Evolutie en revolutie in PUURST

5 juni 2012
 Evolutie en revolutie in PUURST

PUURST. Het nieuwe boek van Jonnie en Thérèse Boer werd op de eerste dag van Chefs®evolution gepresenteerd. Johan Cruijff, held van Jonnie, ontving het eerste exemplaar.

*Zeven smaken*
Over evolutie en revolutie van de (Nederlandse) smaak, producten, leveranciers, gastronomie en wijn. Jonnies liefde voor producten van eigen bodem is nog altijd even aanstekelijk. Aan de hand van zijn recepten door de jaren heen – opgetekend door Ronald Giphart – en ingedeeld in zeven smaken, schetst PUURST een beeld van de evolutie van Jonnies kookkunst, de geschiedenis en ontwikkeling van De Librije, haar leveranciers, de gastronomie en wijn. Experts als Peter Klosse en Jan van Lissum gaan in het boek in gesprek met Jonnie en Thérèse om revolutie, evolutie en smaak te bespreken. Verder bevat PUURST Jonnies persoonlijke herbarium: wat hij gebruikt, waar hij het vindt en wat hij ermee doet. En PUURST telt bijna tweehonderd recepten.

~Myrtille Vromans~

Overig nieuws