EQUIPHOTEL uitgesteld naar 2022

21 september 2020 | redactie

Gezien de huidige situatie rondom de COVID-19 epidemie, die momenteel op lokaal en mondiaal niveau voortdurend verslechtert, kondigt Reed Expositions France aan dat de 2020-editie van de EQUIPHOTEL, die oorspronkelijk gepland stond van 15 t/m 19 november 2020, is uitgesteld naar 2022.

De afgelopen maanden werkten de teams van Reed Expositions France intensief samen om de EQUIPHOTEL veilig en conform de gezondheidsvoorschriften te kunnen laten plaatsvinden. Vanwege de steeds onzekerder wordende nationale en internationale regelgeving en in samenspraak met een groot aantal exposanten, bezoekers en partners heeft Reed Expositions France besloten om de 2020-editie van de EQUIPHOTEL uit te stellen. De toonaangevende horecavakbeurs met een uitgebreid beursprogramma vol nationale en internationale culinaire competities, de speciale experience beurszones en de food- en zinnenprikkelende productpresentaties zal op een nog nader te bepalen datum in 2022 plaatsvinden.

Moeilijke beslissing

Jean-François Quentin, Managing Director van de groep, Reed Expositions France, meldt hierover het volgende: "We hebben alle beschikbare opties bestudeerd en met het oog op het collectieve belang hebben we in overleg met onze partners de beslissing genomen om de EQUIPHOTEL uit te stellen. Het is een zeer moeilijke beslissing, maar het houden van de EQUIPHOTEL is niet langer denkbaar in 2020, aangezien de kwaliteit van de beurs niet langer kan worden gegarandeerd gezien de huidige gezondheids- en economische context".

"Het is met veel emotie en bedroefdheid dat we tot deze beslissing zijn gekomen. We willen onze klanten - exposanten en bezoekers - en partners bedanken voor hun steun, en voor het geduld en begrip tijdens deze zo ontzettend complexe situatie de afgelopen maanden", voegt Béatrice Gravier, directrice van de EQUIPHOTEL, eraan toe.

Het beursteam neemt op korte termijn contact op met al haar klanten en partners om samen met hen de 2022-editie voor te bereiden.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Wet- en regelgeving Coronacrisis
Rechter oordeelt: horeca blijft dicht

De horeca blijft voorlopig dicht. Zo oordeelde de rechter vanmiddag in de rechtbank in Den Haag. Een aantal horecaondernemers had een kort geding tegen de Staat aangespannen met als inzet dat de horeca weer de deuren mocht openen. De rechter ging daar niet in mee. Over twee weken volgt de motivering ...

Financieel Ondernemen
3 vragen over loon van horecapersoneel

Werken in de horeca is in vele opzichten niet te vergelijken met een standaard '9-tot-5-baan’. Daarom spelen er ook vragen over de loonbelasting die in andere sectoren niet of minder aan bod komen. Te denken valt aan de volgende vragen: Moet een werkgever fooien van zijn personeel aange ...

Internationaal Coronacrisis
Ook België sluit de horeca

Ook in België moeten cafés en restaurants vanaf vandaag (maandag) vier weken de deuren sluiten. De Belgen gaan zelfs iets verder dan wij, want er gaat een avondklok gelden van middernacht tot 05.00 uur 's ochtends. In België is thuiswerken weer de standaard en worden ook de soci ...

Wet- en regelgeving Coronacrisis
Horecaondernemers vechten sluiting van de horeca aan bij de rechter

De door het kabinet opgelegde sluiting van de horeca wordt door de Haagse bodega De Posthoorn aangevochten middels een een kort geding aan tegen de Nederlandse staat. Dinsdag komt de zaak voor de rechter en inmiddels hebben zich veel horecazaken bij het intiatief aangesloten, zo verklaart horecaonde ...

Columns
Column Sico de Moel: Lockdown Deal

"Ik heb straks een deal voor je!" Mijn gasten waren net in onze straat komen wonen en ze waren blij met een leuk restaurantje zo vlak in de buurt. Leuk, nieuwe buren. Het was de avond dat Rutte zijn tweede lockdown afkondigde; een horeca-lockdown deze keer. Veel onbegrip bij mij en b ...

Personalia
Bob Hutten draagt leiding Hutten over aan Drees Peter van den Bosch

Algemeen directeur Bob Hutten geeft de leiding van Hutten per 1 januari 2021 uit handen. Na 91 jaar en drie generaties komt de aansturing van het familiebedrijf nu in handen van Drees Peter van den Bosch, momenteel Innovatiemanager bij Foodsquad en Hutten. “In Drees zie ik iemand met heel veel ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: