Gerechten Bocuse d'Or zijn uitgeserveerd!

11 mei 2016
Gerechten Bocuse d'Or zijn uitgeserveerd!

De vis- en vleesgerechten van de Bocuse d'Or zijn vanmiddag uitgeserveerd. Het visgerecht van steur was onder meer verrijkt met
tomaten, kaviaar van de steur, asperges, beure blanc en, hoe kan het ook anders, hollandaisesaus.

*Visgerecht*

Het visgerecht van steur was onder meer verrijkt met tomaten, kaviaar van de steur, asperges, beure blanc en, hoe kan het ook anders, hollandaisesaus.

*Vleesgerecht*

Het vleesgerecht, hertenkalf, werd gepresenteerd op wat volgens de presentatoren een 'uniek en spectaculaire' ondergrond was. Het leek op een gespannen dierenvel en is verrijkt met veel kunstzinnige verwijzingen naar het hertengewei. De hertenkalf werd geserveerd met sinaasappel, gerookte bacon, aubergine, miso, gember en wortel. De sinaasappel en wortel verzorgden vanzelfsprekend de oranje link met Nederland.


~Christel Tuin~

Overig nieuws