Gault&Millau NL maakt genomineerden 2018 bekend

6 september 2017 | Roy Spijker

Op maandag 6 november worden Gault&Millau Awards uitgereikt in de Jaarbeurs in Utrecht. De organisatie heeft de genomineerden bekend gemaakt in de verschillende categorieën.

Talentvol Chef
Jermain De Rozario-Rozario-Helmond
Gilbert von Berg-Chateau Neercanne- Maastricht
Dennis Huwae-Daalder-Amsterdam
Jef van den Hout-The French Connection-Amsterdam
Kees Meinderts-Heeren van Harinxma-Beetsterzwaag

Talentvol Sommelier
Janine Kinderman-@samhoud places-Amsterdam
Sabas Joosten-De Librije-Zwolle
Thijs Stut-Ratatouille Food & Wine-Haarlem
Ivar Roerink –Schulten Hues Peter Gast Gastrobar-Zutphen
Ruben Kwakman-Zarzo-Eindhoven

Talentvol gastheer/gastvrouw
Bram van Grinsven-Somm- Uden
Coen Middeldorp-Diamanz-Roermond
Lisja Hu-Beulings-Amsterdam
Wouter Denessen-Vuurtoreneiland-Amsterdam
Melanie Hoogland-De Bokkedoorns-Overveen

Beste Fromager van het Jaar
Rein Denneman – Merlet –Schoorl
Joost Driehuis – De Burgemeester –Linschoten
Jasper de Jong – Podium onder de Dom –Utrecht
Jasmijn van Ramshorst – Het Roode Koper - Leuvenum
Chelone Saalmink - Schulten Hues Peter Gast Gastrobar – Zutphen
Stephan Kesting– Jones – Kudelstaart

Op zondag 24 september 2017 zullen de genomineerden zich presenteren tijdens de Showcase Gault&Millau in de St. Olofskapel in Amsterdam (NH Barbizon Palace Hotel). Op die dag vinden daar ook de Grand Prix Saint Hubert, presentatie en proeverij Millesimé Bio uit Montpellier en het Symposium Vins Nature o.l.v. Jan van Lissum plaats.

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Drinks Achtergronden
Terrasonderzoek: Amsterdam de duurste, Zwolle het goedkoopst

Amsterdam is wederom de duurste terrasstad van Nederland. De gemiddelde prijs voor een rondje drank op het terras in onze hoofdstad is € 25,10, dit is 3,5% hoger dan vorig jaar. Landelijk steeg de terrasprijs gemiddeld met 2,5% dit jaar naar € 22,64. Zwolle is, net als vorig jaar, de goedk...

Achtergronden Culinair
Kinderen eten gratis bij Jamie Oliver’s Diner

Elke zondag is het ‘Kids Eat Free’ bij Jamie Oliver’s Diner en staat alles in het teken van de kleine gasten. Zo kunnen de kids, naast genieten van een gratis kindermenu, ook spelen met lego, kleuren en zijn er tafelspelletjes voor het hele gezin. Jamie Oliver vindt het belangr...

Culinair Michelin Interview 10 jaar De RestaurantKrant
10 jaar De RestaurantKrant: Jef Schuur blikt terug

De RestaurantKrant bestaat tien jaar. In deze rubriek blikken we terug op een decennium vol nieuws, trends en diepte-interviews. We halen elke week spraakmakende verhalen uit de oude doos weer naar voren. Deze week blikt Jef Schuur, Patron Cuisinier Bij Jef*, terug op het interview dat wij met hem h...

Culinair
Sterrenchef Wim Severein opent deuren van The Millèn

Wim Severein, bekend van voormalig sterrenrestaurant Wereldmuseum, opent op 24 juli de deuren van zijn eigen high-end restaurant The Millèn. Op de eerste etage van het Rotterdam Marriott Hotel kookt de chef-kok met zijn bekende signatuur: pure gerechten van het seizoen met eerlijke ingredi&eu...

Wet- en regelgeving Achtergronden
Controles Inspectie SZW bij fastfoodketens en hotels

De grote fastfoodketens hebben hun schoonmaak het afgelopen jaar veel beter georganiseerd. De intensieve controles van de Inspectie SZW en de Belastingdienst de afgelopen jaren en intensieve gesprekken met de fastfoodsector hebben een duidelijk effect gehad. Bij een groot deel van de fastfoodvestigi...

IJsblokjes kunnen voedselvergiftiging veroorzaken

Met de heerlijke zomerse temperaturen draaien ijsblokjesmachines in de horeca overuren. Niet zo gek natuurlijk, ijsblokjes zijn een welkome én koele toevoeging aan ieder drankje. Niets zo onschuldig als ijsblokjes, toch? Dat is niet helemaal waar. IJs is namelijk het vergeten voedsel als h...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: