Franse en Nederlandse Meesterkoks zetten zich samen met SVH in om de vakbekwaamheid in de Nederlandse horeca te vergroten. Op de Horecava zullen diverse Franse topchefs masterclasses geven.
Aanmelden
"Iedereen kan zich opgeven"
Ambacht loont
De Franse en Nederlandse Meesterkoks zijn de aangewezen professionals om te inspireren en te overtuigen dat vakmanschap loont. Zij motiveren medewerkers en leerlingen om zich te ontwikkelen in hun beroep door kennis te delen en vergroten hiermee de beroepstrots. SVH Meesters vervullen een belangrijke ambassadeursrol in de horeca. In de branche is namelijk nog steeds sprake van een hoge in- en uitstroom en is slechts 30 procent van de medewerkers geschoold voor een horecaberoep.
Zelf bereiden
Tijdens een masterclass geeft elke Meesterkok een demonstratie, waarna drie leerlingen onder zijn begeleiding het gerecht zelf bereiden. Voor iedere masterclass stelt SVH plaatsen beschikbaar. Wil je kans maken op een van de masterclasses met een (inter)nationale topchef? Stuur dan je motivatie en je gegevens naar "SVH"
Programma masterclasses
Maandag 7 januari 2013
12.00 uur: SVH Meesterkok Paul van de Bunt (De Leuf)
13.00 uur: SVH Meesterkok Edwin Vinke (De Kromme Watergang)
16.00 uur: Thierry Marx (Sur Mesure, Mandarin Orential Parijs)
Dinsdag 8 januari 2013
12.00 uur: SVH Meesterkok Dick Middelweerd (De Treeswijkhoeve)
13.00 uur: SVH Meesterkok Dennis Kuipers (Vinkeles*)
16.00 uur: Gilles Goujon (Auberge du Vieux Puits*, Fontjoncouse)
Woensdag 9 januari 2013
13.00 uur: SVH Meesterkok Luc Kusters (Bolenius)
16.00 uur: Christian Le Squer (Ledoyen*, Parijs)
Donderdag 10 januari 2013
12.00 uur: SVH Meesterkok Onno Kokmeijer (Ciel Bleu)
13.00 uur: SVH Meesterkok Erik van Loo (Parkheuvel)
16.00 uur: Christophe Muller (Paul Bocuse*, Collonges-au-Mont-d'Or, Lyon)
Frank Lindner
Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief
Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!