Gemoedelijke sfeer in Culinair Pretpark

30 oktober 2012 |
Gemoedelijke sfeer in Culinair Pretpark<

De tweede dag van het evenement Prikkel je Zintuigen is volop aan de gang. Het Culinair Pretpark ademt een gemoedelijke sfeer uit en de vakmensen staan horecaondernemers te woord.

Prikkelen in boxen
Vanaf 9.30 uur zijn de deuren van het Culinair Pretpark in Gilze geopend. De eerste enthousiaste ondernemers stappen gretig binnen en laten zich verrassen in de aankomsthal. In boxen kunnen zij hun zintuigen prikkelen door bijvoorbeeld geluiden te herkennen, producten te voelen of het ruiken van geuren. Alles staat in het teken om uw zintuigen te prikkelen. Is het de beleving die u verwacht of juist niet?

Culinair Pretpark
Het Culinair Pretpark leent zich uitstekend om persoonlijke aandacht van de vakmensen van Deli XL, Mise en Place en Levens Cooking & Baking System te ontvangen. In een gemoedelijke setting kunt u precies aan de chef-koks tips vragen over gerechten, ingrediënten en smaakcombinaties. Vergeet u niet dat deze chef-koks koken en werken met professionele keukenapparatuur en u ook daar alles over kunnen vertellen. Dat gebeurt dan ook met grote regelmaat. Via een kookdemonstratie vertelt de kok precies wat hij aan het bereiden is en laat zien hoe hij de apparatuur bedient. Nieuwsgierig geworden? U bent morgen van harte welkom! 31 oktober is de laatste dag van het evenement Prikkel je Zintuigen.

Myrtille Vromans

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

KHN
KHN reageert op maatregelen: "Te veel nadruk op horeca"

De Koninklijke Horeca Nederland begrijpt dat, als het aantal besmettingen toeneemt, de overheid maatregelen moet nemen om die groei een halt toe te roepen. Echter verbaast het de brancheorganisatie dat de horeca telkens het boetekleed aan moet trekken. Op de website reageert KHN op de genomen maatre...

Coronacrisis
Download hier de corona checklist

Horecagasten worden vanaf 10 augustus dringend verzocht hun contactgegevens achter te laten om bron- en contactonderzoek makkelijker te maken bij een eventuele uitbraak. Download hier de checklist om uit te printen. Horecaondernemers zijn verplicht contactgegevens aan hun gasten te vragen, gasten zi...

Achtergronden
Zo kom je de hitte in de horeca door

Op sommige plekken in Nederland zal het kwik deze week oplopen tot een kleine 36 graden. Horecaondernemers nemen massaal maatregelen om de week zo koel mogelijk door te komen. Met deze acht tips helpen we je een beetje op weg. 1. Cliché, maar misschien wel de belangrijkste: zorg dat j...

Coronacrisis
Kabinet trekt teugels aan in strijd tegen corona

Horecazaken moeten vanaf maandag 10 augustus de namen en contactgegevens van gasten registreren. Dat maakte premier Rutte zojuist bekend tijdens zijn persconferentie. Het coronavirus is bezig aan een opmars. Om die opmars tegen te gaan is contact- en brononderzoek noodzakelijk, zo stelt de premier. ...

Opening
Café Restaurant Soesterdal: all-electric

Op de voormalige vliegbasis Soesterberg is een ingetogen en duurzaam horecapaviljoen gerealiseerd, bestaande uit een café restaurant met terras, omringd door een natuurlijk speelbos en diverse speelplekken. Café Restaurant Soesterdal ligt aan de bosrand, met een weids uitzicht over ...

Economie Tech
Met Tikkie Check supersnel en eenvoudig afrekenen in horeca

Voor iedereen die op het terras of in een restaurant na een drankje of maaltijd snel en zonder tussenkomst van personeel de rekening wil betalen, biedt Tikkie Check vanaf nu de mogelijkheid in een handomdraai contactloos af te rekenen. Het enige dat je hoeft te doen, is de camera van je smartphon...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: