Gerenommeerde chefs runnen pop-up snackbar

31 mei 2019 | Thijs Jacobs

Hier proosten we op: Bacchus Wijnfestival organiseert in juni weer het gezelligste wijnfestival van 't land in het Amsterdamse Bos en ELLE is daar bij. En niet zomaar. Bacchus en ELLE Eten bundelen hun liefde voor wijn en spijs samen in een levensechte ELLE Eten X Bacchus Snackbar. Nu is dit natuurlijk geen gewone snackbar. Bereid je voor op culinaire hoogstandjes, haute friture van de bovenste plank, gemaakt door gerenommeerde chefs. Iedere dag neemt een van de chefs de culinaire leiding in de snackbar en staat er een vernieuwende en creatieve versie van zijn favoriete midnight snack op het menu.  

Kijkje in de keuken 

De snackbar kent een wisselend aanbod speciaal gemaakt door ELLE Eten en Bacchus-geselecteerde koks die dit wijnfeest in juni op gepaste wijze zullen invullen. De organisatoren laten nog niet te veel los over wat zij gaan maken. Maar we geven jullie alvast een kleine preview over wie er straks de keet overnemen. Bereid je voor op snacks van Jos Timmer van De Kas, sterren-chef Pascal Jalhay en Michael Wolf van Wolf Atelier. 

Bacchus Wijnfestival 

Eten, lekkere wijnen, muziek en dat allemaal op een toplocatie. Wat wil een mens nog meer? Bacchus Wijnfestival zorgt ervoor dat jij in de zomerse sferen komt, zeker nu het weer dat nog niet heeft gedaan. Dit wordt er een die je niet wilt missen. 

Wat te doen? ELLE Eten X Bacchus Snackbar 

Waar? Bacchus Wijnfestival, Amsterdamse Bos 

Wanneer? 7 t/m 10 juni en 14 t/m 16 juni 

Kost dat? € 15 toegangsticket incl. wijnglas 

Meer info? Bacchus Wijnfestival, ELLE eten website en de social kanalen 

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Blog Coronacrisis
Fernando Jonker, Dagboek in crisistijd: parelhoen en guilty pleasures

Joris Bijdendijk van restaurant RIJKS heeft volgens mij direct op het moment dat hij te horen kreeg dat de horeca moest sluiten, besloten om te gaan bezorgen. Ik volg hem op Instagram en een diepe buiging voor zijn organisatorische kwaliteiten. Over de duizend gerechten gingen de afgelopen dagen doo...

Interview Coronacrisis
"Flinke huurverlaging is voor horecaondernemers nu zeker mogelijk"

Hotelier Bart Reints Bok, directeur/eigenaar van Charme Hotels, houdt voor hotelvakblad Hospitality Management een 'coronadagboek' bij. Hij vertelde daarin over de niet zo heel nette handelswijze van Emesa, bekend van Vakantievelingen.nl en onderdeel van Talpa, en de annuleringspraktijken bi...

Coronacrisis
Kabinet beslist 31 maart over maatregelen die gelden tot en met 6 april

Het kabinet besluit volgende week dinsdag 31 maart hoe het land verdergaat in de strijd tegen het coronavirus. De maatrgelen die tot en met 6 april gelden, waaronder het sluiten van eet- en drinkgelegenheden, musea en thuiswerken, worden dan verder besproken. Er is nog geen duidelijkheid over wannee...

Blog Coronacrisis
Fernando Jonker, Dagboek in crisistijd: Een 'gedwongen' test-case

Mark en ik lopen al een tijdje rond met het idee om een tweede restaurant te openen: 'Fernando’s kookt'. Een restaurant waar we op een toegankelijke manier comfort-food willen aanbieden. Zowel in het restaurant, als afhaal- én bezorgdienst. Het is voor nu nog verre toekomstm...

Rotterdam
De Euromast is verkocht

Bijna 20 jaar geleden begon Willem Tieleman met het exploiteren van de de Euromast, iconisch silhouette in de skyline van Rotterdam. In 2016 was het tijd voor een nieuwe stap, en dat was eigenaar van het imposante bouwwerk worden. Investeringen die voor die tijd niet werden gedaan, konden nu volo...

Personeel Coronacrisis
FNV Horeca heeft grote zorgen over tijdelijke en flexibele contracten

Met het pakket aan maatregelen dat het kabinet vorige week aankondigde zijn er bij veel werkenden in de horeca zorgen over werk en inkomen weggenomen. Echter blijft de toekomst onzeker, zeker voor medewerkers met een flexibel of tijdelijk contract. Ondanks het pakket aan maatregelen die ervoor mo...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: