Gastrobar Ron Blaauw gaat on tour

2 november 2016 | Jorien Slager

Na het openen van verschillende Gastrobars in Amsterdam gaat de beroemde meesterchef Ron Blaauw met zijn exclusieve concept nu ook “on tour” en hoef je dus niet meer de deur uit voor een culinaire verwennerij. Alle keukenstress wordt tijdens een privé of zakelijk festijn uit handen genomen. De keukenbrigade van Ron serveert gerechten naar keuze van één van de Ron Gastrobars of The Fat Dog. 

Ron Gastrobar

Meesterchef Ron Blaauw gaf zo’n drie jaar geleden zijn twee Michelinsterren op om een geheel nieuw concept neer te zetten: Ron Gastrobar. Een restaurant met een relaxte sfeer waar iedereen zich welkom voelt en waar steengoed eten wordt geserveerd met een perfecte service. Het Gastrobar-concept is inmiddels een begrip in Amsterdam. Onlangs opende de vierde Gastrobar haar deuren: Ron Gastrobar Paris. Daarnaast heeft Ron de primeur met het allereerste hotdogrestaurant van Nederland ‘The Fat Dog’. Met zijn nieuwste concept Gastrobar on Tour kan vanaf nu iedereen zelf de Gastrobar-beleving ervaren, op elke gewenste locatie.

Eigen invulling

De Gastrobar on Tour is geheel in te vullen naar de eigen wensen van de gast. Niets is te gek: Een uitgebreid diner voor een bruiloft, hapjes bij een verjaardagsborrel of privéfeest, of een lunch bij een zakelijke aangelegenheid, alles is mogelijk. De hele mikmak wordt verzorgd, van het interieur tot aan het bedienend personeel. Tevens is er de mogelijkheid om Ron op locatie te laten komen voor bijvoorbeeld een inspirerende presentatie.

Exclusieve samenwerking

Ron Blaauw koos voor Maitre Frederic als exclusief facilitaire partner om Gastrobar on Tour te realiseren. Dit is een unieke samenwerking met aan de ene kant de nationale en internationale bekende naam ‘Ron Blaauw’ met zijn culinaire prestaties en aan de andere zijde Maître Frederic met hun expertise in de gastronomie.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Interieur
Fotoreportage The Streetfood Club

The Streetfood Club in Utrecht siert de cover van de aanstaande RestaurantKrant. De najaarseditie ligt tijdens het schrijven van dit bericht bij de drukker. Nog een paar dagen wachten en dan lees je hoe Joost en Wes, eigenaren van The Streetfood Club, dit machtige concept hebben ontwikkeld (niet all...

Bier
Kasteel Maurick Vught introduceert eigen kasteelbier met Oranje-Spaanse noot

Kasteel Maurick in Vught introduceert een ambachtelijk gebrouwen kasteelbier met de naam Heerlijke Hendrik. Het bier is geïnspireerd op prins Frederik Hendrik van Oranje die vanuit Kasteel Maurick in 1629 de strijd tegen de Spanjaarden leidde tijdens de belegering van ’s-Hertogenbosch. He...

Personalia Culinair
Prins Mauritshuis Blokzijl heeft nieuwe 'aanvoerder'

Net voor het sluiten van de transfermarkt op 2 september 2019 heeft het ‘kookteam Oranje’ zich versterkt met Seb Smit! Het huidige team van chefs komt onder zijn algehele leiding te staan en zal de verdere groei na de intensieve verbouw van het Prins Mauritshuis in smakelijke banen leide...

Food Awards
Soup & Bakery by De Verspillingsfabriek wint ABN AMRO Best Newcomer Retail Award

Soup & Bakery by De Verspillingsfabriek heeft op dinsdag 17 september de ‘ABN AMRO Best Newcomer Retail Award’ gewonnen. “Wat een fantastisch nieuws”, zegt Eric Habraken van De Verspillingsfabriek. “Ook voor HMSHost International en Amsterdam Airport Schiphol natuur...

Amsterdam Bezorgen
Welk eten bestellen Amsterdammers online? Check de lijst!

Deze week viert Deliveroo zijn vierde Nederlandse verjaardag. In 2015 werd het maaltijdplatform geïntroduceerd in Nederland en in september van dat jaar startte Deliveroo met het bezorgen van maaltijden in Amsterdam. Het gaf restaurants die geen eigen bezorgservice hadden de mogelijkheid om ...

Hotel Opening
Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum heeft een vernieuwd restaurant

Het is de natuur van Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum om verrassend en uniek te zijn voor al haar gasten. Deze keer was het tijd om het ontbijt- & lunchrestaurant van Woudschoten aan te pakken. Het restaurant heeft een eerlijk & puur restaurantconcept gekregen. Er is gebruik gemaak...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: