Gastrobar Ron Blaauw gaat on tour

2 november 2016 | Jorien Slager

Na het openen van verschillende Gastrobars in Amsterdam gaat de beroemde meesterchef Ron Blaauw met zijn exclusieve concept nu ook “on tour” en hoef je dus niet meer de deur uit voor een culinaire verwennerij. Alle keukenstress wordt tijdens een privé of zakelijk festijn uit handen genomen. De keukenbrigade van Ron serveert gerechten naar keuze van één van de Ron Gastrobars of The Fat Dog. 

Ron Gastrobar

Meesterchef Ron Blaauw gaf zo’n drie jaar geleden zijn twee Michelinsterren op om een geheel nieuw concept neer te zetten: Ron Gastrobar. Een restaurant met een relaxte sfeer waar iedereen zich welkom voelt en waar steengoed eten wordt geserveerd met een perfecte service. Het Gastrobar-concept is inmiddels een begrip in Amsterdam. Onlangs opende de vierde Gastrobar haar deuren: Ron Gastrobar Paris. Daarnaast heeft Ron de primeur met het allereerste hotdogrestaurant van Nederland ‘The Fat Dog’. Met zijn nieuwste concept Gastrobar on Tour kan vanaf nu iedereen zelf de Gastrobar-beleving ervaren, op elke gewenste locatie.

Eigen invulling

De Gastrobar on Tour is geheel in te vullen naar de eigen wensen van de gast. Niets is te gek: Een uitgebreid diner voor een bruiloft, hapjes bij een verjaardagsborrel of privéfeest, of een lunch bij een zakelijke aangelegenheid, alles is mogelijk. De hele mikmak wordt verzorgd, van het interieur tot aan het bedienend personeel. Tevens is er de mogelijkheid om Ron op locatie te laten komen voor bijvoorbeeld een inspirerende presentatie.

Exclusieve samenwerking

Ron Blaauw koos voor Maitre Frederic als exclusief facilitaire partner om Gastrobar on Tour te realiseren. Dit is een unieke samenwerking met aan de ene kant de nationale en internationale bekende naam ‘Ron Blaauw’ met zijn culinaire prestaties en aan de andere zijde Maître Frederic met hun expertise in de gastronomie.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Wet- en regelgeving Bezorgen
Veel overtredingen bij maaltijdbezorgers

De Inspectie SZW constateert veel overtredingen door horecabedrijven die eigen bezorgers in dienst hebben. Bij meer dan de helft van de gecontroleerde bedrijven gaat het mis. Het ontbreekt bij deze bedrijven vaak aan kennis over wat wettelijk is toegestaan. Bezorgers krijgen te weinig betaald, werke...

Awards Culinair
Mart Oude Luttikhuis wint kookwedstrijd Jeunes Chefs Rôtisseurs

De kookwedstrijd Jeunes Chefs Rôtisseurs Competition 2020 van Chaîne des Rôtisseurs is gewonnen door Mart Oude Luttikhuis. De pas 20-jarige chef van sterrestaurant De Bloemenbeek in De Lutte plaatst zich hiermee voor de internationale wedstrijd in Parijs later dit jaar. In Leerh...

Events Marketing
Wat doe jij met Nationale Pannenkoekendag?               

Op 20 maart vieren wij met zijn allen de ‘Nationale Pannenkoekendag’. Dit is de dag waarop pannenkoeken maken en het eten ervan centraal staat. Veel basisscholen vieren deze dag doormiddel van het bakken van pannenkoeken voor opa’s, oma’s en ouderinstellingen. Deze basisschol...

Bocuse d'Or
Team Bocuse NL ingeloot voor de Europese finale in Tallinn

The word is out! De organisatie van de wereldwijde kookwedstrijd Bocuse d’Or heeft vandaag bekendgemaakt dat team Bocuse d’Or Nederland is toegelaten tot het deelnemersveld van de Europese finale. Nederland hoort bij de 20 Europese landen die het tegen elkaar gaan opnemen in de Europese ...

Amsterdam Culinair
Restaurant Taiko verwelkomt internationale topchefs

Internationaal culinair bezoek voor het Conservatorium hotel in Amsterdam. De afgelopen twee dagen was de wereldberoemde chef Hisato Hamada, co-founder van het exclusieve members-only restaurant Wagyumafia in Tokio, te gast in de keuken van Taiko. Op uitnodiging van Schilo van Coevorden, executi...

Opening Rotterdam
Vernieuwd sterrenrestaurant Amarone Rotterdam heropent na brand

Restaurant Amarone in Rotterdam zal op 21 februari 2020 de deuren weer openen na de brand die het in augustus 2019 trof. Het sterrenrestaurant van chef-kok Jan van Dobben en gastvrouw-sommelier Yoshiko van Dobben-Takayama heeft een nieuwe inrichting gekregen met een vleugje Japan. Vleugje Japan i...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: