FNV reist door land met cao-apk

17 juni 2010 |
FNV reist door land met cao-apk<

FNV Horeca, FNV Catering en FNV Recreatie organiseren in 2010 weer de cao-apk’s. Uit onderzoek van de vakbonden is gebleken dat werknemers de eigen loonstrook niet altijd goed begrijpen. Een team van juridisch specialisten reist daarom door het land en geeft antwoord op alle vragen op het gebied van werk en inkomen. Zoals vragen over de cao, de loonstrook, vakantiedagen en het pensioen. "We willen de drempel om vragen te stellen zo laag mogelijk maken," aldus Erwin Koevoets, teamleider juridische dienstverlening. "We doen dat door mensen te bezoeken en een snel en gedegen advies te geven. Verder bekijken we kritisch de meegenomen loonstrookjes, net als bij de apk van je auto weet je direct of het goed zit."

Gratis advies
Alle werknemers uit de horeca, catering en recreatie kunnen gratis advies vragen. Of je nu lid bent of niet, kok of manager, leerling of oude rot in het vak, iedereen is van harte welkom. Tussen 10.30 en 15.30 uur kan je gewoon even binnenlopen. Bijvoorbeeld voor of na werktijd of in je pauze.

Data
De eerste drie cao- apk’s zijn op de volgende data:
-Maandag 21 juni Rotterdam, Café Engels
-Maandag 5 juli Amsterdam, Grand Café Frankendael
-Maandag 12 juli Voorburg, Mövenpick Hotel Voorburg

Informatie
Vanaf september reist FNV met de cao-apk’s verder door Nederland. De data en locaties zijn terug te vinden op www.fnvhoreca.nl "www.fnvcatering.nl":http://www.fnvcatering.nl en "www.fnvrecreatie.nl":http://www.fnvrecreatie.nl.
Download de flyer door op het onderstaande PDF-icoontje te klikken.

Frank Lindner

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Internationaal Michelin
63 nieuwe sterren in Franse Michelingids

Met plezier onthult MICHELIN de 2020-selectie voor Frankrijk, die 63 nieuwe sterren bevat. De MICHELIN Gids Frankijk 2020 telt in totaal 628 sterrenrestaurants, verdeeld over het gehele land. Naast de selectie van de sterren, zet de Gids dit jaar ook de chefs in de spotlights die kiezen voor een...

Amsterdam Opening
Restaurant Felix opent in historisch cultuurhuis Felix Meritis

Met de opening van Restaurant Felix op 31 januari, wordt Felix Meritis niet alleen de culturele- maar ook gastronomische hotspot van de hoofdstad. Een ervaring bij restaurant Felix bestaat uit seizoensgebonden Nederlandse kwaliteitsproducten in combinatie met slimme kooktechnieken en een gedurfde ui...

Culinair Internationaal
Jan Smink strijdt in Le Taittinger Prix Culinaire in Parijs tegen internationale topchefs

Chef Jan Smink komt dinsdag 28 januari 2020 voor Nederland uit in de internationale kookwedstrijd Le Taittinger Prix Culinaire International in Parijs. De eigenaar van restaurant Smink in Wolvega strijdt tegen zeven internationale topchefs om een hoofdprijs van € 20.000,-. Met winst zou Jan Smi...

Achtergronden Culinair
Sterrenrestaurant De Loohoeve in Schoonloo voorlopig nog open

Sterrenrestaurant De Loohoeve in Schoonloo zal vooralsnog nog volledig geopend zijn. De voorbereidingen voor de nieuwe locatie in de monumentale Theresiakapel in Hoogkerk bij Groningen zijn in volle gang, maar een verhuizing is op korte termijn nog niet te verwachten, zo laten eigenaren Marleen en J...

Economie
Horecaondernemers zijn positiever dan een jaar geleden

De horeca kijkt met vertrouwen naar 2020, zo blijkt uit het nieuwe SRA-BiZ-visierapport ‘2020 in Zicht, de verwachtingen van Nederlandse ondernemingen’. De consumentenbestedingen zullen waarschijnlijk op peil blijven en buitenlandse toeristen weten ons land nog steeds goed te vinden. Er ...

Opening Rotterdam
Rotterdam krijgt er een PizzaBar di Vicini bij

Op 6 maart 2020 opent PizzaBar di Vicini haar deuren in het Rotterdamse Kralingen en is - naast Osteria Vicini en Fratelli - de jongste van de drie. PizzaBar di Vicini wordt een plek voor een spontane ontmoeting aan de bar, rijk gevulde tafels of een lekker afhaalmaal. Met ovenverse pizza’s en...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: