Gastvrij Rotterdam van start gegaan

22 september 2014 |
Gastvrij Rotterdam van start gegaan<

Vandaag is Gastvrij Rotterdam gestart in Ahoy Rotterdam. In samenwerking met Euro-Toques en de Koninklijke Nederlandse Jagersvereniging werd de
beurs feestelijk geopend door een optreden van jagers en jachthoornblazers. Na de opening sabreerde beursorganisator Robert Melaard een fles champagne. Op de drukbezochte beurs gaf ook chef Herman den Blijker acte de présence.

NAAR GASTVRIJ ROTTERDAM? KLIK HIER

Lodewijk van der Grinten
Ook Lodewijk van der Grinten, algemeen directeur van Koninklijke Horeca Nederland, was bij de opening aanwezig. Hij vertelde over de groei van de horeca de afgelopen periode en ging in op de leegstand in veel Nederlandse binnensteden. Volgens Van der Grinten moeten we af van 'bestemmingsplannen' en samen kijken hoe we de leegstand aan moeten pakken.



Vleesposter
Tussen de vele stands vonden we ook de stand van Nice to Meat, daar spraken we directeur Mikel Pouw die maar wat trots was op 'zijn' vleesposter in de septembereditie van De Restaurantkrant.




Meer lezen over Gastvrij Rotterdam? Klik hier!
Christel Tuin

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Fastservice Vega
KFC gaat een week lang 'kiploos' door het leven

Het Kentucky Fried Chicken restaurant aan het Binnenwegplein in Rotterdam verruilt van 9 t/m 15 maart, tijdens de Nationale Week Zonder Vlees, een week lang alle kip op het menu voor vegetarische opties. Dit wereldwijde historische moment voor KFC is tevens het startschot van de landelijke introduct...

Food Achtergronden
Onderzoek: gebruik jij convenience in de keuken?

Graag je aandacht voor dit leuke onderzoek, waarvan we de resultaten binnenkort publiceren. We willen graag weten of jij in je zaak convenience - of gemaksproducten (feitelijk zijn ze hetzelfde) gebruikt. De trend is ambachtelijk en lokaal, maar in hoeverre uit zich dat in de praktijk? Is enkel werk...

Drinks Marketing
Wat doe jij met Wereld Whisky dag?

Op vrijdag 27 maart vieren wij met z’n allen ‘Wereld Whisky Dag’. De dag waarop wij onze tulpvormige glazen uit de kast halen, halfvol schenken om vervolgens te proosten met elkaar. Overal op de wereld vinden er evenementen plaats, ook in Nederland dus. Dit evenement kun je zelf or...

Restaurant
Uniek wereldrestaurant met Asian drive-through

Kampen is over elf maanden als eerste in Nederland een wereldrestaurant met Asian drive-through rijker. De heipalen gaan deze weken de grond in. De bouw van het unieke restaurant bij Kampen Zuid wordt gerealiseerd door Weever Bouw uit Kampen als hoofdaannemer. Bo Qiu, de eigenaar van onder andere wo...

Restaurant Brooks: seizoensproducten van Hollandse bodem

Vanaf maart heeft de menukaart van restaurant Brooks in Amsterdam-Zuid een geheel nieuw culinair concept. Executive chef Ruud Wirken stelde een nieuwe kaart samen vol heerlijkheden om samen te delen. Een menu van wereldse gerechten, bereid met de lekkerste seizoensproducten, het liefst van Hollandse...

Awards Culinair
De Librije 6 jaar op rij de beste

De winnaars van de zesde editie van de Restaurant Awards zijn zojuist bekend gemaakt. Vijfhonderd gerenommeerde chefs mochten ook dit jaar weer hun stem uitbrengen in twaalf verschillende categorieën. De Librije (Zwolle) is voor de zesde keer op rij uitgeroepen tot 'Beste Restaurant van Ned...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: