Gault&Millau NL maakt genomineerden 2018 bekend

6 september 2017 | Roy Spijker

Op maandag 6 november worden Gault&Millau Awards uitgereikt in de Jaarbeurs in Utrecht. De organisatie heeft de genomineerden bekend gemaakt in de verschillende categorieën.

Talentvol Chef
Jermain De Rozario-Rozario-Helmond
Gilbert von Berg-Chateau Neercanne- Maastricht
Dennis Huwae-Daalder-Amsterdam
Jef van den Hout-The French Connection-Amsterdam
Kees Meinderts-Heeren van Harinxma-Beetsterzwaag

Talentvol Sommelier
Janine Kinderman-@samhoud places-Amsterdam
Sabas Joosten-De Librije-Zwolle
Thijs Stut-Ratatouille Food & Wine-Haarlem
Ivar Roerink –Schulten Hues Peter Gast Gastrobar-Zutphen
Ruben Kwakman-Zarzo-Eindhoven

Talentvol gastheer/gastvrouw
Bram van Grinsven-Somm- Uden
Coen Middeldorp-Diamanz-Roermond
Lisja Hu-Beulings-Amsterdam
Wouter Denessen-Vuurtoreneiland-Amsterdam
Melanie Hoogland-De Bokkedoorns-Overveen

Beste Fromager van het Jaar
Rein Denneman – Merlet –Schoorl
Joost Driehuis – De Burgemeester –Linschoten
Jasper de Jong – Podium onder de Dom –Utrecht
Jasmijn van Ramshorst – Het Roode Koper - Leuvenum
Chelone Saalmink - Schulten Hues Peter Gast Gastrobar – Zutphen
Stephan Kesting– Jones – Kudelstaart

Op zondag 24 september 2017 zullen de genomineerden zich presenteren tijdens de Showcase Gault&Millau in de St. Olofskapel in Amsterdam (NH Barbizon Palace Hotel). Op die dag vinden daar ook de Grand Prix Saint Hubert, presentatie en proeverij Millesimé Bio uit Montpellier en het Symposium Vins Nature o.l.v. Jan van Lissum plaats.

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Personeel
FNV: Al 2.000 personen zeggen 'nee' tegen cao-resultaat

Drie jaar lang is er geen cao in de horeca. Nu ligt er een onderhandelingsresultaat tussen KHN en CNV Vakmensen. Leden van CNV krijgen slechts zes dagen de tijd om aan te geven of zij akkoord gaan met het onderhandelingsresultaat. Het lijkt erop dat alles op stel en sprong geregeld moet worden. Lede...

Economie
'Winstwaarschuwing' voor MKB ondernemers

Bij de huidige groei van het midden- en kleinbedrijf in Nederland is een “winstwaarschuwing” op zijn plaats. Dat staat in het jaarbericht 2017, de ‘Staat van het MKB’ van het Nederlands Comité voor Ondernemerschap en Financiering. Door toenemende krapte op de arbeidsma...

Opening
Formule WOK& start in Rotterdamse Zwart Janstraat

De nieuwe fastserviceformule WOK& opent op 24 november 2017 haar eerste store in Rotterdam aan de Zwart Janstraat. Franchisenemer Nawal Hasan (35) gaat bevlogen aan de slag met een team van jonge medewerkers om gezond, Aziatisch natural food op de kaart te zetten. Rotterdam-Noord heeft de pri...

Diner
Amstel Boathouse organiseert 'charity diner'

Op woensdag 29 november 2017 organiseert het Amstel Boathouse samen met het Bhutan Youth Development Funds en de Mieke Huigen Stichting een charity diner. Deze avond staat in het teken van een betere toekomst voor jonge monniken uit Bhutan. Er wordt geld ingezameld om te streven naar onderwijs voor ...

Achtergronden Wijn
Mensheid drinkt al langer wijn dan werd aangenomen

Professor Patrick McGovern heeft een nieuw onderzoek gepubliceerd, waarin hij aangetoond heeft dat de mensheid al 5000 jaar langer wijn drinkt (en maakt) dan eerder werd aangenomen. Georgië De bio­moleculaire archeoloog van de universiteit van Pennsylvania vond in acht aar­dewerk...

Achtergronden Culinair
Fransen kiezen voor Boeuf Bourguignon als nationaal gerecht

De Fransen hebben gestemd op het gerecht dat volgens hen de Gallische gastronomie het beste uidraagt. Uiteraard bevat het gerecht vlees en wijn, hoe kan het ook anders. Boeuf Bourguignon is immers de grote winnaar. Vleesgerecht Het gestoofde vleesgerecht uit centraal Frankrijk wordt gemaakt me...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2017 - Uitgeverij PS

Uitgave door: