Gerrit Greveling horecamanager golfclub

9 mei 2012 |
Gerrit Greveling horecamanager golfclub

Gerrit Greveling is benoemd tot nieuwe horecamanager van golfclub The Dutch in Spijk. Greveling ziet zijn nieuwe baan als "een aansprekende en nieuwe uitdaging".

Ambitieus project
Gerrit Greveling: “Na 32 jaar Michelin sterrenrestaurants is zo’n ambitieus project als The Dutch een aansprekende en nieuwe uitdaging voor mij. The Dutch is een fantastische plek en ik verheug me erop om te gaan helpen om de top van het bedrijfsleven daar gastvrij te ontvangen."

Ontmoetingsplaats
"Met goed gastheerschap, culinaire hoogtepunten en een ongedwongen sfeer ga ik er met mijn team aan bijdragen dat The Dutch een onovertroffen ontmoetingsplaats wordt voor de members en hun gasten.”

Sinds 1985 staat Greveling onafgebroken in de Lekker top-100, eerst als chef de cuisine van De Bokkedoorns in Overveen en vervolgens van Chalet Royal in Den Bosch.

Greveling mag zich SVH Meesterkok noemen en is voorzitter van Alliance Gastronomique. In Europa is hij de eerste en enige chef die de GaultMillau Award Wijn-Spijs Specialist op zijn naam heeft staan.

Op de foto: Gerrit Greveling te midden van de founders van de golfclub

Frank Lindner

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Economie Corona
2670 nieuwe horecaondernemingen sinds eerste lockdown

Coronacrisis of niet, het aantal horecaondernemingen stijgt. Sinds de eerste lockdown, in maart 2020, zijn er 2670 horecazaken bij gekomen. Hiermee heeft de verwachte kaalslag in de horeca dus niet plaatsgevonden. Cijfers van de Kamer van Koophandel (KvK) maken inzichtelijk dat er nu ruim 74.000 ...

Corona
Verspreiding Britse coronamutatie slecht nieuws voor de horeca?

Het Outbreak Management Team (OMT) laat weten zich zorgen te maken over de verspreiding van de Britse coronamutatie in ons land. In meest recente advies worden deze zorgen gedeeld. Ook worden strengere maatregelen niet uitgesloten. Welke dat zijn, is nog niet bekend, alhoewel de avondklok al besprok ...

Economie Corona
20 procent van de Nederlandse restaurants verwacht de deuren nooit meer te openen

Uit recent onderzoek van WijnSpijs blijkt dat 20 procent van de 1200 samenwerkende restaurateurs ernstige twijfels heeft over het voortbestaan van hun levenswerk. Het evenementenbureau WijnSpijs.nl verzorgde in samenwerking met 1200 restaurants in Nederland en België de culinaire WijnSpijs Wand ...

Achtergronden Corona
KIPPENTENT deelt snert uit aan zorgmedewerkers verpleeghuis

Vandaag heeft KIPPENTENT hun huisgemaakte snert uitgedeeld aan alle zorgmedewerkers van verpleeghuis Veenstaete in Kortenhoef (Wijdemeren). Hiermee willen ze hen een hart onder de riem steken en hun grote waardering uiten voor het geweldige werk van deze mensen tijdens de coronacrisis. De KIPPENT ...

Achtergronden Gastronomie
Horecaondernemer Han Ji over de horecatrends in 2021

2020 was voor horecaondernemers een onstuimig jaar, om het zacht uit te drukken. De komst van het coronavirus zorgde ervoor dat de horeca meerdere malen de deuren moest sluiten, ondernemers inkomsten misliepen, en creativiteit en support van de (lokale) consument een must was om te overleven. Wat st ...

Drinks Corona
2020 was ook voor bierbrouwers een rampjaar

De bierverkoop is in Nederland in 2020 met 14% gedaald ten opzichte van 2019. In de horeca en evenementenbranche was de daling zelfs ruim 58%. Dit is uiteraard het gevolg van de COVID-19-maatregelen. Sinds het (opnieuw) sluiten van de horeca in oktober zien we dat de verkoop van bier daar met 89% is ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: