Five Guys opent in Almere Centrum

6 juni 2018 | David Bakker

Hamburgerfans kunnen binnenkort hun hart ophalen in Almere Centrum. 11 juni opent aan het Forum een vestiging van het populaire hamburgerrestaurant Five Guys. Op het menu staan verschillende, versgebakken hamburgers, maar ook andere Amerikaanse klassiekers als hotdogs, BLT’s en heerlijke milkshakes. De vestiging in Almere zal door Five Guys gebruikt worden als internationale trainingslocatie voor personeel.

Het verhaal van Five Guys begint in 1986 in de Verenigde Staten. Vijf broers en hun ouders openen een klein hamburgerrestaurantje. Al snel openen er meer vestigingen en inmiddels staat de teller op ruim 1500 restaurants wereldwijd. Maar de receptuur die verantwoordelijk was voor dit succes is onveranderd gebleven. Nog steeds worden de frieten gebakken in pindaolie en de hamburgers gemaakt van vers rundergehakt dat bovendien alleen wordt gekoeld maar nooit wordt bevroren.

De vestiging in Almere is de zesde in Nederland voor Five Guys. Het restaurant opent 11 juni aan Forum 3 en meet 332m2. Five Guys huurt het pand van Unibail-Rodamco.

Martin Ort, Directeur van Ondernemersvereniging Stadscentrum Almere: “We zijn erg blij met de komst van Five Guys. Dat zo’n grote, internationale naam kiest voor ons centrum bevestigt dat het hier goed toeven is voor ondernemers. Het restaurant is bovendien een perfecte aanvulling op ons huidige aanbod van diverse restaurants. Almere Centrum blijft hierdoor ook na winkeltijden aantrekkelijk voor bezoekers."

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Awards Culinair
Osteria Francescana is het beste restaurant ter wereld

De lijst van de 50 beste restaurants ter wereld, The World’s 50 Best, heeft restaurant Osteria Francescana van chef-kok Massimo Bottura uit het Italiaanse Modena wederom verkozen tot beste restaurant van de wereld. Die eer viel het restaurant in 2016 ook al ten beurt. Op de tweede plaats vi...

Bier Rotterdam
Hudson Bar & Kitchen lanceert als eerste Moritz Beercan Chicken

Op vrijdag 22 juni introduceert Hudson Bar & Kitchen als eerste het oudste Spaanse biermerk Moritz Bier in combinatie met de Moritz Beercan Chicken. Swinkels Family Brewers – die verantwoordelijk is voor de lancering van Moritz in Nederland - verkoos restaurant Hudson als de eerste partner...

Culinair Rotterdam
Gert Blom draagt sterrenrestaurant Amarone Rotterdam over aan Jan van Dobben

Gert Blom draagt sterrenrestaurant Amarone in Rotterdam per 1 juli 2018 over aan chef Jan van Dobben. Van Dobben was sinds juli 2017 al mede-eigenaar en werkt sinds 2012 bij Amarone. De 29-jarige Van Dobben is nu 100% eigenaar van het Rotterdamse restaurant, waarin zijn echtgenote en oenoloog Yoshik...

Personalia Michelin
Michael Ellis verlaat Michelin

Michael Ellis, de directeur van de culinaire Michelin restaurant- en hotelgidsen stapt op. Hij gaat een nieuwe uitdaging aan bij Jumeirah Group, waar hij leiding gaat geven aan de culinaire afdelingen. Diner De 'chief executive' van Jumeirah, José Silva, wil het restaurant...

Awards Culinair
Team sterrenrestaurant Merlet wint kookwedstrijd Slag op de Schelde 2018

De vierde editie van kookwedstrijd Slag op de Schelde is gewonnen door het team van sterrenrestaurant Merlet in Schoorl. De persprijs van deze unieke jaarlijkse kookwedstrijd voor (sous)chefs op het water van de Oosterschelde ging naar restaurant de Ertepeller in Papendrecht. Tijdens de wedstrijd, d...

Culinair Fastservice
Fusie De Pizzabakkers en Da Portare Via

De Pizzabakkers (nu 12 vestigingen) en Da Portare Via (nu 9 vestigingen) maken bekend in de loop van dit jaar te fuseren. De bedrijven zijn ervan overtuigd samen sterker te staan. De kernwaarden van beide bedrijven komen nagenoeg overeen, ze staan voor een ambachtelijke houtovenpizza van hoge kwa...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: