Flevoland: genomineerde horecaondenemers

7 oktober 2014 |
Flevoland: genomineerde horecaondenemers<

Het regiobestuur van Koninklijke Horeca Nederland Flevoland heeft vier horecaondernemers genomineerd voor de Meest Markante Horecaondernemer
in de regio Flevoland 2014/2015. De heer Van Beek van Café-restaurant Eindeloos, Mevrouw Staarman van Restaurant Schokkerhaven, de heren Botter en Titulaer van Brasserie de Houtrib en de heer en mevrouw Dekker van Frieteria/Dubbeldekker dingen mee naar de titel. Deze bedrijven worden komende weken bezocht door de jury. Op 28 oktober 2014 wordt bekend gemaakt wie van deze ondernemers zich de komende 1,5 jaar de Meest Markante Horecaondernemer van Flevoland mag noemen.

Jury en verkiezingsproces
De jury, bestaande uit de heer C. Jansen van de Rede van Dronten/Bataviahaven, De heer F. van Groeningen, oud-eigenaar van Kaatje aan de Sluis, en mevrouw A. Hilberdink, projectleider Toerisme Flevoland, zal de komende weken de genomineerde bedrijven bezoeken en met de horecaondernemers in gesprek gaan. Op basis van deze bezoeken en gesprekken wordt uit deze kandidaten de Meest Markante Horecaondernemer van Flevoland gekozen. Een van de belangrijkste criteria is dat een ondernemer een vernieuwend en origineel concept heeft neergezet dat succes heeft. Op 28 oktober organiseert Koninklijke Horeca Nederland regio Flevoland een feestelijke bijeenkomst waarop de Meest Markante Horecaondernemer van Flevoland bekend wordt gemaakt.

Meer lezen over de Meest Markante Horecaondernemer verkiezing? Klik hier!
Christel Tuin

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Bezorgen Coronacrisis
Deliveroo betaalt restaurants dagelijks

Deliveroo betaalt vanaf vandaag haar restaurants dagelijks. Op deze manier kunnen restaurants het geld dat ze verdiend hebben via de leveringen van maaltijden al binnen één dag op hun rekening krijgen. Door middel van dagelijkse betalingen biedt Deliveroo extra onderst...

Blog Coronacrisis
Fernando Jonker, dagboek in crisistijd: Pasen en inspiratie

De rust is wat wedergekeerd. Alles went, en ook onze nieuwe status als afhaalrestaurant in deze tijden went. Daar moesten we wel elke dag aan sleutelen en schaven. Nu we één gerecht per dag hebben zit er een beter ritme en een betere flow in de dagen. Heerlijk! Als je iets nieuws do...

Economie Coronacrisis
HorecaMonitor doet voorstel om horeca te behoeden voor faillissementen

HorecaMonitor roept KHN op om 'Den Haag' een serieus voorstel te doen. Een voorstel dat, wanneer het geaccepteerd wordt, horecaondernemers mogelijk behoedt voor faillissementen. Hieronder de brief: Beste heer, mevrouw, Ons bureau is sterk betrokken bij de begeleiding van vele horecakla...

Ondernemen Coronacrisis
Tips voor restaurants: Zo ga je de crisis te lijf [Liveblog]

Alle drink,- en eetgelegenheden in Nederland zijn minstens tot en met 6 april 2020 gesloten. Een zware periode voor de de horecaondernemers en -medewerkers. Door het hele land onstaan in deze donkere dagen prachtige initiatieven om de branche overeind te houden. 'We are in this together'. ...

Coronacrisis
Horeca zeker dicht tot en met 28 april

Zojuist heeft premier Rutte bekendgemaakt dat de Nederlandse horeca zeker tot en met 28 april gesloten blijft. Hij raadt Nederlanders daarnaast ten zeerste af een meivakantie te plannen, wat voor hotels en B&B's duidelijk geen positief nieuws is, maar het komt niet onverwacht. Ook schole...

Blog Coronacrisis
Fernando Jonker, Dagboek in crisistijd: 'Thuiskunstenaars'

Afgelopen zaterdagavond knalden we alle driegangenmenu’s eruit. Het was prachtig! Toen wij om een uur of acht klaar waren met alle pakketten uitgeven en bezorgen, kreeg ik direct de eerste appjes binnen met filmpjes en foto’s van mensen die de gerechten zelf hadden opgemaakt. In de &...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: