Gault&Millau NL maakt genomineerden 2018 bekend

6 september 2017 | Roy Spijker

Op maandag 6 november worden Gault&Millau Awards uitgereikt in de Jaarbeurs in Utrecht. De organisatie heeft de genomineerden bekend gemaakt in de verschillende categorieën.

Talentvol Chef
Jermain De Rozario-Rozario-Helmond
Gilbert von Berg-Chateau Neercanne- Maastricht
Dennis Huwae-Daalder-Amsterdam
Jef van den Hout-The French Connection-Amsterdam
Kees Meinderts-Heeren van Harinxma-Beetsterzwaag

Talentvol Sommelier
Janine Kinderman-@samhoud places-Amsterdam
Sabas Joosten-De Librije-Zwolle
Thijs Stut-Ratatouille Food & Wine-Haarlem
Ivar Roerink –Schulten Hues Peter Gast Gastrobar-Zutphen
Ruben Kwakman-Zarzo-Eindhoven

Talentvol gastheer/gastvrouw
Bram van Grinsven-Somm- Uden
Coen Middeldorp-Diamanz-Roermond
Lisja Hu-Beulings-Amsterdam
Wouter Denessen-Vuurtoreneiland-Amsterdam
Melanie Hoogland-De Bokkedoorns-Overveen

Beste Fromager van het Jaar
Rein Denneman – Merlet –Schoorl
Joost Driehuis – De Burgemeester –Linschoten
Jasper de Jong – Podium onder de Dom –Utrecht
Jasmijn van Ramshorst – Het Roode Koper - Leuvenum
Chelone Saalmink - Schulten Hues Peter Gast Gastrobar – Zutphen
Stephan Kesting– Jones – Kudelstaart

Op zondag 24 september 2017 zullen de genomineerden zich presenteren tijdens de Showcase Gault&Millau in de St. Olofskapel in Amsterdam (NH Barbizon Palace Hotel). Op die dag vinden daar ook de Grand Prix Saint Hubert, presentatie en proeverij Millesimé Bio uit Montpellier en het Symposium Vins Nature o.l.v. Jan van Lissum plaats.

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Bier Achtergronden
Bierbeleving met vintage bockbier

Gasten willen tegenwoordig meer dan alleen een goed glas bier. Ze willen beleving. Het verhaal achter een bier. Al eens aan een vintage bockbier kaart gedacht dit najaar? Maak de bockbierbeleving bovendien compleet met heerlijke bijpassende hapjes. Wat maakt vintage bockbier dan zo bijzonder? Het is...

Hotel opleiding
Top masterclasses Ducasse van start bij Middelbare Hotelschool Friesland

Gerenommeerde chef-koks uit haute cuisine-land bij uitstek Frankrijk die masterclasses verzorgen voor mbo-studenten... Dit studiejaar staat het op het programma bij Middelbare Hotelschool Friesland. Maandag 18 september was de drukbezochte kickoff op de locatie van dit onderdeel van het Friesland Co...

Awards
Gaia Green Awards uitgereikt op Gastvrij Rotterdam

Tijdens de horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam zijn op dinsdag 19 september de Gaia Green Awards uitgereikt. Op het duurzame Dit Smaakt Naar Meer! Paviljoen heeft Jos van Grunsven (vicevoorzitter Euro-Toques) in de categorieën Hotels, Restaurants en Strandpaviljoens de volgende winnaars bekend ge...

Events Utrecht
Utrechts restaurant komt met filmmenu en Gouden Kalf tijdens Nederlands Film Festival

Woensdag 20 september 2017 start het Nederlands Film Festival. Tien dagen lang is Utrecht de filmhoofdstad van Nederland, waar de Nederlandse film het erepodium krijgt dat het verdient. STAN & CO Utrecht viert dit met een eigen première. Gedurende het filmfestival lanceert STAN & CO U...

Vis
Bistrobar Berlin kookt van kop tot graat: Kabeljauwkop

No waste. Duurzame vangst. Koken van kop tot graat. Het is helemaal 2017. Voor Fedor Kok, souschef bij Bistrobar Berlin in Nijmegen, viel alles op zijn plek tijdens een bezoek aan de haven van het IJslandse Reykjavik. Hij bracht zijn ideeën mee naar huis. En Ron Blaauw loved it... In restaur...

Amsterdam Bocuse d'Or
Lars Drost van Ciel Blue winnaar finale Bocuse d’Or Nederland

Tijdens de vakbeurs Gastvrij Rotterdam is Lars Drost van Ciel Blue in Amsterdam de winnaar geworden van de Nederlandse finale Bocuse d’Or. Lars Drost gaat Nederland vertegenwoordigen tijdens de Europese finale in Turijn van 10 tot en met 12 juni 2018. Vijf kandidaten hebben zich de afgelopen m...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2017 - Uitgeverij PS

Uitgave door: