nieuw avontuur met Theo van Lith

Auteur: Redactie
Ondernemen 3 juli 2024
Gijs Hoevenaars (De Lindehof**) start nieuw avontuur met Theo van Lith

Gijs Hoevenaars, chef bij De Lindehof** slaat een nieuwe weg in met Theo van Lith, eigenaar van Muggels Wine & Dine. Met ingang van 28 augustus 2024 gaat het restaurant verder onder de naam Muggels by Gijs. Niet alleen de naam verandert, maar ook het concept wordt verfijnd. 

“Het is tijd voor een nieuw hoofdstuk”, aldus Theo van Lith. Van Lith is sinds 2020 eigenaar en gastheer van het Udense restaurant. Onder zijn leiding is Muggels uitgegroeid tot een gevestigde naam en populaire eetgelegenheid in de regio. “Ik wil restaurant Muggels naar nieuwe hoogten brengen, onze culinaire inbreng nog meer verbeteren en om onze gasten een onvergetelijke eetervaring en beleving te bieden.”

Gijs Hoevenaars was achttien jaar lang een vertrouwd gezicht en vaste waarde in De Lindehof** van Soenil Bahadoer. Hij begon als jonge leerling en werkte zich op tot chef de cuisine, maar per juli verlaat Gijs De Lindehof om zijn eigen restaurant te openen. “Het waren bijzondere en leerzame jaren bij De Lindehof, maar nu is het tijd voor een nieuw avontuur”, aldus Hoevenaars.

Muggels by Gijs

Vanaf 28 augustus slaan Theo en Gijs de handen ineen onder de naam Muggels by Gijs. Deze naam markeert een nieuwe start met een verfijnd culinair concept. “Muggels by Gijs wordt een casual restaurant met een hoogwaardig menu. We bouwen samen voort op het shared dining-concept, maar zullen het verder verfijnen met mooie en ecologische producten”, aldus Gijs, die als chef-kok en mede-eigenaar zijn expertise en passie toevoegt aan het Udense restaurant.

Theo blijft actief als gastheer en mede-eigenaar. Hij kijkt uit naar de komst van Gijs: “Gijs is een gevierde chef-kok en brengt een schat aan ervaring en culinaire expertise mee. Met zijn creativiteit en innovatievermogen brengt hij onze eetervaring naar nieuwe hoogte.”

Blijf op de hoogte!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van het laatste restaurantnieuws en twee keer per week de digitale nieuwsbrief van De RestaurantKrant ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief.

 

Overig nieuws