Gastrobar Ron Blaauw gaat on tour

2 november 2016 | Jorien Slager

Na het openen van verschillende Gastrobars in Amsterdam gaat de beroemde meesterchef Ron Blaauw met zijn exclusieve concept nu ook “on tour” en hoef je dus niet meer de deur uit voor een culinaire verwennerij. Alle keukenstress wordt tijdens een privé of zakelijk festijn uit handen genomen. De keukenbrigade van Ron serveert gerechten naar keuze van één van de Ron Gastrobars of The Fat Dog. 

Ron Gastrobar

Meesterchef Ron Blaauw gaf zo’n drie jaar geleden zijn twee Michelinsterren op om een geheel nieuw concept neer te zetten: Ron Gastrobar. Een restaurant met een relaxte sfeer waar iedereen zich welkom voelt en waar steengoed eten wordt geserveerd met een perfecte service. Het Gastrobar-concept is inmiddels een begrip in Amsterdam. Onlangs opende de vierde Gastrobar haar deuren: Ron Gastrobar Paris. Daarnaast heeft Ron de primeur met het allereerste hotdogrestaurant van Nederland ‘The Fat Dog’. Met zijn nieuwste concept Gastrobar on Tour kan vanaf nu iedereen zelf de Gastrobar-beleving ervaren, op elke gewenste locatie.

Eigen invulling

De Gastrobar on Tour is geheel in te vullen naar de eigen wensen van de gast. Niets is te gek: Een uitgebreid diner voor een bruiloft, hapjes bij een verjaardagsborrel of privéfeest, of een lunch bij een zakelijke aangelegenheid, alles is mogelijk. De hele mikmak wordt verzorgd, van het interieur tot aan het bedienend personeel. Tevens is er de mogelijkheid om Ron op locatie te laten komen voor bijvoorbeeld een inspirerende presentatie.

Exclusieve samenwerking

Ron Blaauw koos voor Maitre Frederic als exclusief facilitaire partner om Gastrobar on Tour te realiseren. Dit is een unieke samenwerking met aan de ene kant de nationale en internationale bekende naam ‘Ron Blaauw’ met zijn culinaire prestaties en aan de andere zijde Maître Frederic met hun expertise in de gastronomie.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Amsterdam Culinair
Taiko, in het Conservatorium Hotel, heropent en serveert Hiramasa Kingfish

Taiko, het bekroonde restaurant van Executive Chef Schilo van Coevorden, heropent op 30 september haar deuren voor hotelgasten en bezoekers. Na het succes van de Red King Crab, Wagyu, Wasabi en Soja menu’s, heeft het veelgeprezen modern-Aziatische restaurant van het Conservatorium hotel in Ams...

Nice 'n Easy
Zijn convenienceproducten ook gezond?

Convenienceproducten zijn een uitkomst voor de professionele keuken, vooral vanwege de tijdwinst die het gebruik ervan oplevert. Maar er zijn, bij overmatig gebruik van bepaalde soorten convenienceproducten, ook nadelen. Wieke van der Vossen, expert voedselveiligheid en etikettering bij het Voedings...

Awards Cocktails
Botanero verkozen tot beste cocktailbar van Nederland

Botanero Rotterdam is door mannenblad Esquire uitgeroepen tot Beste Nieuwe Cocktailbar van 2020. De vakjury van de jaarlijkse cocktailbarverkiezing prijst de Mexicaans-geïnspireerde cocktailbar ‘die laat zien waar de nieuwe Rotterdamse cocktailscene voor staat: cocktails van hoge kwalitei...

Branded Content Nice 'n Easy
De beste burgers en hotdogs vind je op Strijp-S

Bram van Uden: “Parkeren doe je voor de deur of dichtbij op P De Hoek. Blok 63-S vind je op 5 minuten loopafstand van station Strijp-S, het Klokgebouw of het PSV-stadion. Hier beleef je de energie en open sfeer van het culturele en creatieve hart van Eindhoven. Gewoon lekker eten, gezelligheid...

Opening Rotterdam
Eerste Nederlandse SUGO to go opent in Rotterdam

Biologisch, gezond, duurzaam én vers. Menig pizza liefhebber is verknocht aan de inmiddels befaamde pizza al taglio van SUGO. Dit blijkt niet alleen uit de veelbelovende recensies op Tripadvisor, maar ook uit de Deliveroo Pizza Contest 2019 waar SUGO de eerste plek bemachtigde. Nu SUGO vele h...

Opening Fastservice
Op dit nieuwe eetadresje in Maastricht draag je een slabber!

De hoofdstad van de zuidelijkste provincie van Nederland staat bekend om haar laissez-faire en bourgondische levensstijl. Het was dan ook geen moeilijk keuze voor spaghetticoncept BAVET waar in Nederland ze hun eerste vestiging zouden openen. Vanaf vandaag kan je op Markt 7 terecht voor een spaghett...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: