Geopend: Restaurant waar 90's Hollywood en Spanje samenkomen op Zuidas

Auteur: Redactie
Opening 25 oktober 2023
Geopend: Restaurant waar 90's Hollywood en Spanje samenkomen op Zuidas

Op de negentiende verdieping van hotel INNSiDE by Meliá opent Younique Concepts het horecaconcept ‘Hasta La Vista, Baby!’. Het is een fast-casual restaurant met een Spaans-Portugese keuken.

‘Hasta La Vista, Baby!’ onderscheidt zich van andere sky bars en restaurants door haar veelzijdige concept. Dit begint al bij het interieur waarin de elegantie van Hollywood in de jaren negentig samenkomt met Spaanse invloeden. De ruim opgezette locatie is geschikt voor evenementen en diners. Een slimme indeling zorgt ervoor dat iedere hoek een andere ervaring biedt; van relaxen op een sofa, tot drankjes aan de centrale bar - en tegelijkertijd open keuken - tot genieten van een panoramisch uitzicht vanaf de tribune.

INNSiDE by Meliá, het hotel waarin ‘Hasta La Vista, Baby!’ zich bevindt, maakt deel uit van een van de wereldwijde vestigingen van hotelketen Meliá. Ondernemers Sven en Joseph, oprichters van hospitality group Younique Concepts, schudden in 2022 de hand met Meliá voor een eerste samenwerking. Hierbij kreeg Younique Concepts de kans om drie horecaconcepten te creëren en te realiseren op de Zuidas locatie. Naast ‘Hasta La Vista, Baby!’, opende ook restaurant Tierra in de lobby van het hotel en het lunchconcept MOST in het naastgelegen 2Amsterdam. 

‘Hasta La Vista, Baby!’ bevindt zich op slechts drie minuten lopen van metrohalte Amsterdam-Zuid, op Eduard van Beinumstraat 40. De lift op de begane grond biedt zowel hotelgasten als Amsterdammers iedere dag vanaf 17 uur toegang tot het restaurant op de negentiende verdieping.

Blijf op de hoogte!

Twee keer per week het actuele en relevante restaurantnieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws