Gemoedelijke sfeer in Culinair Pretpark

30 oktober 2012
Gemoedelijke sfeer in Culinair Pretpark

De tweede dag van het evenement Prikkel je Zintuigen is volop aan de gang. Het Culinair Pretpark ademt een gemoedelijke sfeer uit en de vakmensen staan horecaondernemers te woord.

*Prikkelen in boxen*
Vanaf 9.30 uur zijn de deuren van het Culinair Pretpark in Gilze geopend. De eerste enthousiaste ondernemers stappen gretig binnen en laten zich verrassen in de aankomsthal. In boxen kunnen zij hun zintuigen prikkelen door bijvoorbeeld geluiden te herkennen, producten te voelen of het ruiken van geuren. Alles staat in het teken om uw zintuigen te prikkelen. Is het de beleving die u verwacht of juist niet?

*Culinair Pretpark*
Het Culinair Pretpark leent zich uitstekend om persoonlijke aandacht van de vakmensen van Deli XL, Mise en Place en Levens Cooking & Baking System te ontvangen. In een gemoedelijke setting kunt u precies aan de chef-koks tips vragen over gerechten, ingrediënten en smaakcombinaties. Vergeet u niet dat deze chef-koks koken en werken met professionele keukenapparatuur en u ook daar alles over kunnen vertellen. Dat gebeurt dan ook met grote regelmaat. Via een kookdemonstratie vertelt de kok precies wat hij aan het bereiden is en laat zien hoe hij de apparatuur bedient. Nieuwsgierig geworden? U bent morgen van harte welkom! 31 oktober is de laatste dag van het evenement Prikkel je Zintuigen.

~Myrtille Vromans~

Overig nieuws