Gerenommeerde chefs runnen pop-up snackbar

31 mei 2019 | Thijs Jacobs

Hier proosten we op: Bacchus Wijnfestival organiseert in juni weer het gezelligste wijnfestival van 't land in het Amsterdamse Bos en ELLE is daar bij. En niet zomaar. Bacchus en ELLE Eten bundelen hun liefde voor wijn en spijs samen in een levensechte ELLE Eten X Bacchus Snackbar. Nu is dit natuurlijk geen gewone snackbar. Bereid je voor op culinaire hoogstandjes, haute friture van de bovenste plank, gemaakt door gerenommeerde chefs. Iedere dag neemt een van de chefs de culinaire leiding in de snackbar en staat er een vernieuwende en creatieve versie van zijn favoriete midnight snack op het menu.  

Kijkje in de keuken 

De snackbar kent een wisselend aanbod speciaal gemaakt door ELLE Eten en Bacchus-geselecteerde koks die dit wijnfeest in juni op gepaste wijze zullen invullen. De organisatoren laten nog niet te veel los over wat zij gaan maken. Maar we geven jullie alvast een kleine preview over wie er straks de keet overnemen. Bereid je voor op snacks van Jos Timmer van De Kas, sterren-chef Pascal Jalhay en Michael Wolf van Wolf Atelier. 

Bacchus Wijnfestival 

Eten, lekkere wijnen, muziek en dat allemaal op een toplocatie. Wat wil een mens nog meer? Bacchus Wijnfestival zorgt ervoor dat jij in de zomerse sferen komt, zeker nu het weer dat nog niet heeft gedaan. Dit wordt er een die je niet wilt missen. 

Wat te doen? ELLE Eten X Bacchus Snackbar 

Waar? Bacchus Wijnfestival, Amsterdamse Bos 

Wanneer? 7 t/m 10 juni en 14 t/m 16 juni 

Kost dat? € 15 toegangsticket incl. wijnglas 

Meer info? Bacchus Wijnfestival, ELLE eten website en de social kanalen 

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Amsterdam Bezorgen
Welk eten bestellen Amsterdammers online? Check de lijst!

Deze week viert Deliveroo zijn vierde Nederlandse verjaardag. In 2015 werd het maaltijdplatform geïntroduceerd in Nederland en in september van dat jaar startte Deliveroo met het bezorgen van maaltijden in Amsterdam. Het gaf restaurants die geen eigen bezorgservice hadden de mogelijkheid om ...

Hotel Opening
Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum heeft een vernieuwd restaurant

Het is de natuur van Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum om verrassend en uniek te zijn voor al haar gasten. Deze keer was het tijd om het ontbijt- & lunchrestaurant van Woudschoten aan te pakken. Het restaurant heeft een eerlijk & puur restaurantconcept gekregen. Er is gebruik gemaak...

Awards Culinair
Joost Deurloo is Nederlands Kampioen Oestersteken

Afgelopen maandag heeft in Brasserie 'De Vluchthaven' te Bruinisse voor de zevende keer het Premier Nederlands Kampioenschap Oestersteken plaatsgevonden. Van de twaalf aangemelde deelnemers, werd uiteindelijk na verschillende rondes wederom Joost Deurloo voor de derde keer op een rij en vier...

''Met het complete Horeko systeem kunnen we sturen op onze twee grootste kostenposten''

Villa Ruimzicht – een elegant en modern hotel met een restaurant en bar waar iedereen zich thuisvoelt, of je nu in driedelig pak of in je korte broek binnen komt lopen. In de tuin van de villa vertelt chef Bjorn Massop over zijn passie voor lokale producten, zijn drang naar een goed georganise...

Columns
Column Sico de Moel: boer zoekt (kaas)vrouw

"En voor de heer met lactose intolerantie: een kaasplankje met bijzondere Hollandse kazen." Gasten met een serieuze lactose-intolerantie hebben altijd een pilletje bij zich, voor als het misgaat. Die kijken dan ook niet vreemd op als ik hun crème brûlée vervang door een...

Awards Culinair
Dit zijn de 10 beste nieuwe restaurants in Nederland

En de winnaar is... Gisteravond was de bekendmaking van de winnaars van TheFork Restaurants Awards 2019. 31 Nederlandse topchefs nomineerden 31 nieuwe restaurants. Vervolgens was het aan de gast om te stemmen. Wie de trotse winnaars zijn, lees je hieronder: De winnaars van TheFork Restaurants Awa...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: