Finale Gouden Koksmuts tijdens Horecava 2023

Auteur: Redactie
Events Awards 5 januari 2023
Finale Gouden Koksmuts tijdens Horecava 2023

De Horecava is na twee jaar afwezigheid weer helemaal terug. En hoe. De Amsterdamse RAI staat op 9, 10, 11 en 12 januari volledig in het teken van de horeca. Onze redactie licht een aantal programmapunten uit.

De HANOS Gouden Koksmuts-wedstrijd vindt ieder jaar plaats tijdens Horecava, in een spectaculaire setting in de Gilde Arena in RAI Amsterdam. De finale vindt plaats op maandag 9 januari.

De fanatieke deelnemers koken diverse gerechten met een black box, waarin voor elke gang andere (verplichte) ingrediënten zitten. Het winnende team gaat niet alleen met de felbegeerde titel naar huis, maar ook met mooie prijzen!

Het Roode Koper

Net zoals de succesvolle editie begin vorig jaar verzorgt het Gastronomisch Gilde, met samenwerkingspartner HANOS Internationale Horecagroothandel, in 2023 de HANOS Gouden Koksmuts-wedstrijd. Het Roode Koper* (zie foto) ging de afgelopen keer met de felbegeerde titel naar huis. Bekijk de finalisten voor de HANOS Gouden Koksmuts van 2023.

De Horecava vindt plaats in de RAI in Amsterdam van 9 tot en met 12 januari 2023. Registreren kan via deze pagina. Het volledige programma is via deze link te bekijken. Foto: Horecava

Overig nieuws