Franse topchefs op Horecava 2013

10 december 2012 |
Franse topchefs op Horecava 2013<

Franse en Nederlandse Meesterkoks zetten zich samen met SVH in om de vakbekwaamheid in de Nederlandse horeca te vergroten. Op de Horecava zullen diverse Franse topchefs masterclasses geven.

Aanmelden
"Iedereen kan zich opgeven"
Ambacht loont
De Franse en Nederlandse Meesterkoks zijn de aangewezen professionals om te inspireren en te overtuigen dat vakmanschap loont. Zij motiveren medewerkers en leerlingen om zich te ontwikkelen in hun beroep door kennis te delen en vergroten hiermee de beroepstrots. SVH Meesters vervullen een belangrijke ambassadeursrol in de horeca. In de branche is namelijk nog steeds sprake van een hoge in- en uitstroom en is slechts 30 procent van de medewerkers geschoold voor een horecaberoep.

Zelf bereiden
Tijdens een masterclass geeft elke Meesterkok een demonstratie, waarna drie leerlingen onder zijn begeleiding het gerecht zelf bereiden. Voor iedere masterclass stelt SVH plaatsen beschikbaar. Wil je kans maken op een van de masterclasses met een (inter)nationale topchef? Stuur dan je motivatie en je gegevens naar "SVH"
Programma masterclasses
Maandag 7 januari 2013
12.00 uur: SVH Meesterkok Paul van de Bunt (De Leuf)
13.00 uur: SVH Meesterkok Edwin Vinke (De Kromme Watergang)
16.00 uur: Thierry Marx (Sur Mesure, Mandarin Orential Parijs)

Dinsdag 8 januari 2013
12.00 uur: SVH Meesterkok Dick Middelweerd (De Treeswijkhoeve)
13.00 uur: SVH Meesterkok Dennis Kuipers (Vinkeles*)
16.00 uur: Gilles Goujon (Auberge du Vieux Puits*, Fontjoncouse)

Woensdag 9 januari 2013
13.00 uur: SVH Meesterkok Luc Kusters (Bolenius)
16.00 uur: Christian Le Squer (Ledoyen*, Parijs)

Donderdag 10 januari 2013
12.00 uur: SVH Meesterkok Onno Kokmeijer (Ciel Bleu)
13.00 uur: SVH Meesterkok Erik van Loo (Parkheuvel)
16.00 uur: Christophe Muller (Paul Bocuse*, Collonges-au-Mont-d'Or, Lyon)

Frank Lindner

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Culinair
5&33 trapt truffelseizoen af

Goed nieuws voor alle truffel lovers! Het nieuwe truffelseizoen staat weer voor de deur en dat betekent dat restaurant 5&33 weer volledig in het teken van de truffel staat. De jaarlijkse 5&33 truffel kick-off is dit jaar in samenwerking met chefs Freek van Noortwijk en Guillaume de Beer. Van...

Events Achtergronden
Kom je ons bezoeken op Gastvrij Rotterdam?

Uitgeverij PS: bv, de uitgever van jouw favoriete horecavakbladen, staat op horecabeurs Gastvrij Rotterdam. Bezoek je onze stand om van gedachten te wisselen? Heb je een innovatief horecaconcept of ben je op zoek naar informatie over de branche? We vertellen je er ook meer over de horecatrainingen v...

Interieur
Fotoreportage The Streetfood Club

The Streetfood Club in Utrecht siert de cover van de aanstaande RestaurantKrant. De najaarseditie ligt tijdens het schrijven van dit bericht bij de drukker. Nog een paar dagen wachten en dan lees je hoe Joost en Wes, eigenaren van The Streetfood Club, dit machtige concept hebben ontwikkeld (niet all...

Events Rotterdam
Burgerbar viert vijfjarig bestaan tijdens festival in Rotterdam

Ter Marsch & Co verblijdt 12.000 bezoekers met het grillen en flippen van award winning hamburgers. En omdat zij jarig zijn, delen zij tijdens het festival A Day at the Park op 21 september 2019 VIB (Very Important Burger) bandjes uit. Met zo’n begeerlijk VIB bandje krijg je op vertoon hie...

Awards Cocktails
Andrei Talapanescu van Pulitzer's Bar uitgeroepen tot Patrón Perfectionist Benelux 2019

Andrei Talapanescu, Head Bartender Pulitzer’s Bar, is uitgeroepen tot Patrón Perfectionist van de Benelux tijdens de Patrón Perfectionists cocktailcompetitie. Hij wist de jury te overtuigen van zijn kwaliteiten tijdens de Benelux finale in de Vondelkerk in Amsterdam en draagt nu ...

Opening Culinair
Midtown Grill Amsterdam heropend na renovatie

Na een twee maanden durende renovatie heeft het nieuwe Midtown Grill restaurant opnieuw haar deuren geopened. Midtown Grill is een spraakmakend steakhouse dat een ongeëvenaarde ervaring biedt met de beste steaks uit de vernieuwde open showkeuken, “Meat Experience Room” en exclusieve...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: