Five Guys opent in Almere Centrum

6 juni 2018 | David Bakker

Hamburgerfans kunnen binnenkort hun hart ophalen in Almere Centrum. 11 juni opent aan het Forum een vestiging van het populaire hamburgerrestaurant Five Guys. Op het menu staan verschillende, versgebakken hamburgers, maar ook andere Amerikaanse klassiekers als hotdogs, BLT’s en heerlijke milkshakes. De vestiging in Almere zal door Five Guys gebruikt worden als internationale trainingslocatie voor personeel.

Het verhaal van Five Guys begint in 1986 in de Verenigde Staten. Vijf broers en hun ouders openen een klein hamburgerrestaurantje. Al snel openen er meer vestigingen en inmiddels staat de teller op ruim 1500 restaurants wereldwijd. Maar de receptuur die verantwoordelijk was voor dit succes is onveranderd gebleven. Nog steeds worden de frieten gebakken in pindaolie en de hamburgers gemaakt van vers rundergehakt dat bovendien alleen wordt gekoeld maar nooit wordt bevroren.

De vestiging in Almere is de zesde in Nederland voor Five Guys. Het restaurant opent 11 juni aan Forum 3 en meet 332m2. Five Guys huurt het pand van Unibail-Rodamco.

Martin Ort, Directeur van Ondernemersvereniging Stadscentrum Almere: “We zijn erg blij met de komst van Five Guys. Dat zo’n grote, internationale naam kiest voor ons centrum bevestigt dat het hier goed toeven is voor ondernemers. Het restaurant is bovendien een perfecte aanvulling op ons huidige aanbod van diverse restaurants. Almere Centrum blijft hierdoor ook na winkeltijden aantrekkelijk voor bezoekers."

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Opening Culinair
Foodhallen Rotterdam geopend op Kop van Zuid

Vanaf vandaag valt er weer flink wat te nassen in Rotterdam. Vier jaar na de introductie van de Foodhallen Amsterdam opent een tweedeindoor foodmarket in 010. Geen gevalletje copy-paste, maar een ras-Rotterdammer van een foodhal. Foodhallen Rotterdam betrekt samen met het naastgelegen designhotel Ro...

Uber Eats breidt uit

Waar Foodora sopt in Nederland, pakt Uber Eats juist door. Het bedrijf breidt voor het einde van dit jaar uit naar Groningen en Haarlem en vergroot het bezorggebied in de regio Den Haag door Scheveningen en Voorburg aan de app toe te voegen. Daarnaast kunnen bestaande en nieuwe gebruikers van de app...

Opening
Sidney Schutte en David Baxter openen Café Cliché

Vandaag opent Café Cliché, de gloednieuwe buurtbrasserie van Amsterdam-Oost. Hier kookt chef David Baxter vijf dagen per week voor de buurt en voor wie in de buurt is. Het initiatief en het menu zijn van Sidney Schutte, die net als Baxter carrière maakte in sterrenrestaurants. ...

Economie Food
Foodora stopt in Nederland

Maaltijdbezorger Foodora trekt de stekker uit de Nederlandse markt. Het Duitse moederbedrijf Delivery Hero zette afgelopen maand de Nederlandse tak in de etalage, maar heeft geen koper kunnen vinden. Dat meldt de NOS. Medewerkers van het bedrijf zijn schriftelijk ingelicht en krijgen vrijdag 17 ...

Personeel
Alles over de opbouw van loonkosten

De bezetting in de horeca verandert. Waar vroeger duidelijk een lunchpiek tussen half een en half twee was, komen de gasten tegenwoordig de hele dag over de vloer. Daarom is er een spreiding van personele bezetting nodig, liefst gebaseerd op kennis over de bezetting van je zaak. Technologische hulpm...

Vijf tips om wespen op afstand te houden

Het valt nu nog mee, maar de maand augustus herbergt ieder jaar weer een wespenplaag. Eind juli zijn de wespennesten voltooid en gaan de insecten op zoek naar voedsel, voornamelijk op uw terras, in de keuken of achter de bar. Bloedirritant voor gasten, werknemers en uzelf. Wij hebben een aantal tips...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: